Twitter | Search | |
Search Refresh
Han Dieperink Jul 15
Reply Retweet Like
Frans van Gessel Jul 18
Smeerlappen van het hoogste soort de regering en 2e kamer. leugendeal van en zijn meelopers. Zou geen verlaging komen. Nu mogelijk korting van 15% voor gepensioneerden die al 7 jaar niet geïndexeerd zijn. Ouderen worden door dit duivels kabinet gepakt.
Reply Retweet Like
Rob van Veen Jul 18
Wat een karige uitleg bij het journaal. Leg eens uit waarom die rekenrente zo laag is. Vertel eens hoe hoog de beleggingsopbrengsten zijn. Wat zit er in de potten? De rekenrente is 100% politiek. Je zult maar voor het hebben gestemd als lid.
Reply Retweet Like
Duurzame Brabanders 9m
Niet de probeert ouderen zwart te maken maar bij monde van Lees de kamerbrief van het Daar staan prestatie afspraken in - Geen kortingen, - Geen onrust - Meer vertrouwen
Reply Retweet Like
Tilburgse Economen Jul 18
Eérst het slechte nieuws. 8 miljoen mensen krijgen veel minder , ondanks nieuw . Dán het goede nieuws. U bent met 8 miljoen , dus uw invloed op de toekomstige ( = uw pensioen) is groot:
Reply Retweet Like
Atie 6h
Dat vraag ik mij dus óók al een tijdje af en mét mij véle anderen, vooral omdat het nieuwe niet beter blijkt, dan werd voorgeschoteld en de Media hier ook niet zo enthousiast over is! Wie duikt hier eens in als en/of ándere Partijen :- ?
Reply Retweet Like
Sjaak Slingerland Jul 14
Vraag gelijk even wat de AOW leeftijd in Frankrijk is? U vindt eenheid van regeling in Europa belangrijk toch?
Reply Retweet Like
Jos Marteijn 23h
Als het nu al schipbreuk lijdt, moet dat met het toch zeker lukken!!!
Reply Retweet Like
Ruud Padt 23h
is het tussen jonge en oude werknemers? of heeft men het niet goed gemaakt. Welke onderhandelaars hebben zo een slecht akkoord gemaakt en kunnen we ze ter verantwoording roepen
Reply Retweet Like
Geurt Huijgen Jul 18
Idd 1500 MILJARD in de te laag door te lage . Tóch pensioenkorting? Schandalig!
Reply Retweet Like
Carlos Pinto e Neto 10h
Middagdienst, dus ontbijtje en de krant. Wat schrijft ze nu? "Wen er maar aan"? Het FD heeft daarin gelijk maar dat gaan we niet zomaar zonder slag of stoot slikken. Bij een verplichte deelname aan een slecht presterende pensioenfonds.
Reply Retweet Like
introversum 23h
Hè is de rente in een paar maanden zo gedaald dan? Niks van gemerkt bij mijn maandelijkse hypotheeklasten
Reply Retweet Like
CAOP arbeidszaken 6h
Wat betekenen de maatregelen uit het voor de O&O-fondsen? Welke rol gaan zij spelen? Michiel Hietkamp, adviseur bij het CAOP, bespreekt dit in het laatste deel van een drieluik over het pensioenakkoord.
Reply Retweet Like
Peewee Jul 18
We worden weer genaaid. Fuck of allemaal er zit 1500 miljard in die pot.
Reply Retweet Like
heyapple Jul 18
alle onderhandelaars waren en zijn volledig op de hoogte van wat nu speelt. willens en wetens hebben zij dit allemaal achtergehouden! net als bij marktplaats! JULLIE LATEN JE GRAAG BEFLIKKEREN! en dat is precies wat zij allemaal deden....
Reply Retweet Like
Ans 23h
Replying to @dijkhoff
Goh, de inkt is nog niet droog van het en we worden al gekort!
Reply Retweet Like
@PensioenAkkoordSG 7h
Nieuws uit de dag 33: Geen nieuws. Ondanks de urgentie over het korten van de pensioenen wil men pas na de vakantieperiode bij elkaar komen.
Reply Retweet Like
Hans Boerwinkel 23h
En daar zit nou precies de clou; er was een enorme bereidheid verder actie te voeren. Een deel van de voorstemmers heeft vast spijt als haren op hun hoofd. Hopelijk neemt die actiebereidheid nu nog verder toe, nu blijkt dat het vooral een wassen neus is.
Reply Retweet Like
Mieke Jul 18
Inkt nauwelijks gedroogd, vervolgens bericht dat pensioenen worden gekort. 47% is tevreden over Rutte3. 🤔 'Als t inkomen van Nederlanders sinds 1990 even hard was gegroeid als t bbp, hadden we nu 25% meer te besteden gehad'
Reply Retweet Like
Alexander Veerman 3h
Brief van het pensioenfonds: "In het tweede kwartaal van 2019 daalde de actuele dekkingsgraad van 99,2% naar 95,9%. Dit kwam vooral door de extreem lage rente, waardoor het hoge rendement uit onze beleggingen er helaas bijna niet toe doet."
Reply Retweet Like