Twitter | Search | |
Search Refresh
FASIC MIGRACION Y REFUGIO Nov 13
Este sabado tenemos el 1er cabildo para personas LGTBIQ+ Refugiadxs y migrantes, con el fin de recoger reflexiones, ideas y proyecciónes en torno a la situación país, además contaremos con un taller Cartonero a cargo de y sus ediciones de cartón.
Reply Retweet Like
CCAR 10h
CONCERT🟢🎹🎤💜Celebrem el amb un concert benèfic dedicat a les al @HarlemJazzClub. Amb
Reply Retweet Like
Girona Acull Jan 18
Preparant trobada anual de la (Coordinadora Obrim Fronteres), treballarem temes com el , , /, ...
Reply Retweet Like
CCAR Feb 18
Han arribat a fugint de la guerra, la violència i la persecució, però també per les desigualtats globals. Són les nostres veïnes, les persones que volíem acollir. Entra a i implica't perquè comencin de nou.
Reply Retweet Like
Joan Antoni Villar Nov 6
Us animo a visitar l'exposició "Memòries en resistència" al Centre Cívic Zona Nord, , . Del 5 al 28 de novembre. De franc. A més, el dia 13 a les 18:00, tindrem l'oportunitat d'escoltar a persones .
Reply Retweet Like
Instrategies Think&Do Dec 9
Avui hem fet el retorn de l’avaluació del Pla Municipal d’Acollida de Persones de impulsat x Quines contribucions més enriquidores!
Reply Retweet Like
CCAR Feb 18
⚫️Avui publiquem una columnna d'opinió a sobre la decisió del Tribunal Europeu de Drets Humans d'exculpar l'Estat espanyol per dur a terme devolucions en calent. Jurídicament, aquesta és l'última instància a la qual es pot apel·lar.
Reply Retweet Like
🅿️au Navarro Cano 🔻 Jan 9
Treballem per garantir drets bàsics i a persones . Ara,a més de la gran tasca de serveis municipals i d'entitats locals, ho fem de la mà de
Reply Retweet Like
SICAR cat Nov 21
‼️Ens veiem el proper dimecres 27
Reply Retweet Like
Acció Solidària i Logística Nov 10
L'any 2016 vam viatjar als camps de de per aportar durant l'anomenada "crisi dels ". Actualment, treballa assistint als i les que es troben atrapats a Velika Kladusa (), en cooperació amb l'
Reply Retweet Like
SaraCuentas Feb 5
Manifestació pacifica d i plena d indignació a prop d camp d . violenta, provocadora, racista i feixista. indiferent i seus còmplices de l'opressió. Quan vius a la no existeixes, no importes...
Reply Retweet Like
RefugeesWelcome Cat Feb 1
Avui estem a la Trobada anual d'entitats que treballem l'acollida i la inclusió de les persones i , organitzada per la Unim forces per fer la nostra societat més acollidora, trencant desigualtats i fronteres.
Reply Retweet Like
Associació Catalana per la Pau Dec 8
Ahir vam participar en la commemoració dels 80 anys del naixement del primer nadó a la Maternitat d'Elna, una iniciativa del Col·legi Paul Langevin en col·laboració amb l'associació DAME (que representa els fills i amics de la Maternitat)
Reply Retweet Like
Fundació FICAT Feb 18
, que fa tres anys de la massiva manifestació , penseu que ha canviat la situació de les persones a Barcelona? Ja sabeu a qui us podeu adreçar per donar suport a aquesta realitat?
Reply Retweet Like
Associació Catalana per la Pau Feb 10
L'INS Berenguer d'Entença (Vandellós i Hospitalet de l'Infant) acull fins al 28 de febrer la nostra exposició 'Barcelona-Elna. Alep-Mafraq. Refugiades de lluny i de prop’
Reply Retweet Like
CCAR Feb 26
Les persones que viuen al centre d'acollida de fan La Casa Ofala, un programa de on comparteixen les seves vivències, junt amb l'equip de professionals que gestiona el centre. El programa demostra que l’acollida i el refugi es materialitzen dia a dia
Reply Retweet Like
CCAR Feb 25
Treballem amb en la defensa dels drets humans i de les persones , a través de l’activisme i la transformació social. Vols formar part del nostre equip de voluntariat al Prat de Llobregat? Només t’has de posar en contacte amb nosaltres!
Reply Retweet Like
bibcastelldefels Jan 31
"En un intento desesperado por alcanzar Europa y agazapados ante una pista de aterrizaje en Camerún,un niño y su hermana mayor esperan para colarse en las bodegas de un avión..." Diferents possibilitats per apropar-se al tema de les persones
Reply Retweet Like
CCAR Feb 27
Ja són 51 els assassinats de líders socials i defensores de drets humans a Colòmbia en el que va de 2020. Els moviments socials denuncien la violència creixent contra qui defensa el territori, les comunitats, els drets socials i la natura.
Reply Retweet Like
Associació Catalana per la Pau Feb 4
Compartint i ampliant coneixements al curs 'Refugiades de i periodisme de pau', amb i a
Reply Retweet Like