Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Arrels Sant Ignasi Dec 6
Ja tenim totes les novetats de l'entitat a l'Arrels Informatiu de desembre!
Reply Retweet Like
Arrels Sant Ignasi Jul 17
Des de la comunitat Terapèutica d'Arrels Reinserció hem posat en marxa un nou blog "El club de la vida" us convidem a visitar-lo i que ens conegueu una mica més.
Reply Retweet Like
Arrels Sant Ignasi Dec 2
⚠️Necessitem la vostra ajuda!⚠️ Ens falta roba d'hivern 🧥 (abrics, dessuadores, pantalons, gorros, guants, calçat còmode...) per les persones sense llar que acollim al Centre Obert. Comptem amb tu? 👇
Reply Retweet Like
Arrels Sant Ignasi 8 Aug 19
Gràcies a Fruites d'Aitona pel donatiu de nectarina que ens han fet arribar al Servei d'Aliments - La Botigueta!
Reply Retweet Like
Arrels Sant Ignasi 26 Jun 19
Per refrescar-nos amb aquesta onada de calor, que millor que, una mica de fruita, un bon tallat de cabell i una bona dutxa! Com podeu comprovar nosaltres al Centre Obert ja estem preparats!
Reply Retweet Like
Arrels Sant Ignasi 14 Aug 19
Busques una activitat enriquidora?, t'agrada ajudar, tenim una proposta per a tu. 📣 Busquem voluntaris per dinamitzar el taller de cuina 👩‍🍳 i el taller de manualitats. Ser voluntari dóna fruits!
Reply Retweet Like
Lleida Social 6 Jun 19
Aquest diumenge 9 de juny, nois i noies del Centre Obert participaran cantant un parell de cançons al Lleida Canta a Les Persones. Podrem compartir la nostra realitat amb diferents corals de Catalunya. T'hi sumes?
Reply Retweet Like