Twitter | Search | |
Search Refresh
Oskar Hartman 1h
Jo Cox must never be forgotten. ❤️
Reply Retweet Like
Fadumo Qasim Dayib Jun 8
Painfully true in all it’s glorious humor. Somali citizens want security, food, education, health services and not photo optics or empty rhetoric. One hopes that N&N is listening and taking notes. Not for keeping scores but for improvement.
Reply Retweet Like
foreigner.fi 10h
The reason was a decrease in and an increase in in 2018, according to .
Reply Retweet Like
Teemu Palkeinen Jun 11
Reply Retweet Like
Juuso Vainio Jun 11
Reply Retweet Like
News Now Finland Jun 13
It was the first challenge in parliament to the new government's authority - and they passed with votes to spare.
Reply Retweet Like
(UN)DIPLOMATIC Jun 8
Replying to @DimaSadek
on its death bed. "the harder I close the doors of my heart, the louder you knock .."
Reply Retweet Like
Faktavaari 8h
Seppo Kääriäinen nosti "kriittisen kansalaisen" avainasemaan ja toi esille myös vanhan median. Vaikka valtamedian asema on vahva, se on hätääntynyt oman agendaansa kyseenalaistamisesta somessa.
Reply Retweet Like
Tere Sammallahti Jun 11
Varmasti olemme kaikki sitä mieltä, ettei kenenkään pitäisi joutua sietämään ahdistelua tai ulkonäköönsä kohdistuvaa kiusaamista. Niinpä onkin epäuskottavaa, että tasa-arvotyön airuena esiintyy @iirissuomela, joka ei pysty elämään niin kuin opettaa.
Reply Retweet Like
Tommy Taillannen 3h
Kärnä kyllä blokkaa aika herkästi eri mieltä olevia. Varsinkin jos vähän koittaa kysyä perusteluja Kärnän väitteille. Ja varsinkin jos käyttää perusteluina screenshotteja Kärnän aiemmista päinvastaisista pelinavauksista...
Reply Retweet Like
Teemu Sintonen 5h
Replying to @tsaarimaa
"Villi markkinatalous" Aivan, koska konkurssin partaalla olevien pankkien pelastaminen veronmaksajien rahoilla, keskuspankkien interventiot, velkakirjaostot, määrällinen elvytys ja negatiiviset korot ovatkin suoraan kapitalismin oppikirjasta.
Reply Retweet Like
Ariel.Huuhtanen 2h
Suu siellä, vetelä täällä, musta kylki kummallakin. Kuvastaa hyvin sitä, miltä nykyinen julkinen keskustelu minusta tuntuu.
Reply Retweet Like
Kari Kyppö 4h
Nyt kohistaan kaikenmaailman pelihommista. Voin ylpeästi, aikuisena, ilmoittaa etten pelaa mitään videopelejä enkä niistä mitään ymmärrä. Eikä kiinnosta. Huojuva torni ja monopoly menee kyllä
Reply Retweet Like
Jukka Manninen Jun 8
Viisitoista!?! VIISITOISTA? "Rinteen hallitukselle tulossa peräti 15 valtiosihteeriä." Ja jos erityisavustajia on kolme per ministeri (IS 6.6.2019) eli yhteensä 57, nousee avustajakunnan määrä 72:een.
Reply Retweet Like
Pollo Verde VIHREÄKANA Green Chicken Keow Wan Gai 51m
Eppujen sanomaa: Mielipide saa olla, kunhan on oikea. Sananvapauden arvo on mennyttä, nyt Twitterissä monesti tyhmin mahdollinen mielipide voittaa, olisi tärkeää palauttaa aidon sananvapauden arvo –Eppu Normaali =+ nousee/ laskee
Reply Retweet Like
Eero Manninen 2h
On paljon negatiivisia, epätehokkaita ja epärakentavia tapoja tehdä :a. Ja sitten ovat he kuten , jotka ovat reiluja ja rakentavia (myös oppositiopolitiikassaan) ja kertovat IG:ssä esim. kamppisrahoituksesta. Tää meininki. ❤️
Reply Retweet Like
Tanja Salo 8h
Ohisalon ja Suomelan natsipilkka osuu heidän omaan nilkkaansa 🤣🤣🤣 Kuva, jonka maailman vihreät haluaisivat hävittää - MikkoPaunio
Reply Retweet Like
Antti Siika-aho 11h
Puhemies, puheenjohtaja vai johtaja ilman puhetta? Tuorein piirrokseni, olkaa hyvä.
Reply Retweet Like
Suvi Mäkeläinen 12h
Sitä mää vaan mietin, että missä mahtaa luurata puheenjohtajaehdokkaat? Kai sitä täytyy kohta itsekkin alkaa harkitsemaan, jollei ala kuulumaan.
Reply Retweet Like
Sebastian Stenfors 16h
Evan raportista käy ilmi, että kehittyviä vahvuustekijöitä on ainoastaan ICT-infra. Loput voidaan ostaa tai paljon löytyvät parempana muualta. Nyt hälytyskellot päälle. Tarvitaan työmarkkinaehtoinen reformi.
Reply Retweet Like