Twitter | Search | |
Search Refresh
Olli-Pekka Heinonen Mar 25
Kyse muustakin kuin vain tiedoista ja taidoista: Koulu ja opiskelu ovat poikkeusoloissakin lapsille ja nuorille tärkeitä, sillä ne pitävät osaltaan yllä turvallista arkea.
Reply Retweet Like
Katri Tanni 4h
Nyt on mun toiveisiin vastattu: tytön oppitunnin tehtävänä on siivota oma vaatekaappi.
Reply Retweet Like
Jussi Simolin 1h
Merkityksellisiä hyötyjä, kun koko perhe on koossa 😍: Poika luki tieteen filosofian tenttiin ja opetti minulle 45 min ajan aihetta. Olipa paras luento aikoihin!
Reply Retweet Like
Tiina Taipale 3h
Taas valtavan kiinnostava avoin verkkokurssi, nyt talouskriiseistä!Mistä saisi rinnakkaiselämän, jossa olisi aikaa vaan opiskella? Toki kouluttajana jatkuvasti opiskelee, kun jokainen koulutus on itsellekin opintomatka, mutta että saisi vaan heittäytyä opiskelijaksi.
Reply Retweet Like
Marjut Polviander 35m
11-vuotias ilmoitti haluavansa kouluun, sillä siellä oppii paremmin.👍
Reply Retweet Like
Ritva Leijala 1h
Kiinnostava. Opettava. Vuorovaikutteinen. Ajatuksia herättävä. Asiantunteva. Tietävä. Mielenkiintoinen. Palaute opettamisesta, jonka toteutin ekaa kertaa verkossa. Nim.merk. Kovasti iloinen opeharjoittelija 😊
Reply Retweet Like
Anna-Maija Lahti 2h
Vink . Katsasta myös maksuttoman :n -palvelu, jota voi käyttää palkanlaskennan opetteluun.
Reply Retweet Like
Tiina Uuttu Mar 31
Luokatilassa ’katoavat oppilaat’ ovat päässeet oikeuksiinsa, jokunen jopa puhjennut kukkaan. Tämäkin voi tasa-arvoistaa!?
Reply Retweet Like
Kaisa Hil. Mar 29
Hyvä! Vaikea olisi kuvitella, että esim itse hakisin muuta väylää kuin avoimen kautta. Nyt olen tehnyt psykologian opintoja ja onpa kiva kun voin tehdä niitä omassa tahdissa ja on suoritusvaihtoehtoja. Esseet aina tenttien sijaan for me please. 👌
Reply Retweet Like
Kati Nurkkala 7h
voi olla vähintään yhtä tehokasta kuin lähityö. Jonkun on suurempi kuin toisen, mutta uuden motivoi. auttaa jaksamaan ja kollega tukee työelämässä.
Reply Retweet Like
Olli-Pekka Heinonen Mar 30
Monipuolinen kuva etäkoulun arjesta: ”Kaaos, joka toimii.” Opettajat saavat kehuja.
Reply Retweet Like
Mirja Hannula 23h
Ammattitaitoa opitaan myös virtuaaliympäristöissä - hyvät esimerkit ja kokemukset jakoon yli koulutusasteiden
Reply Retweet Like
Hanna Salminen Mar 31
Ei voi onnistua ellei yritä. Tällä tsemppaan itseäni vetämään 2 päivän koulutuksen verkossa ensimmäistä kertaa. Jännää. Mikä on sinun voimalauseesi?
Reply Retweet Like
Piia Alvesalo 2h
Upea tarina! Tärkeää työtä Katse eteenpäin "”Jos koko ajan sanot ’tämä on vaikeaa’ ja ’en ymmärrä, en osaa’, alat uskoa, että et tosiaan voi oppia."
Reply Retweet Like
Kari Lappalainen Mar 30
Tasapäistäminen koulutuksessa ei toimi, vaikka jotkut näin kuvittelevat. Yksilöllistä ja elinikäistä oppimista tarvitaan. Jokainen on yksilöllinen oppija.
Reply Retweet Like
Tapio Peltonen Mar 30
Replying to @TimoHaapala
Timo kiltti, me olemme myös yllättyneitä väestön vanhenemisesta, valtionvelan kasvusta, Venäjän aggressiivisuudesta sekä monet aina uudelleen siitä että rankasta juomisesta voi seurata krapula 🤷‍♂️
Reply Retweet Like
MargitM 🏚️🐱🐸 17h
Replying to @MargitDash
että se ei ole mahdollista juuri sellaisessa tilanteessa, jossa sitä eniten tarvitsisi oman tulevaisuutensa takia. tulee olla mahdollista elämäntilanteesta riippumatta!
Reply Retweet Like
Erilaiset oppijat Mar 30
Nyt on ehkä aikaa enemmän osallistua mylös Oppimisvaikeus-chatiin. Tietoa ja tukea! Kannattaa:) @kuntotutussaatio
Reply Retweet Like
Palkka_fi 2h
, tiesitkö tätä👉 oppimisympäristössä eli :ssä voi harjoitella 'a. Maksuton palvelu ja voidaan käyttää esim. oppilaitoksissa palkkahallinnon opetuksessa
Reply Retweet Like
Annu Piesanen Mar 31
Replying to @AnnuPiesanen
☑️Ilmastotyölle on nyt kysyntää ja momentum. Kunnissa on paljon halukkuutta oppia uutta ja kokeilla ilmastoviisasta toimintaa. Tarvitaan yksi, joka innostaa alkuun ja johto, joka antaa luvan. 2/9
Reply Retweet Like