Twitter | Search | |
Search Refresh
Hans Bogaardt Apr 4
Visiting the most beautiful city hall in the Netherlands and saying 'hi' to some old and new friends at a meeting of Leiden's City Council
Reply Retweet Like
Sander van Diepen Nov 12
Hey 🇨🇦, last warning! doesn’t want your treaty anymore.
Reply Retweet Like
Gerald van Leiden 6 Dec 18
Gemeenteraad en college Leiden doneren broodbeleg en knutselspullen voor de actie van voor
Reply Retweet Like
Ashley North Oct 11
Wat ben ik vereerd om voorgedragen te worden als wethouder in mijn eigen, prachtige ! Ik ben de fractie van enorm dankbaar voor hun vertrouwen in mij! Met veel enthousiasme en werklust kijk ik uit naar deze fantastische, nieuwe verantwoordelijkheid.
Reply Retweet Like
Walter van Peijpe May 10
Best trots. Mocht vandaag het 1e exemplaar van de door mij in de voorgestelde Wandelroute Haarlemmerstraat in ontvangst nemen. Lopen die route!
Reply Retweet Like
Alyssa Voorwald Nov 14
Deze maand zijn al 22 aangiften gedaan voor sextortion: jonge criminelen in Leiden persen leeftijdsgenoten af met naaktfoto's. Reden genoeg om hier aandacht voor te vragen dachten wij . Lees hieronder meer.
Reply Retweet Like
Fleur Spijker Jul 16
Omgevingsvisie 1.0 door met complimenten en algemene stemmen aangenomen! 7 Leidse waarden en 6 verhaallijnen bepalen hoe Leiden er in de toekomst uit zal zien. We werken komend jaar verder aan doorontwikkeling ✅
Reply Retweet Like
Jonathan Provoost Aug 12
Was en blijft een goed initiatief!
Reply Retweet Like
Lodi van Brussel Jul 15
Leiden blijft mensen met schulden helpen! 💪 Vanavond steunde twee voorstellen van om ook de financiering van deze projecten in de toekomst te regelen. Op naar een schuldvrij Leiden!
Reply Retweet Like
HerenDoeza Jan 28
14 februari neemt de raad besluit over mooier maken van Herenstraat
Reply Retweet Like
Alyssa Voorwald Jul 11
: "De plannen (van College) zorgen voor een torenhoge schuld. Maar ondertussen lukt het vanwege planningsoptimisme niet om al het geld uit te geven(..)de enige reden dat we niet diep in de schulden zitten, is omdat we projecten niet af krijgen."
Reply Retweet Like
Sander van Diepen Dec 17
Verhit debat in deze week over . De andere partijen willen het in losse kamers opdelen van woningen aan banden leggen. Wij zien juist ook de kansen van verkamering. Het is de enige snelle oplossing voor het schrijnend kamertekort in Leiden.
Reply Retweet Like
Sander van Diepen Jun 20
Bij algemene beschouwingen is duidelijk: Niet korten op het . De 'vierde macht' in ons democratisch stelsel moet goed zijn ingericht. Zo kan de Leidenaar vol vertrouwen op de lokale media 🗞📺🎙
Reply Retweet Like
Roeland Storm Dec 18
Kerst in ! En natuurlijk geld ophalen voor Jemen door de jongens van . Zet m op jongens!
Reply Retweet Like
Maarten Dirkse Jul 18
Wie jarig is trakteert, en aangezien ik op mijn verjaardag bij mag zijn wegens een vertraagde accountantsverklaring trakteer ik de collega's, ter ere van de bean counters, op wat cacaoboontjes.
Reply Retweet Like
Gemeenteraad Leiden 6h
Vanavond luistert de commissie Werk en Middelen naar insprekers over de Cultuurnota en het programmaplan Binnenstad 2020-2024 en bespreekt het beleidsplan Werk en Participatie. Let op! We beginnen om 19 uur! Agenda en stukken op
Reply Retweet Like
Gemeenteraad Leiden 6h
De commissie Onderwijs en Samenleving bespreekt vanavond de vervanging van twee hockeyvelden bij Roomburg en de kosten van het nieuwe participatietraject voor wijksportpark Roomburgerpark. Kijk vanaf 20 uur mee via
Reply Retweet Like
Gemeenteraad Leiden Dec 9
Let op, deze week zijn de vergaderingen van commissies Werk en Middelen (WM) en Onderwijs en Samenleving (OS) op dinsdag! WM begint om 19 uur, OS om 20 uur. Kijk op (WM) en (OS) voor agenda en stukken
Reply Retweet Like
Joost Bleijie Dec 9
Misschien geen populair standpunt, maar ik begrijp de bewoners van de Pieters- en Academiewijk wel. Binnenkort een mooi debat in de over evenementen en binnenstad. In de binnenstad wordt óók gewoond.
Reply Retweet Like
Marije van den Berg Dec 9
Serieus samen stad maken doen ze in Groningen, in de cooperatieve wijkraad. Voor spraken we met raadslid en 'scharrelambtenaar' over hoe zij samenwerking tussen bewoners en raadsleden vormgeven. Boeiend, !
Reply Retweet Like