Twitter | Search | |
Search Refresh
Jolanda Bayens: Dutch Female Voice Feb 17
Netwerken? "You don’t want to be the most interesting person in the room. You want to be the most interested."
Reply Retweet Like
Het is Netwerken Feb 12
Reply Retweet Like
Bedrijfskring 1h
Donderdag 12 maart is de allereerste BKL kwartaalborrel bij De Brass in . Kom met ons en check ook de speciale aanbieding voor een diner. Introducé welkom! Meld je aan op
Reply Retweet Like
Cynthia de Koning Feb 18
Raadsinformatiebijeenkomst bijgewoond over project Gezond Gewicht Utrechtse Jeugd. Mijn eerste stappen gezet als ambassadeur jeugdverpleegkundige i.o. Een mooi moment om de raadsleden van Utrecht te ontmoeten en gegevens met elkaar uitgewisseld.
Reply Retweet Like
NetwerkgidsNederland 18h
"Zoek, vergelijk en vind jouw manier van zakelijk ” Zoek in de gratis digitale database met alle netwerken
Reply Retweet Like
GadgetGear.nl 20h
introduceert de FRITZ! 2400 voor
Reply Retweet Like
Berry van der Rijk 22h
Ik ben nu op een en dit is bij de uitstek de gelegenheid om te . Het valt mij op dat ik nog steeds heel veel visitekaartjes krijg en als ik dan mijn telefoon pak een de LinkedIn app open en op de QR-code druk boven in de zoekbalk dat ik d…
Reply Retweet Like
Bibliotheek BDGV 22h
Vanavond is het zover: Bedrijven in de kijker in Cultuurhuys de Kroon. De belangstelling is groot, zes presentaties van ondernemers, veel aanmeldingen van werkzoekenden. Ben je er bij? Ook zonder aanmelding welkom! Start is om 19.00 uur.
Reply Retweet Like
Berry van der Rijk 22h
Wat leuk om op EuroShop – The World´s No. 1 Retail Trade Fair weer mensen van AXI tegen te komen. Even bijpraten over huidige en eventuele toekomstige projecten bij mooie .
Reply Retweet Like
Qontact business Feb 19
Een inspirerende ochtend binnen een ongedwongen kader. Gisterenochtend was een selecte groep ondernemers te gast bij voor een smaakvol ontbijt. Productief, maar rustig je werkdag starten? Top idee!
Reply Retweet Like
VTC Travel Solutions Feb 19
Gestart met het voorbereiden van een ondernemersreis naar . Mooie reis met interessante thema's: . Mooi werk.
Reply Retweet Like
Arthur Hol Feb 18
Bent u altijd al benieuwd geweest naar hoe u de naar boven krijgt in van organisaties -en hoe deze vooruit kunnen bewegen? Ik vertel u er meer over in mijn publicatie:
Reply Retweet Like
WETALENT Feb 18
Hoe vaak hoor je wel niet dat netwerken belangrijk is en een goed netwerk cruciaal is voor succes? Maar waarom is netwerken zo belangrijk? Lees het in ons blog:
Reply Retweet Like
Buro19 Feb 18
Een verzorgd dagje weg op uitnodiging van FC Volendam! En dat nota bene allemaal op Valentijnsdag ❤️ FC Volendam enorm bedankt voor jullie hartelijke ontvangt afgelopen vrijdag en deze superleuke dag!
Reply Retweet Like
Kamer van Koophandel Feb 18
Replying to @ArnhemBusiness
^Danique: Waarom niet het nuttige en het aangename verenigen en je netwerk uitbreiden tijdens een golfcompetitie? helpt veel ondernemers verder. Voor wie wil hebben wij nog wel wat tips: Veel succes gewenst.
Reply Retweet Like
Bibliotheekcongres Feb 17
De eerste voorstellen zijn ingediend! Heb jij nog goede ideeën voor het middagprogramma? Je hebt tot 4 maart de tijd om jouw voorstel voor een sessie in te dienen.
Reply Retweet Like
EdcampBE Feb 16
Men zegge het voort: 29 april, op de Sint-Maarten Middenschool te Beveren! Binnenkort meer nieuws!
Reply Retweet Like
Astrid Aarts Feb 14
Reply Retweet Like
Kamer van Koophandel Feb 14
Replying to @MarcelDeBont
@brasserieeenmooiedag ^Rein: Gezellig en lekker om zo te . Hoe vaak organiseren jullie dit? Hoeveel bezoekers komen er?
Reply Retweet Like
Marcel de Bont Feb 14
Kijk zo kan je natuurlijk ook je dag beginnen. Een ontbijt netwerk bijeenkomst van MKB-Duiven. Altijd gezellig en goed verzorgd door @brasserieeenmooiedag
Reply Retweet Like