Twitter | Search | |
Search Refresh
Vertex Systems Oct 29
WE ARE HIRING, JOIN OUR DEVELOPMENT TEAM! Open positions: Cloud Developer C++ Developer
Reply Retweet Like
TalentAdore ❤️ Oct 30
How to make more efficient and fill positions faster? How to track and improve your processes in a data-driven way? Download our new guide and find out! 🚀
Reply Retweet Like
Regina Oct 28
Finders Seekers is looking for two Talent Sourceres to join their team. You will be trained for the job. Read original post below and apply!
Reply Retweet Like
Mangrove Oy Oct 29
Huomio asuntotuotannon ja rakennusalan ammattilainen, tässä on mangusti. Aavikoiden työnjohtajatyyppi, jollaista me etsimme tällä kertaa pääkaupunkiseudun rakennusprojekteihin. Tutustu avoimiin pesteihin ja hae meille töihin! 👉🏽
Reply Retweet Like
Anne Heikkala Oct 29
Työpaikan tiedot - Lähihoitajia ja sairaanhoitajia Diakonissalaitoksen Hoivan palveluasumiseen
Reply Retweet Like
Uudenmaan ELY-keskus Oct 29
Etsimme kollegaa ympäristövastuualueelle tuulivoima-asiantuntijan (ylitarkastaja) tehtävään. Asiantuntijan tehtäviin kuuluu tuulivoimahankkeiden ympäristövaikutusten arvioinnin viranomaistehtävät. Lisätietoja ja haku:
Reply Retweet Like
Anne Heikkala Oct 28
Kohta mennään! Kollegan Päivin kanssa lähdetään riksalla rekrytoimaan.
Reply Retweet Like
Laki Kumpuvuori Oct 27
Töitä tarjolla perus- ja vammaisoikeuksista kiinnostuneelle lakimiehelle:
Reply Retweet Like
Henkilöstöpalveluala 10h
Ketkä vievät voiton 'ssa 2020? Tänä vuonna pääset kohottamaan maljan ja juhlistamaan alan parhaita tekoja ja tekijöitä omalta kotisohvaltasi 5.11. klo 18 alk. Ilmoittaudu mukaan ja anna gaalahumun viedä mennessään:
Reply Retweet Like
Liisa Nyrölä Oct 29
Tule työkaveriksi huippumukavaan työyhteisöön!😊Kiinnostava ja monipuolinen työpaikka tarjolla .
Reply Retweet Like
Annina Tikkanen Oct 30
Kiinnostaako työskentely EU-asioiden parissa ? Meidän huipussa porukassa on määräaikainen assistentin paikka auki: työskentelyä yksikön johtajan sihteerinä ja avustaminen EU-tiimissä. Hae 18.11 mennessä! ⬇️
Reply Retweet Like
Jobilla 3h
Rekrytointiprosessia on mahdollistaa sujuvoittaa ja selkeyttää niin, että prosessi on kevyt ja mielekäs niin hakijan kuin rekrytoivan organisaation kannalta. Lue, miten:
Reply Retweet Like
Rekrytointi.com Oct 30
Osallistu Global Talent Survey 2020 kyselyyn ja saat henkilökohtaisen kyvykkyysprofiilin sekä suosituksia urallesi!
Reply Retweet Like
Ilmarinen Oct 26
Tervetuloa Ilmarisen opiskelijamessuille ke 18.11. klo 15! Luvassa on monenlaisia työelämän näkökulmia. Kerromme vinkkejä työnhakuun, kuulet ilmarislaisten työtarinoita ja saat ensitiedon tulevan kesän työpaikoistamme.
Reply Retweet Like
Go On Yhtiöt Oct 28
Päästetään tyytyväinen asiakas ääneen: - ”Ensimmäisenä he kartoittivat, mitkä on meidän tarpeet ja millainen me ollaan yrityksenä sekä mitkä meidän arvot ovat", kertoo Viljami Varis. Katso lisää ➡️
Reply Retweet Like
oamk_ouas Oct 28
Haemme hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yliopettajaa. Lue tehtävästä tarkemmin ja hae 10.11. mennessä:
Reply Retweet Like
Jobilla Oct 30
Mitkä asiat häiritsevät työnhakijoita rekrytointiprosessissa? Kysyimme asiaa sosiaalisessa mediassa ja koostimme aiheesta kirjoituksen:
Reply Retweet Like
Haaga-Helia amk Oct 30
Haemme nyt IT-harjoittelijoita! Lue lisää ja hae mukaan: IT-asiakaspalvelu, Lab-ympäristön ylläpito, Muitakin osaajia on haussa! Katso kaikki avoimet paikat:
Reply Retweet Like
SOS-Lapsikylä Oct 29
Haemme Kaarinan lapsikylän avopalvelutiimiin palveluvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Palveluvastaavan tehtävään kuuluu vastata kotiin tehtävistä palveluista kokonaisvaltaisesti.
Reply Retweet Like
Vantaan kaupunki Oct 27
haussa! 'n vanhus- ja vammaispalveluihin haetaan vetäjää henkilökohtaisen budjetoinnin hankkeelle, jossa kehitetään vammaisille uudenlaisia palvelukokonaisuuksia. Lue lisää ja hae 6.11. mennessä:
Reply Retweet Like