Twitter | Search | |
Search Refresh
ISCREB 1h
Anima't a participar a la nostra . Estem recollint idees noves fins el 15 de desembre per a futures reunions. Aquí teniu tota la informació.
Reply Retweet Like
Centre López Vicuña Barcelona Dec 10
Aquesta és la que han preparat els alumnes de primer curs de Gestió Administrativa per commemorar el Dia dels 📣Escolta'ls amb atenció📣 Quins són els Drets Humans? Canviaries algun?
Reply Retweet Like
Helena Queral 🎗 12h
Replying to @rapitenc10
I jo pregunto: els animalistes fan accions contra els grans cotos q mouen milions d’euros i on van grans empresaris i aristòcrates? 🤔🤷🏼‍♀️
Reply Retweet Like
Revista Valors Dec 10
“En defensa del ”, l'article del desembre de al nostre diari digital. "Aquesta data ens pauta molt bé el calendari nadalenc. Actua d’inici del cicle i ens ajuda a pautar el calendari, a ordenar les nostres vides".
Reply Retweet Like
Micromégas Dec 10
Definir el bebop és definir la desaparició del pensament al segle XX. obre un fil de conversa amb el seu amic , on parla de notes, d'idees, del silenci que les uneix.
Reply Retweet Like
Casamitjana.cat Dec 11
Si la muntanya que puges et sembla cada vegada més imponent, és que el cim està cada vegada més a prop ⛰ Feliç Dia Internacional de les Muntanyes! 😊 👨🏻‍💻
Reply Retweet Like
joan Dec 10
Daryl Siedentop: "ensenya el que avaluïs i avalua el que ensenyis"
Reply Retweet Like
Cara B de la Cara A Dec 9
Flotar, volar, sentir...Dilluns que semblen dissabtes, un desembre que semblen maig...Solsticis d'hivern que semblaran d'estiu
Reply Retweet Like
Leo Meyer Dec 9
No se trata de nuestra habilidades teológicas adecuadamente desarrolladas. Sino de la gracia de Dios liberada hacia nosotros para hacer Su obra.
Reply Retweet Like
Radio Estel ﻥ Dec 9
Avui 20.00h Agustí Castell. , Alice Sorin, Mohamed El Idrissi, Essaid Hadri i Rosana Figueres. Teresa Betriu ONLINE-> EMÈS->
Reply Retweet Like
Aηηα Casamιτjaηa ⚗️✨ Dec 8
Reply Retweet Like
Escola Marillac BCN Dec 7
Ep, famílies! Arriba , una educativa extraordinària per educar en el , la i la ! Us adjuntem un article de a l' , que ens ajudarà a pensar-hi una mica.
Reply Retweet Like
Laura López Granell Dec 7
Dur la música al caire de l'abisme / i no estimbar-la mai. Que al moment just el pas calli s'aturi / o en avançar en el buit li creixin ales.
Reply Retweet Like