Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
HOME ORQUESTRA 6m
‼️KARAOKE. ELS DRETS DELS INFANTS‼️@PAÍS DE XAUXA 💭 Lletra i Música: Jaume Moreno i Peracaula 😜 Il•lustracions: Sergi Segura Font 👍 Segueix-nos✌️
Reply Retweet Like
Mirador de les Arts Nov 27
❗️ Hi ha una nova secció, anomenada «Bonus Track». Els pròxims divendres, publicarà articles breus sobre una cançó, generalment pop, referent a un artista o a una obra de art ⤵️
Reply Retweet Like
Metall.cat Nov 27
📢 [] Ei! La banda de dels llegendaris , i cia han editat aquesta setmana el seu primer LP amb el títol "Ancestral Punishment".
Reply Retweet Like
Cal Valls Nov 26
Replying to @calvallseco
🍃 Cal Valls, agricultura ecològica de qualitat.
Reply Retweet Like
CCLBlanquerna Madrid 9h
A través de la ficció i de la paràbola, l'autor tracta els grans temes que ja havia tocat en els seus assaigs, però aquí obre la porta a l'esperança que ens ofereixen «uns germans inesperats».
Reply Retweet Like
Biblio Alfara 3h
𝑵𝑶𝑽𝑬𝑻𝑨𝑻 𝑰𝑵𝑭𝑨𝑵𝑻𝑰𝑳 🦔 I, de sobte, no vam poder abraçar, ni besar. A falta de contacte físic, abracem aquest llibre que ens ensenya que hi ha moltes maneres de demostrar que ens estimem. 𝗨𝗻 𝗹𝗹𝗶𝗯𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗮𝗻𝗮𝘁 𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗿 𝗱𝗲 𝟯 𝗮𝗻𝘆𝘀.
Reply Retweet Like
Metall.cat Nov 27
📢 [] La banda de de Vilafranca del Penedès acaba de publicar finalment el seu tercer LP "Liberation" del qual n'avançaven el single "Parca" el passat mes de gener.
Reply Retweet Like
La Fonoteca francesa Nov 25
Tornem hui amb DeSaintex i el seu segon EP 'Effigies'. 4 cançons que desenvolupen un pop lúdic i poètic, un pop que es llança a l'aventura a la recerca d'una estranya intensitat per a l'oïent.
Reply Retweet Like
Metall.cat Nov 27
⚠️ [] El projecte gironí de Blackened Ambient, , presenta nou LP, "Icebound Debris", només 9 mesos des del seu treball anterior. 4 temes i més de 36 minuts de paisatges sonors instrumentals, gèlids, foscos i inquietants. Disponible a Bandcamp.
Reply Retweet Like
Crea Music Nov 28
✔️ NOVETAT ✔️Orgullosos d’incorporar a un nou talent com Estrenem el seu primer i prometedor single • Enllaç a totes les :
Reply Retweet Like
Facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic Nov 28
“Les vivències de Pilarín Bayés, Albert Om, Àlex Crivillé i Montserrat Freixer, recollides en un llibre solidari” molt bona feina de l’exestudiant 👇
Reply Retweet Like
Agència Tributària 12h
hem posat en marxa un nou canal de pagament a través de la xarxa d’oficines de Correus? Ara tens més fàcil i més a prop el pagament de deutes tributaris i altres de dret públic. ➕ Info 👉
Reply Retweet Like
Metall.cat Nov 29
📢 [] La banda de de Torelló (Osona), van editar fa uns dies nou single , "" que serà inclòs en el seu proper LP titulat "Sol fosc".
Reply Retweet Like
Fòrum Andorra Nov 24
El vestit després de la boda Notícia completa i descripció de foto a
Reply Retweet Like
Fòrum Andorra Dec 1
5 colors que són tendència aquesta Tardor-Hivern 2020/2021 Notícia completa i descripció de foto a
Reply Retweet Like