Twitter | Search | |
Search Refresh
Mirva Puranen 5h
"In Trinidad, the U.S. television series “The Young and the Restless” is so popular that in many places work effectively stops when it airs." Kaikkea sitä oppii kun maisteriksi havittelee 😆
Reply Retweet Like
Maahanmuuttovirasto Sep 21
Up-to-date information about the processing queue for students’ residence permit applications
Reply Retweet Like
Harri Riihimäki 11h
Se tunne kun amk lopetti tilaamasta kurssikirjan e-oikeutta viikkoa ennen kurssin loppua. Löytyisiköhän Puolaksi teos tilinpäätöksen oikaisemista 🤔
Reply Retweet Like
Urho Hietanen Sep 22
Tiedätkö hyvä kirjan, missä selitettäisiin suoran/osallistuvan demokratian malleja sekä historiaa?
Reply Retweet Like
Mikko Perala Sep 21
Oulun yliopistoon avattiin uusi tiedekunta! 'in Faculty of Sports aloittaa ensi maanantaina luentosyksyn aiheella "Johtajuus huippu-urheilussa" by yhteistyössä ja
Reply Retweet Like
JapanilaiGEN 🇯🇵😆🇫🇮 Sep 21
Reply Retweet Like
Sulava Oy Sep 21
on nykyisin koko uran kestävää oppimista, IT-alalla erityisesti muutoksen ollessa jatkuvaa. Millaisia käytäntöjä :lla on tehokkaaseen jatkuvaan oppimiseen:
Reply Retweet Like
Marja Ahkera Sep 21
Perjantain (aikuis)opiskelijaelämää 🤓😅
Reply Retweet Like
Riikka Hiitelä Sep 20
Olinpa aikoinaan itsekin vauvani kanssa mukana seminaarityöskentelyssä ’issa. Halu oppia oli kova vanhemmuutta laiminlyömättä. Olimme tervetulleita eikä asiasta tehty ongelmaa. ❤️
Reply Retweet Like
JYU avoin yliopisto Sep 20
Puheenvuoroja tekoälystä & inhimillisyydestä, ´n osaamishaasteista ja avoimista opinnoista. Ohjausta & tukea 4.10. alk. klo 16 Musiikkitalolla Avoin opinnoille -tapahtumassa. Ilmoittaudu:
Reply Retweet Like
Mona Kiviahde Sep 20
Nää junamatkat koulu-koti välillä on kyllä paras aika saada kouluhommat tehtyä. Ei voi tehdä töitä koska tietosuoja, eikä täällä oikein huvita alkaa siivoamaankaan. Muita sijaistoimintoja en keksi.
Reply Retweet Like
Aki Nykänen Sep 20
Viimeinen luento saatu päätökseen ja ensimmäinen yliopiston kurssi koettu opettajan roolissa! Aktiivista osallitusmista opiskelijoilta varsinkin näytösoikeudenkäynnin aikana! Tästä on hyvä jatkaa!
Reply Retweet Like
Kirsti Lonka Sep 20
kannattaa 😊 Työllisyysaste erinomainen! Ja mediaanipalkkakin ihan ok.
Reply Retweet Like
Riikka Siniluoto Sep 20
Juuri näin! Siksi amiksessa tulisikin huolehtia siitä, että 'huollon ja opettajien resurssit ovat riittäviä! Ratkaisun avaimina kiinnostus, aito välittäminen ja taikasanat "Mitä kuuluu?"
Reply Retweet Like
Minna Savolainen Sep 20
- ovat pääosin vielä keskenkasvuisia nuoria, jotka tarvitsevat 'n tueksi ohjausta, peräänkatsomista ja välittämistä,sekä 'än ja 'ön kuulumista.
Reply Retweet Like
Leena Suurpää Sep 19
Nuoren opiskelua tutkitusti tukee se sosiaalinen yhteisö, johon hänen on opintojen kautta mahdollista kiinnittyä. Tätä oppimisyhteisöjen kannattelevaa voimaa ei pitäisi laiminlyödä missään kohden nuoren opintopolkua.
Reply Retweet Like
Vamlas Sep 19
Osataanko korkeakouluissa ohjata erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita? Millä keinoin varmistettaisiin laadukas uraohjaus kaikille opiskeijoille? Artikkelin aiheena on n ja Vamlasin ORA-hankkeessa saadut kokemukset
Reply Retweet Like
TAKK Tampere Sep 19
Juuri nyt kauppakeskus Ratinassa. Tule tustumaan opiskelumahdollisuuksiin ja työpaikkatarjontaan. Kestää neljään asti eli hyvin ehtii!
Reply Retweet Like
SOL Palvelut Oy Sep 19
Kiitos kaikille opiskelijoille työpanoksesta! Ilo on puolellamme.
Reply Retweet Like
EURAXESS Finland Sep 18
Suurin osa maahanmuutosta johtuu muusta kuin pakolaisuudesta, huomauttaa kiitettävästi . , ja tuovat valtaosan Suomeen. Miksi keskustelu keskittyy vähemmistöön?
Reply Retweet Like