Twitter | Search | |
Search Refresh
Maribel Jan 11
Replying to @BHL
VES A CAGAR. NO als
Reply Retweet Like
Carme Porta #Josietcrec🎗 Feb 14
Reply Retweet Like
DretsiLliures🎗🎗🎗 Dec 15
Reply Retweet Like
LaGarrigaDigital.cat🎗 Feb 16
Reply Retweet Like
Units per Avançar Aug 28
El debat de no es fa sobre power points ni sobre declaracions als mitjans, sinó sobre un projecte de llei enviat al - declaracions a de , secretari general d'
Reply Retweet Like
Esquerra Republicana Sep 2
Replying to @martavilaltat
"Els són imprescindibles per dotar-nos de solucions a necessitats urgents. La proposta que s'està treballant i compartint amb els grups parlamentaris és bona, hi ha un increment de 2.500 milions d'euros i posa èmfasi en les necessitats socials", clou
Reply Retweet Like
Esquerra Republicana Sep 9
"Seguim amb els del 2017 i el país ha canviat i té noves necessitats. És imprescindible que el país tingui uns nous pressupostos. Apel·lem a la responsabilitat dels grups parlamentaris", diu
Reply Retweet Like
Socialistes (PSC) /❤️ Sep 4
🔴 ha fet una valoració sobre la reunió de celebrada aquesta tarda: Ha estat una primera presa de contacte, el departament d'Economia ens ha explicat les seves prioritats pel pròxim any, però encara hi ha poca concreció.
Reply Retweet Like
Aina Vidal #GirlsOfRevolutionStreet Feb 12
Avui debatem i ERC i PdCat amenacen en tombar-los. Si ho fan, milers de persones es quedaran sense les millores que contenen. I jo em pregunto, tombant els pressupostos, els presos/es estaran millor o més a prop? I el diàleg més a prop o més lluny...?
Reply Retweet Like
Amics del Carme Sep 6
🚶🏻‍♂️🚶🏼‍♂️🚶🏾‍♀️🚶🏻‍♀️ Estem expectants perquè es materialitzen els de 2016!!! El control servirà per reduir el trànsit oportunista i innecessari. Enhorabona!!!
Reply Retweet Like
Marta II*II🎗 Jan 11
Ni Alemanya ni ningú mourà un dit pel tema català si no som capaços de blocar-ho tot.
Reply Retweet Like
Ernesto Ekaizer Dec 5
Reply Retweet Like
Xevi 🎗ópez #RiudellotsalCor Sep 20
Avui hem rebut a atorgament de subvenció de la per import de 3.288,30 euros per a finançar el projecte de pressupostos participatius duals (polígon industrial i població en general).
Reply Retweet Like
Esquerra Republicana Sep 12
"Volem que s’aprovin els nous per posar més mestres i professors i també molts més tècnics docents i acompanyants de docents. Els nous pressupostos ens permetran posar més professionals als centres i al costat dels alumnes", clou al
Reply Retweet Like
Gerard 🎗 Jan 20
Tothom diu que ERC aprovarà els pressupostos del menys ERC. Ningú diu que PDeCAT aprovarà els pressupostos del menys gent del .
Reply Retweet Like
Eva Granados Galiano /❤️ Feb 5
Esmena totalitat pressupostos socials d'ERC i el PDCAT. Votaran amb PP i C's que estan oferint un 155 permanent i tancar qualsevol via dialogada i negociada?
Reply Retweet Like
Associació DNI.cat Feb 7
21 d’oct. 2016 Antoni Bassas: "La Generalitat ha finançat l'Estat amb 4.233 milions d'euros DE MÉS durant la crisi per mal càlcul deliberat fet per Espanya amb els diners que dóna a Catalunya".
Reply Retweet Like
pancracieta Jan 11
La Moncloa es desentén dels i es limita a complir un compromís de l’estatut de fa tretze anys.
Reply Retweet Like
Think O'Clock Sep 17
La negociación de los presupuestos de la Generalitat se antoja complicada. ¿Conseguirá Pere Aragonès sacarlos adelante?✍️En Think O’Clock analizamos la situación. 👉
Reply Retweet Like
Carles Ferreira Feb 26
Aquests són els més socials de la història [no importa qui/quan ho llegeixis] Spin doctors dels ajuntaments/ministeris/conselleries: renoveu el repertori, si us plau!
Reply Retweet Like