Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Torelló Nov 19
Reply Retweet Like
Steve Kubota Nov 17
One of my favs. They make several cava and their still wines are fantastic, too. 😎🍾🥂🍷💜🍇
Reply Retweet Like
Vins El Cep Nov 19
Origen i Terrers. White terroir wine with a pronounced Mediterranean character.
Reply Retweet Like
Natalia Gonzalez Nov 22
“Those who go beneath the surface do so at their peril” Oscar Wild !!! Outstanding, light bodied red from the wonderful
Reply Retweet Like
The Grape Cycle Nov 24
In 2015 a group of sparkling wine producers located in the region broke away from the Cava DO to form a new category -. The standards are strict. Today only 9 producers don the Corpinnat label.
Reply Retweet Like
International Wine Challenge Nov 20
Penèdes has a new wine tourism attraction. Wine producer MontRubí has turned a disused villa into a wine bar, restaurant and is building a boutique hotel to showcase from rare grapes:
Reply Retweet Like
Jaume Casañas 10h
Volem defensar el del Sí. El del si, però amb criteri. No podem afrontar el futur del Penedès des de la trinxera del No, del No a les oportunitats. Gràcies pel suport al desenvolupament de la Vegueria del
Reply Retweet Like
Àngels Chacón 3h
L' ens trasllada el seu desacord amb l'actual plantejament del pla territorial pel i demanen ser tinguts en compte a l'hora de definir el pla final.
Reply Retweet Like
Jaume Casañas Nov 18
La reflexió del batlle igualadí és molt pertinent. I que podria aplicar-se a moltes comarques de Catalunya, la majoria. Sempre es troba a faltar una sensibilitat més enllà de l'òptica metropolitana. Un per a tothom i per a tots els territoris.
Reply Retweet Like
Mas Albornà 22m
TORNEM A SUMAR-NOS AL BANC D'ALIMENTS 💪🥖🍶 Col·labora per segona vegada amb el Consell Comarcal de l’Alt en la distribució d’aliments a les famílies més vulnerables del territori. Ens encanta sumar-nos a aquest projecte solidari.
Reply Retweet Like
Partit Demòcrata Baix Penedès Nov 18
La nostra alcaldessa de La Bisbal del és tot un referent. La seva manera de fer política, d'entendre el poble i d'integrar els nouvinguts és tot un exemple. 👏👏
Reply Retweet Like
Emms Nov 19
🍇✂️ Aquesta setmana hem visitat diverses vinyes del amb un equip tècnic de per mostrar les característiques de les seves eines dedicades a la . 😉🙌 Moltes gràcies a Bahco per oferir-nos aquesta oportunitat!
Reply Retweet Like
Enoturista 📸 Nov 24
🍷 Quines ganes teníem de tornar a tastar vins mentre visitàvem un celler! 💚 Som a , al . A la finca Mas La Plana comença la història d'aquesta família: cinc generacions fent i venent vins arreu del món. És visita obligada pels enoturistes!
Reply Retweet Like
Jaume Casañas Nov 21
Tendremos que patentar la idea... ya mismo nos ponemos a hablar con i para sacar provecho de nuestro "lungomare" 🏃🏃‍♀️🏃🏼‍♂️
Reply Retweet Like
Irene Urgell Nov 18
Reply Retweet Like
Jaume Casañas Nov 19
Avui he participat a la Jornada del Pla Territorial del . Defensant les oportunitats que ens donen les infraestructures al conjunt de la Vegueria. El és l'element estratègic. Aquí us deixo unes reflexions d'avui 👉
Reply Retweet Like
Muntsa Plans Nov 22
Començar el dilluns així no té preu.
Reply Retweet Like
Junts per Sant Sadurní Nov 25
Demanem a que traslladi a l’Estat el consens que el no destrossi el paisatge de . 📍Ho hem fet des de la Miranda d’Espiells, on Borràs ha pogut contemplar com afectaria el pas del Quart Cinturó.
Reply Retweet Like
Jaume Casañas 1h
Reply Retweet Like
Ajuntament de la Bisbal del Penedès Nov 19
MEDI AMBIENT🐓| Informació de la sobre la cria i manteniment d’aus de corral per autoconsum. ℹ
Reply Retweet Like