Twitter | Search | |
Search Refresh
Cooltura Escacs 51m
Hi ha la tira d'exemples! Un altre de novament, del 16 de setembre de 2018, per il·lustrar una notícia sobre la competència que representen les grans empreses tecnològiques per la banca espanyola. Aviat farem un programa especial d' a la
Reply Retweet Like
Up Catalonia 4h
Atenció‼️📢📢📢📢 INTELEEN surt al carrer! Des de ja, inicia comercialització d'equips de gestió amb gestor de que et pot ajudar en el seu finançament! Digitalitza el teu establiment!
Reply Retweet Like
Marketingpertu 4h
i a la , els dos conceptes protagonistes de la jornada a la de , que els alumnes de 1 curs de i del Campus Professional de la UGranollers han passat aquest dimecres 6 de febrer
Reply Retweet Like
IAC Juan Gil-Albert 10h
Dimecres 20/2-18:30h us invitem a la a la segona sessió del cicle «Idees per al cor II. La que canvia a les persones i el món». Ens visiten Javier Meléndez i Víctor Izquierdo . Després quedarà la tercera cita, el 27/2, t'esperem!
Reply Retweet Like
Borgen Studio 13h
Probablement sigui de bojos venir a l'oficina en ple hivern amb patinet, però aquest esperit de que portem dins no es cura així com així.
Reply Retweet Like
Op-team Feb 14
Analitzem la publicitat dels influencers, és la prescripció portada a l'extrem?
Reply Retweet Like
Teatre Gaudí Feb 14
Ja us podeu trobar amb els nostres espectacles per bcn!
Reply Retweet Like
IAC Juan Gil-Albert Feb 13
Replying to @protocoloimep
En la fotografia amb els alumnes de l'Escola de Potocolo després de finalitzar la primera sessió del cicle «Idees per al cor II. La que canvia a les persones i el món». Moltes gràcies per acompanyar-nos!
Reply Retweet Like
IAC Juan Gil-Albert Feb 13
Una vesprada amb molt ❤️en ! Hem descobert les idees de José Luis Moro i Natalia Papí en el cicle «Idees per al cor II. La que canvia a les persones i el món». Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos! I recorda, t'esperem el 20 i 27/2.
Reply Retweet Like
Magí Barneda Feb 13
M’agrada veure com el sector dels videjocs es curra campanyes publicitaries grans!
Reply Retweet Like
Monlau ESO - Batx. Feb 13
Replying to @Monlau_ESOBat
👍Amb l’ajuda dels alumnes de & per fer els dissenys, els estudiants van crear diferents propostes d’apps que ens facilitaria la vida a tothom. Els alumnes van valorar positivament aquest nou repte de fer una presentació tan professional.
Reply Retweet Like
IAC Juan Gil-Albert Feb 13
Dimecres 13/2-18:30h et convidem en per a assistir al cicle «Idees per al 💗cor II. La que canvia a les persones i el món». Ens visiten José Luis Moro i Natalia Papí. És la primera de tres cites per a febrer: 13, 20 i 27.
Reply Retweet Like
La Ribó Feb 13
“El món va molt bé!” amb ironia crítica, q destila tot l’espectacle, comencem la cia. @AgrupaciónSeñorSerrano Un pack d’homes “molt virils i machos” q en una hora ataquen i més! Ironia, crítica i muscles en escena
Reply Retweet Like
Fac. Comunicació UIC Feb 13
🗓️15/02 Aquest divendres tenim proves d'admissió per accedir als nostres graus en , i i . També hi ha convocatòria pels alumnes que aspiren a una Beca d'Excel·lència Acadèmica. 🔹Informa-te'n:
Reply Retweet Like
Fac. Comunicació UIC Feb 11
Vols estudiar , o i ? Vine el proper dissabte 2 de març a les de i coneix els nostres programes de grau i les nostres instal·lacions. 📝Inscriu-t'hi:
Reply Retweet Like
J.Antoni Romero Feb 11
Reply Retweet Like
Albert Estrada-Rius Feb 9
Vist i sentit ... a propòsit de l'exposició sobre al de . Esgrafiat dels anys '40 amb propaganda d'una empresa de materials de construcció fets amb fibrociment. Un sistema prohibit el 1990 per cancerígen que va ser inventat vers 1900.
Reply Retweet Like
solucions360 Feb 7
Bon dia! La ja ha arribat per quedar-se. Com afectarà al i la ?
Reply Retweet Like
Sandra Vilajoana Feb 7
“Connectar. Diferenciar. Construir un discurs. Millorar la reputació...”. El Dr. presenta el Grau en , i de als professionals del futur!
Reply Retweet Like
Sisè Parla Feb 6
Eps! No us podeu perdre el d'aquest dimecres en el que parlarem de la , amb una entrevista al i tot seguit farem un debat. Escolteu-nos aquest dimecres a les 3 de la tarda al 91.2fm o !! @MaragallArenys
Reply Retweet Like