Twitter | Search | |
Search Refresh
Pere Joan Sala Mar 25
ni per q vàreu fer aleshores ni pel q esteu fent ara
Reply Retweet Like
DaNiEl Mar 25
Dando ideas. Planchas metálicas confinando el musik boutique hotel, en Sant Pere Més Baix, edificio robado al parque de vivienda gracias al infame de Mercè Homs i Antoni Vives, que facilitaba hotelización en edificios patimoniales. .
Reply Retweet Like
Xavier Casas 21h
Ara lluitem x sobreviure! Però tornarem a viure x lluitar! Els aplaudiments d'ara seran les mobilitzacions d després! I, retalladors, NO passareu! Als professionals i als ciutadans, en la sanitat pública, ens hi va la vida!
Reply Retweet Like
Lo Gerard 8h
A alguns joves aquell cas ens va esperonar a començar a militar. I .
Reply Retweet Like
Grup de suport a les víctimes i encausades de l’1O Mar 28
Replying to @salutcat
Gràcies a la humanitat de les treballadores!!! Gràcies a les persones que estan a primera línia donant-ho tot! Ara! mai que per això s’ha de protegir la sanitat pública! Volem sanitat pública 100%. Per les que hi son a primera línia i per totes!!!
Reply Retweet Like
Teresa Pastor Mar 26
Replying to @trsapstr
L’únic objectiu de PP, Vox i Cs és i ha sigut l’enriquiment de uns pocs mitjançant privatitzacions i destrucció dels serveis públics. Tots ells defensen acabar amb la sanitat pública, la que ens està salvant en estos dies tan difícils.
Reply Retweet Like
No Hi Toco Roures (**) Mar 28
Replying to @yeyaboya
Amb més ganes que mai de desobeïr-los a tots unilateralment! Més carregada de raons que mai per a tenir memòria. No saps quant. Pels qui hem deixat enrera, pels que cauran, pel nostre present i pel futur de tots... Força i molta salut! ✊
Reply Retweet Like
j #edupunk 🏄🏽‍♂️ 16h
Escola Nostra Llar de Sabadell
Reply Retweet Like
#niCETAniTTIP Mar 31
Ras i curt: el personal sanitari està patint un estrès per les retallades que durant masses anys van fer les politípiques de CiU, PP i PSC de forma irresponsables per pagar el deute privat de bancs i grans multinacional via
Reply Retweet Like
Fafa Mar 26
Ahora no pero no dudéis de que el momento llegará...
Reply Retweet Like
Teresa Rosell 7h
Replying to @TXaus
Passen coses molt greus: S'està tractant una Pandèmia com si fos una Guerra Converteixen ciutadans en "soldats". Soldats en policies Burrocràtics en pseudoexperts Estratègia militar enlloc sentit comú Polítics en pitjors polítics Vulneracions drets en "necessitats"
Reply Retweet Like
Dani 📀 Mar 29
Replying to @ifig30
Un dia menys per a la revolució!
Reply Retweet Like
Andreu C. Sánchez 🎗 8m
Replying to @miqueliceta
Reply Retweet Like
JSC Terres de Ponent Mar 28
Replying to @jscponent
També es coneix gran part del seu art gràcies al cantautor Joan M. Serrat que va musicalitzar algunes de les seves poesies.
Reply Retweet Like
Blai Rodríguez Ciuró Mar 31
ens hem de quedar a casa. OK. no podem seguir treballant. OK. PERÒ ens obliguen a seguir pagant autònoms. ens obliguen a seguir pagant hipoteques i lloguers. ens obliguen a seguir pagant aigua, llum, gas. QUI ? - PP, Cs, V0X ? NO - PSOE i PODEMOS.
Reply Retweet Like
Quim 13h
Reply Retweet Like
CUP Sant Andreu #Ingovernables Mar 30
Reply Retweet Like
🌊David🎗Ramon🌊 Mar 29
A hores d'ara, tothom ja coneix algú que ha mort pel . Amb això, constatar l'apatia psicòpata de partidisme totalitari d'Iceta, Granados, Zaragoza remet a l'època més ignomiosa de ciutadans. Moralment, això d'ara és molt pitjor.
Reply Retweet Like
P. #min🔻 at 𝗖𝗘 🇪🇺 Mar 30
Desde la incompetència i el nacionalisme centralista.
Reply Retweet Like
Museu del Ter Mar 28
Replying to @patcdiba @caballeriacj
A la galeria de també trobareu una fotografia de la primera vegada que les dones podien fer teatre a (1934). Ara sembla mentida, però no. El papers femenins els feien homes o actrius professionals de Barcelona.
Reply Retweet Like