Twitter | Search | |
Search Refresh
a_ariessa 21 Jun 18
๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝtotaly proud of u,! Congratss to my super super actress on your best acting. She is a fantastic actress and deserves the best. She deserves more and more from this world!!! Proud of youโค๏ธTHE BEST ACTRESS.๐Ÿ’ฏ โค๏ธ
Reply Retweet Like
Fidelia Carlise 3 Dec 18
Reply Retweet Like
๐Ÿฆ‹ 22 Jun 18
After finished what I've started now I can sleep soundly
Reply Retweet Like
Eowyn 22 Jun 18
Replying to @sarahyasmin2202
Marathon 3 episode fuhhhh menangis tak berhenti, so complicated but best but so complicated
Reply Retweet Like
Nayli Mohd 27 Jun 18
Bila takleh move on be like ๐Ÿ˜‚ siap letak kat dinding kauu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Reply Retweet Like
Alfonso D Alporque 21 Jun 18
Reply Retweet Like
Dayang 1689 21 Jun 18
Apakah kesudahan cinta mereka... Semuanya terjawab malam ni..
Reply Retweet Like
mimi 21 Jun 18
Replying to @MFMiraFilzah
saya nak ending tu mimpi je,and masing2 perjuangkan rumah tangga masing2 mikaina zaynari forever ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Reply Retweet Like
AienIrdidna98_jnfc755 29 Jun 18
Tidur pun cantik haihh welcome home Dr ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€โš•๏ธ ๐ŸŒนโค๏ธ๐Ÿ˜˜
Reply Retweet Like
ุดูŠุฏุง 23 Jun 18
Saya baru khatam dan zayn tau tak dia punya anak first sape?! Hak alah nak marah betulla!
Reply Retweet Like
Illiya Kamaruzaman 22 Jun 18
Dalam kalau boleh semua meninggal, pastu tinggal watak utama je ๐Ÿ˜ช
Reply Retweet Like
Illiya Kamaruzaman 22 Jun 18
Baru abis tgk ending , jalan cerita dia dh boleh agak nnt mesti Mikail junior disatukan dgn Ilaina junior. ๐Ÿ˜
Reply Retweet Like
Izzren Shah 22 Jun 18
Knpe smpai skrg aku masih pikir ending mcm tu haa? Whyyyyyyy whyyyyy?
Reply Retweet Like
๐Ÿฆ‹ 22 Jun 18
nangis terok part mika sedar dari koma dengan flashback dia ngan ilaina dah la last sekali mika mati makin banjir la dibuatnya
Reply Retweet Like
๐’ฎ๐ผ๐’ฏ๐ผ ๐’ฉ๐’ฐ๐‘… ๐’œ'๐ผ๐’ฎ๐’ด๐’œ๐ป 21 Jun 18
Nicee episode semalam lepasnie rinduu laa cerita tuh ๐Ÿ˜ญ cerita yang bnyk pengorbanan sesama sendiri ๐Ÿ’• ๐Ÿ˜Œ
Reply Retweet Like
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป 21 Jun 18
Aku rasa gabungkan cerita hindustanfor drama .. mula-mula 100% Mujse Dosti Karoge, lepastu Kal Ho Na Ho, then ending part Kuch Kuch Hota Hai. ๐Ÿค”
Reply Retweet Like
mimi 21 Jun 18
The spoil of the ending dia tlampau agungkan cinta couple tu sedangkan cinta selepas kawen lagila suci dapat pahala lg
Reply Retweet Like
anna. 21 Jun 18
complicated nak mati sbnrnya tp pengorbanan tu allahu. kuatnya Arissa. aku paling respect Ari je dlm ๐Ÿ˜‚
Reply Retweet Like
Precious Maknae 21 Jun 18
For me ending best sebab lli dengan Zayn bersama akhirnya ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ช Cuma tk suka yg tergantung tu ๐Ÿ˜… Yg over maki tak puas hati ending cerita ni follow dari awal cerita ni tk? Ke cuma tengok final episod je. ๐Ÿ˜ Rilex chill drama je kut.
Reply Retweet Like
Emy EdwaRdianti 21 Jun 18
Best lah lakonan and โค this song akak ni ๐Ÿ‘ salam from east borneo akak ๐Ÿ˜Š , walaupon hanya tengok kat youtube ttp drama ni best
Reply Retweet Like