Twitter | Search | |
Search Refresh
Marjon Eijpe 21 Jan 16
Enthousiast verhaal van van bij de bijeenkomst van
Reply Retweet Like
Mooi welzijn Jul 18
Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Sommige dingen worden lastiger op hogere leeftijd. Wat vroeger vanzelfsprekend was, gaat nu soms niet meer. Met de juiste hulp en zorg is vaak meer mogelijk dan u denkt.
Reply Retweet Like
VÓÓR Welzijn Jul 10
De overheid wil dat mensen steeds langer zelfstandig blijven wonen. Farida merkt dat niet altijd gebruikt wordt gemaakt van de beschikbare voorzieningen. “Een beetje hulp kan vaak veel voor iemand betekenen.” Lees mee!
Reply Retweet Like
CV&VacatureBank.nl 19 May 16
Reply Retweet Like
Trea Ringnalda Delea 7 Dec 17
Replying to @HoeWerktNL
Reply Retweet Like
Dementie & Culturele Diversiteit Haaglanden Jul 10
Dit artikel is de moeite waard om te lezen! Farida, één van onze spreeksters van het symposium & vorig jaar, aan het woord! Gezond langer thuis ❤
Reply Retweet Like
Xtra Welzijn Jul 17
Een beetje hulp van de kan vaak veel voor iemand betekenen en het dagelijks leven een stuk makkelijker maken. Wilt u eens praten met één van de ouderenconsulenten van Mooi welzijn, Voor welzijn of Zebra welzijn?
Reply Retweet Like
Margo van der Salm May 10
2/2 "U heeft mooi en belangrijk werk. Fijn dat u langs bent gekomen en dank voor alle informatie waar we veel aan hebben".
Reply Retweet Like
Nils van Teijlingen Oct 12
Al tijdens het opbouwen van de kraam staan de mensen in de rij voor het 'Servicepunt-On-Tour', vandaag in .
Reply Retweet Like
Xtra Welzijn Jul 15
De ondersteunt u o.a. bij: •Oplossingen om langer zelfstanding te kunnen wonen •Het leggen van sociale contacten •Ordenen administratie •Het leggen van sociale contacten •Het regelen van (thuis)zorg
Reply Retweet Like
Margo van der Salm Aug 7
En ik zou zeer zeker (of juist al) tijdens de opleiding ook al de link met welzijn en de leggen - samen aan de slag met (preventieve) !
Reply Retweet Like
Margo van der Salm Jul 22
Ik hoop dat ze al een lijntje met de van aldaar hebben gelegd of binnenkort gaan leggen om samen op te trekken in de (preventieve) zorg voor ouderen. Samen kun je meer!!
Reply Retweet Like
Mooi welzijn Jul 17
De ouderenconsulenten van Mooi welzijn, Voor welzijn en Zebra welzijn staan klaar met advies en ondersteuningen voor de Haagse ouderen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!
Reply Retweet Like
Zebra Welzijn Jul 14
De is en stelt uw wensen, behoeftes en belangen voorop. Hij of zij weet precies welke hulp u kunt krijgen en hoe je dat aanpakt. Samen gaat u op zoek naar de beste voor uw persoonlijke situatie.
Reply Retweet Like
Praktijkschool De Einder Apr 17
beste Janneke! Bestaat er ook een in ? Zo ja ... Wie? Wij willen graag meedenken over huisbezoeken van onze leerlingen obv een docent. Zo kunnen wij wellicht bijdragen om de eenzaamheid een beetje te verzachten.
Reply Retweet Like
Els Hooning Mar 22
Op uitnodiging van heb ik met voorlichting gegeven over - wat wij als voor ouderen kunnen betekenen - aan een Surinaamse groep tijdens het Holifeest in het bijzijn van
Reply Retweet Like
Chris Zeevenhooven 21 Dec 15
ik ervaar in naast wijkteam aparte voor zorg voor mijn moeder. Goede werkwijze, deskundig!
Reply Retweet Like