Twitter | Search | |
Search Refresh
Tere Sammallahti Aug 9
Yritysten kriisirahoitukseen ' on "mahdotonta ottaa kantaa". Veikkauksen edunsaajille taas luvataan rahoitus vaikka velaksi tai veroja korottamalla. Käsittämätön linjaus. Julkisen sektorinkin on elettävä suhdanteen mukana.
Reply Retweet Like
H.Timonen 🇪🇺🇫🇮 23h
Soini ei tehnyt aikanaan oikeastaan mitään Halla-Ahon aisoihin pistämiseksi ja miten kävi? Nyt Orpo’n toiminnassa näen samoja piirteitä. Hän ei ole puuttunut oikean laidan ulostuloihin mitenkään ja tämän päivän päivitys täyttä populismia. Mihin puolue menossa?
Reply Retweet Like
Jarkko Tontti Aug 12
Hei Twitter ja erityisesti toimittajat. Tiedän jo, että Trumpia pitää inhota ja että ihailette Kamala Harrisia. Minua kiinnostaisi uutisissa näiden toistelun sijaan faktat ja analyysi, syiden ja seurausten kiihkoton pohdinta.
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti Aug 10
Pääomat karkaavat maasta korkean veroasteen takia. On aika mielikuvituksetonta 'lta esittää, että ongelma korjaantuisi nostamalla veroastetta entisestään. Jos haluaa lisää verotuloja, ei Suomesta voi rakentaa verovankilaa pääomille.
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti Aug 12
Hallitus linjaa, että julkisen talouden tasapaino saavutetaan vuonna 2030. Se on kymmenen vuotta ja kaksi hallituskautta nykyhetkeä myöhemmin. Rakenneuudistukset loistavat poissaolollaan. Arvovalintoja...
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti Aug 10
Parin kielitaidottoman järjestämä show tuli veronmaksajille kalliiksi. Pakolaisneuvonta fasilitoi STEA-avustuksilla ja Migri, KRP, EIT, ulkoministeriö, yms, joutuivat selvittämään tilanteen. Tämäkin järjestelmä kaipaa reformia.
Reply Retweet Like
Suomenmaa 2m
Kela on maksanut tänä vuonna jo 10 miljoonaa tartuntatautipäivärahoja, eikä loppua näy.
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti Aug 11
Julkisen puolen koronatesteihin jopa yli viikon jonot. Karanteenisuositukset ja -prosessit edelleen kesken. Maskiohjeistusta on vatkattu yli puoli vuotta. "Anderssonin mielestä hallitus ei ole myöhässä koronatoimissa." Aivan...
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti Aug 9
Suomessa oli kesäkuun lopussa 416 900 työtöntä työnhakijaa ja julkinen talous jatkuvasti pahentuvassa kriisissä. Onko kohtuutonta vaatia, että hallitus olisi loman sijaan sorvaamassa julkista taloutta ja työllisyyttä parantavia toimia?
Reply Retweet Like
fatimdiarra Aug 9
Suomeen tarvitaan muiden pohjoismaiden lailla laki joka yksiselitteisesti kieltää tyttöjen silpomisen. Kysymys on meidän tytöistä! Yksikin tyttö on liikaa! 1/2
Reply Retweet Like
Jussi Tuulensuu Aug 11
Otsikoihin on jo jonkin aika kirjattu hyvin usein ”Sanna Marinin hallitus”. Miksi hallitus lakkasi olemasta Suomen hallitus? Emme kirjoittaneet koko ajan Juha Sipilän hallituksesta tai Alexander Stubbin hallituksesta.
Reply Retweet Like
Kamal Palani Jafi Aug 8
Sellainen henkilö, joka arvuuttelee ihmisiä sukupuolen perusteella, ei voi samaan aikaan olla edistämässä tasa-arvoa. Olen tavattoman surullinen siitä, että arvostamani presidentti Tarja Halonen piti Ruotsin koronastrategian epäonnistumista sukupuolikysymyksenä.
Reply Retweet Like
𝕸𝖆𝖙𝖙𝖎 𝕳. 𝖁𝖎𝖗𝖙𝖆𝖓𝖊𝖓 Aug 6
Tämä menee kaikkien aikojen 'sitaattien listalla top-30:een. Heittämällä.
Reply Retweet Like

Related searches

turussa · turkuun · #koronafi · #koronasuomi · #tasaarvo
Tere Sammallahti 8m
Julkinen hoivapalvelutuotanto näyttää yksityistä parempilaatuiselta osin siksi, että julkinen puoli valvoo itse tuottamiaan palveluita lepsuimmin standardein. Silti yksityisen puolen asiakkaat ovat tyytyväisempiä.
Reply Retweet Like
Libera 3h
Hurjia lukuja vuoden 2021 budjetissa. Nettolainanotto 7 MRD €. Sote-menot kasvavat miljardilla. Hallintoon, "kehittämiseen" ja tulonsiirtoihin lisää rahaa. Henkilöstön määrä kasvaa lähes kaikissa ministeriöissä. Missä säästöt?
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti Aug 6
Juhlapuheissa markkinataloutta korostavan 'n tilanteesta kertoo riittävästi se, ettei istuvaa PJ:aa haasteta. Osaamista puolueessa on vaikka mihin, mutta ei vaan lähde. Miksei 500 000:sta työttömästä muistuteta hallitusta joka päivä?
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti 9h
Li Anderssonin mukaan vasemmiston aktiivimalli on iiiiihan erilainen kuin pahan oikeiston. Ei kuitenkaan tullut aikaisemmin mieleen mainita, vaan koko malli oli ehdottomasti saatava kumottua ihmisoikeuksien nimissä. Mikä muuttui?
Reply Retweet Like
Matti Kahra Aug 12
Kamala Harriksen valinta Bidenin VP:ksi on merkittävä myös USA:n ilmastopolitiikan kannalta. Hänellä on pitkä tausta ympäristöaiheiden priorisoinnista, GND:n alkuvaiheen kannattaja, omassa kampanjassa kunnianhimoinen 10 BN $ ilmastosuunnitelma jne.
Reply Retweet Like
Teijo Lehtonen Aug 11
Päivän persukraatti twiittailee kuusi (6) vuotta vanhoja kuvia, ja antaa ymmärtää, että ne ovat pääministerin tuoreita lausuntoja. Moraalitonta, mutta ei yllättävää, tältä äärioikeistolaisuuden äänitorvelta.
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti Aug 9
Homoja syrjivä edustaa Jumalan rakkautta. Viinaa myyvä monopoli vähentää alkoholihaittoja. Rahapelejä tyrkyttävä vähentää pelihaittoja. Erioikeuksista nauttivat kotimaiset instituutiot on rakennettu valheelle.
Reply Retweet Like