Twitter | Search | |
Search Refresh
Tiina Keskimäki Jan 24
Reply Retweet Like
Pekka Silvennoinen 29 Mar 18
Reply Retweet Like
Jimmy Nylund 20 Mar 18
Asia joka ärsyttää eniten -keskusteluissa on tämä harhaanjohtava mustamaalaminen siitä, että "bättretalande finlandssvenska eliten" on masinoinut keskustelun. Aloitteen tekijä on tavallinen opiskelija ja nuorisopoliitikko, joka nostaa esiin perintöveron ongelmia.
Reply Retweet Like
Tuomas Ojajärvi 1 Apr 18
Ilmainen raha passivoi, kun kyse on pienituloisen sosiaalietuuksista, työttömyystuesta tai perustulosta. Perintönä saataessa se ei kuitenkaan passivoi vaan on iso vääryys, jos ilmaiseksi ei saa kaikkia periä. Jännästi muuttuu ilmaisen rahan merkitys.
Reply Retweet Like
Yritä edes! 20 Mar 18
Neuvostoliiton kommunistinen manifesti? Ei, kun Niskakankaan argumentti siihen, miksei perintö- ja lahjaveroa saa poistaa.
Reply Retweet Like
Juho Orjala 11 Oct 18
Yleensä noin kuuden kuukauden iässä lapsi tiedostaa olevansa erillinen subjekti vanhemmistaan. Poikkeuksen tässä muodostavat perintöveron vastustajat, joista kyse on ”kaksinkertaisesta verosta”.
Reply Retweet Like
Rikhard Ienimä 21 Mar 18
Timo Harakka voisi postata Twitteriin kahden todistajan allekirjoittaman testamentin, jossa määrää 100 % jäämistöstään valtiolle. Jokainen demari voisi tehdä näin, niin tulisi uskottavuutta.
Reply Retweet Like
Vasemmistonuoret 27 Mar 18
Perittävä ja lahjaksi saatu varallisuus on luonteeltaan ansiotonta tuloa, jonka verottaminen edistää oikeudenmukaisemman yhteiskunnan syntymistä. Siksi olisi perusteltua korottaa perintöveroa ja lisätä sen progressiota.
Reply Retweet Like
Johanna Vendelin 19 Mar 18
Osittain samaa mieltä :n kanssa :lla ei ole samoja haittavaikutuksia kuin tuloverolla. Jos jokin vero poistetaan niin silloin pitäisi miettiä, millä tämä aukko korvataan valtion budjetissa. Kolmas asia jonka huomioisin, on kansainvälinen verokilpailu.
Reply Retweet Like
Jani Sillanpää 19 Mar 18
Samanaikaisesti kun aamu-tv:ssa uutisoidaan -kansalaisaloitteesta, mä laitan omaa veromaksuani tyytyväisenä eteenpäin. En ymmärrä miksi mun pitäisi hyötyä nykyistä enemmän jonkun muun keräämästä pääomasta, kun oikeutus siihen perustuu sukulaissuhteeseen.
Reply Retweet Like
Minja Koskela 22 Mar 18
ja miksi sitä ei pitäisi poistaa pähkinänkuoressa tässä ketjussa. Kantsii tsekata.
Reply Retweet Like
Mikael Kirkko-Jaakkola 22 Mar 18
Sixten Korkman kirjoittaa taas asiaa. ei ole huonoimpia veroja. On monta muuta veroa, jotka poistaisin/keventäisin ennemmin.
Reply Retweet Like
Vellu Taskila🚲🌍🇫🇮😉🇪🇺🐟 Sep 3
Oikeisto: Jokainen on oman onnensa seppä. Myös oikeisto: Äidin/isän antama perintö on minun, valtion ei pidä siihen koskea.
Reply Retweet Like
Tuomas Jaanu Dec 11
Kiitos kiinnostavasta tilaisuudesta, keskustelunavauksia tarvitaan!
Reply Retweet Like
Jussi Järvinen 19 Mar 18
67-vuotias äitini sai noin 10 tonnin perinnön kun mummoni kuoli. Otan perheeni puolesta osaa tähän etumatkaan ja eriarvoisuuteen mikä yhteiskuntaan nyt syntyi. Eläkeläisten kasvavalle eriarvoisuudelle nollatoleranssi!
Reply Retweet Like
Axeli 19 Mar 18
Psykologina sanoisin että valtaosalla jotka kannattavat korkeaa 'a, on kateus pääasiallisena motiivina.
Reply Retweet Like
Jussi Järvinen 23 Mar 18
Valtion menot kasvaa joka vuosi ja silti palvelut heikkenevät. Mihin raha menee? Kyllä ärsyttäisi jos vielä kuollessaankin pitäisi ruokkia tätä systeemiä.
Reply Retweet Like
Olli Toivanen 18 Jun 18
Hyvin suunniteltu saa tukea myös ruotsalaisilta ja norjalaisilta ekonomisteilta. Mikä tärkeintä: "kerran poistettua veroa on erittäin vaikeaa ottaa uudelleen käyttöön".
Reply Retweet Like
Arttu Rintanen 19 Mar 18
Kokoomus ja keskusta ovat puhuneet ’sta luopumisesta jo aikoja ja nyt siihen on ainutlaatuinen tilaisuus. Molempien puolueiden kannattajien kannattaakin ensi vuoden vaaleja ajatellen panna merkille ne kansanedustajat, jotka tästä linjasta poikkeavat.
Reply Retweet Like
impi waara 19 Mar 18
veti talouteni kuralle laakista ja makselen sellaisen omaisuuden ylläpitoa, jota kukaan ei halua. Menossa neljäs vuosi. En ole oman onneni seppä...
Reply Retweet Like