Twitter | Search | |
Search Refresh
XDSGirona Feb 14
Reply Retweet Like
Ana Stojilovska Jan 14
I'm presenting my research tomorrow at UAB on and the of
Reply Retweet Like
Chakir el Homrani 🎗 Sep 6
Hem enviat la carta conjunta de les administracions a : ❌ No permetrem cap tall a famílies vulnerables, tal com diu la llei 24/2015 de . 📝 Abans de parlar del deute, signem els convenis. Comencem ja la negociació. 👉 Que l'empresa retiri l'amenaça.
Reply Retweet Like
ESF Catalunya Oct 10
Avui us volem anunciar un esdeveniment que portem molt de temps cuinant. D'aquí a un mes acollim a Barcelona les Jornades Internacionals sobre Ja pots tafanejar el programa i fer la teva inscripció!
Reply Retweet Like
a destemps Oct 7
Demà jutgen en i en . La fiscalia reclama penes de 18 i 24 mesos de presó per una acció contra la . En ho explica aquí a
Reply Retweet Like
ESF Catalunya Oct 7
Aquest cap de setmana hem estat a la Escola de , a més de la bona conpanyia, ens emportem el premi del a la categoria de , que ens permetre portar l'obra de teatre "L'Apagada" q més territoris, gràcies!
Reply Retweet Like
Lluís Mijoler 🔻 Sep 4
No acceptem el xantatge d': la seva amenaça de tallar el subministrament a les famílies que no poden pagar la llum és inmoral i il·legal. Els ajuntaments fem front comú per aturar aquest abús, fer complir la llei 24/2015 d'una vegada i combatre la .
Reply Retweet Like
CUP Nord-oriental 🎗️ Sep 18
Davant l’ús interessat que està fent el PSC del què va succeir ahir al ple de la Diputació on no es va aprovar la seva moció, exposem els motius de la nostra abstenció. La nostra proposta:treball conjunt, assenyalant els xantatges d' i zero oportunisme.
Reply Retweet Like
Tot per Terrassa Sep 26
Avui al s'ha aprovat la moció requerint la condonació del deute a . Des de hem estat ferms, el deute no ha de recaure en ciutadans/es ni en administracions. Satisfets per l'acord amb altres grups que ha permès l'aprovació a la
Reply Retweet Like
Taula Tercer Sector Oct 1
🎤 Jordi Ballart (), alcalde de : “Endesa i les empreses subministradores han de condonar el deute de les famílies protegides per la llei 24/2015” 👉👉 Llegeix l’entrevista:
Reply Retweet Like
Jaume Collboni Sep 30
Al donem suport a declaració institucional sobre . Cap ciutadà/na pot tenir una vida digna si no té dret a l’energia. Exigim que Endesa i les empreses subministradores compleixin la llei de 2015 i condoni el deute a les famílies vulnerables
Reply Retweet Like
Alistair Spearing 🎗️🇪🇺 May 2
La a Europa, o com les llars espanyoles es gasten uns 63 € al mes en energia mentre que les noruegues i finlandeses en paguen uns 10 €. [FIL]
Reply Retweet Like
Lluïsa Moret Sabidó Sep 4
Unitat i front comú per protegir les famílies vulnerables i en situació de .
Reply Retweet Like
Juli Fernàndez 🎗 Sep 3
Davant lesamenaces de tall deles elèctriques. No acceptem cap xantatge! Defensem els drets i la dignitat
Reply Retweet Like
CC Maresme Sep 24
El aprova una moció en què s’exigeix a les companyies elèctriques la condonació del deute de les famílies amb informes de vulnerabilitat
Reply Retweet Like
Associació Ecoserveis Oct 11
La nostra companya Laia Rosell Sancho explica a el nostre enfocament d'empoderar💪🏾 la ciutadania 🧕🏾👵🏽👴🏼🧑🏻👩🏻 per a combatre la
Reply Retweet Like
Sindicat de Barri - Gràcia Jan 9
Ara que torna el fred, ara que les tragèdies com les de Manresa tornen a visibilitzar una realitat diària de molta gent. Parlem amb propietat. No és és pobresa. I si no parlem del sistema de classes que la causa poc podrem combatre-la.
Reply Retweet Like
Carmen Antequera Feb 14
⛔💡🕯🔦🔌✂️Demà compartiré Xarrada amb Explicarem com fem front a esta desigualtat desde ⛔💡🕯🔦🔌✂️
Reply Retweet Like
ESF Catalunya Oct 9
Aquesta setmana hem estat al curs de Economia Social i Solidària de a la sessió dedicada al , explicant com l'oligopoli provoca la i lluites col·lectives com l' li planten cara!
Reply Retweet Like
PSC Reus Sep 20
❌INADMISSIBLE❗️El govern Pellicer dóna l'esquena a les persones vulnerables votant en contra de la nostra proposta per solucionar la . El més greu és que cap regidor ha gosat intervenir per justificar aquest vot negatiu. No tenen arguments.
Reply Retweet Like