Twitter | Search | |
Search Refresh
Graphics Designer Osman 14 Mar 18
I Will 100 Images Background Removal And Fast Delivery .I will make your 40 Image for $5. Russia
Reply Retweet Like
jihad khan 14 Mar 18
Reply Retweet Like
Ashik Rana Masud 14 Mar 18
Reply Retweet Like
naher nahrin 14 Mar 18
my project . how is it? looking for ,,, ,r & all type of graphic design. contact me: Stephen Hawking Sevilla London Russia Efrîn
Reply Retweet Like
Graphics Designer Osman 14 Mar 18
Reply Retweet Like
Malene Jaepelt 20h
Hørt! Behov for med fokus på kvalitet
Reply Retweet Like
Steen Houmark 21h
Helt enig. Det vil være uheldigt om debatten om samfundets udfordringer drukner i en debat om ejerkonstruktioner for sociale tilbud. Om få år vil vi mangle over 40000 par faglige hænder pga den demografiske udvikling. Et problem som skal løses uanset ejerform.
Reply Retweet Like
OPS-Scenen.dk Apr 22
Mørke pletter i sagsbehandlingstider på byggeområdet. Kun 4 kommuner kan sagsbehandle byggetilladelser på under 14 dage, mens 94 kommuner kan bruge op til 141. er en vækst & velfærdsfaktor og bør lære af hinanden
Reply Retweet Like
OPS-Scenen.dk Apr 21
Kæmpe potentiale i når universiteter og private virksomheder samarbejder. Robot-tech kan afhjælpe nogle af de udfordringer vi har. På har vi & EG et event m fokus på øget effektivitet v digital sagsbehandling m deltagelse a
Reply Retweet Like
Jakob Scharff Apr 17
Før der bliver skåret på velfærden, skylder vi så ikke de ældre, at se om samarbejde med kan give bedre og billigere løsninger. Flere af de ni kommuner har store potentialer for bl.a. indenfor facility, park & vej og plejecentre.
Reply Retweet Like
Henriette Søltoft Mar 25
Debatten om statens brug af konsulenter tager desværre afsæt i fordomme om branchen – og ikke den værdi og velfærd, som konsulenterne faktisk er med til at skabe # kompoldk se:
Reply Retweet Like
DI Business Mar 25
Kære politikere – tænk virksomhederne med, når I har brug for løsninger. Sundhedsindustrien er klar til at løfte nogle af de store udfordringer, blogger direktør .
Reply Retweet Like
Jakob Scharff Mar 20
God nyhed fra : SMV'erne vinder flere og flere offentlige kontrakter. SMV'erne i er en vigtig drivkraft for innovation, også i den offentlige sektor.
Reply Retweet Like
Løkke Fabricius Mar 13
Hvordan frigiver vi flere ressourcer til velfærd gennem effektive indkøb? Det har og gode bud på: Inddrag fagpersonale i indkøbene, så de er med til at finde gode løsninger og hold fokus på effekten. Byd også gerne leverandører indenfor 🤝
Reply Retweet Like
DI Business Mar 13
"Hjemtagningspolitikken ligner både i Sønderborg og København kombinationen af gyldne løfter, der ikke kan overholdes, og politiske ambitioner, der vægter højere end fornuftige omkostninger og effektiv drift," blogger
Reply Retweet Like
Daniel Møller Jensen Jan 22
Særligt i rådgiverbranchen opleves der store omkostninger ved offentlige . Det er ikke til gavn for nogen. Derfor arbejder for , så vi får styrket mellem det offentlige og private rådgivere
Reply Retweet Like
DI - Dansk Industri Jan 16
Samme høje kvalitet i behandlingen - det ønsker for alle danskere. Det er en rigtig god ambition, som et stærkere samarbejde mellem sundhedsvæsenet og virksomhederne kan give luft under vingerne.
Reply Retweet Like
Tine Roed Jan 16
. glæder sig over, at & vil styrke det offentlig-private samarbejde ml sundhedsvæsenet og sundhedsindustrien. Det er sammen, vi skal skabe høj kvalitet, nærhed og sammenhæng for patienterne.
Reply Retweet Like
DI - Dansk Industri Jan 10
Stærkere off-privat samarbejde er en vigtig del af løsningen på de udfordringer, kommunerne står over for - og som de diskuterer på . Og det handler om mere end pris og kvalitet. Se video og indlæg her. ?
Reply Retweet Like
Daniel Møller Jensen Nov 29
Analyse fra viser, at når kommunerne samarbejder med den private rådgiverbranche, giver det bedre service til borgerne. Se bare & ’s arbejde for Fredericia Kommune 👉🏼 Lad os styrke !
Reply Retweet Like