Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
DISNOU Nov 19
PROTECTORES🔉 Davant d'un incert t'oferim possibles SOLUCIONS que t'ajudin a fer les teves activitats habituals, des de fer funcionar el teu o estar amb els teus d'una forma més SEGURA. ✅ Rígides ✅ Plegables ✅ Desmuntables 👇 ✉ comercial@disnou.com
Reply Retweet Like
CEEILleida Nov 17
Avui al hem ofert una nova sessió del taller de pla d'empresa, per ajudar a impulsar les idees de dels
Reply Retweet Like
Reempresa Nov 19
📣 𝗘𝗦 𝗖𝗘𝗗𝗘𝗜𝗫 | de venta, .lació i d' a
Reply Retweet Like
Anthesis Lavola Nov 19
🗓️ Recorda! avui a les 16h. : una oportunitat per impulsar el teu de forma rendible. Organitzat per i Amb la participació de Miquel A. Rubio, director de desenvolupament. 📝Registra't aquí:
Reply Retweet Like
Alejandro Ramon Nov 17
👩‍🍳🧑‍💼Si tens un o un aquesta campanya és per a tu! L'objectiu és promoure l'estalvi i l'eficiència energètica entre els comerços de la ciutat sense que aquests tinguen la necessitat de realitzar cap inversió prèvia. Obric fil:
Reply Retweet Like
Elisabet Bach Nov 17
🎙️ Els 10 errors més freqüents en la gestió del 📅 Data: Dijous 19 de novembre de 2020 – de 10h a 12h 📍 Lloc: Aula Virtual del mitjançant plataforma online. Info:
Reply Retweet Like
Tothosap! Nov 23
Replying to @TothosapGarraf
Reply Retweet Like
Ⓒ𝚁𝙸𝚂𝚃𝙸𝙽𝙰 | sóc @FontButxaca 🌾 Nov 21
📍 Em trobo exactament en aquest punt, Marta! De fet, aquest matí, estava recordant quelcom semblant i amb la pretensió de reforçar la joieria del barri — que no ve al cas— ; el què van fer fou emplaçar-me a un centre comercial. PER CERT, vull entrevistar-te:
Reply Retweet Like
citilab Nov 20
🔵 ÚLTIMA OPORTUNITAT! Aprèn a desenvolupar una estratègia a per fer créixer el teu Com? 👉 Participant en la del proper dilluns! 🗓️ 23/11 🕚 11 a 12:15h 💻 En línia Inscriu-t'hi! 📩 laborlab@e-citilab.eu ➕
Reply Retweet Like
Alumni UdL Nov 17
XXI Jornades d'Emprenedoria i Innovació, ▶️ 📅 Data: 25 de novembre de 2020 ▶️ Horaris: de 10.30h a 13.00h ▶️📲 Jornada virtual ▶️ Info:
Reply Retweet Like
@Tina_Font • Plays&Talks 🎮 Nov 21
📢 S'ha convertit, no — ha sigut fomentada, per a ser la nova . Els xinesos han aprofitat la , per a generar «noves necessitats», que els hi han fet rendible el . Teniu la meva valoració, AQUÍ: [ ] -
Reply Retweet Like
SomTIC - Cooperativa - TIC software lliure Nov 18
Amb quina eina gestiones el teu ? T'ajudem, et donem suport i t'acompanyem en el teu procés de .
Reply Retweet Like
REME ARAGÓ CALATAYUD Nov 18
Una poca vergonya! En la d'espai que hi ha allà baix de l'Hospital i la heu fa zona verda Ha no, que heu fan per el medi ambient! A veure on aparca tota la gent que treballa al Vall d'Hebron
Reply Retweet Like
Fòrum Andorra Nov 21
Entitats bancàries vs. 'fintech': neobancs a l'estil Netflix Notícia completa i descripció de foto a
Reply Retweet Like
Cambra Sabadell 8h
Vols tornar a el en el que jugues? Necessites reimpulsar el teu i guanyar avantatge competitiu enfront la ? Tenim 4 eines per transformar i millorar el teu negoci!
Reply Retweet Like
Cèlia Hil 💻 #TalentoSenior Nov 18
Saps a quines has de tenir el teu ? Vine al online de l'aula virtual de 📅23 ⏰De 9:30h a 11:30h ✍️ Inscripció gratuïta
Reply Retweet Like
Martorell Emprèn Nov 23
🔄📏🍏Anuncis (Núm. Projecte PC12733): 📣 𝗘𝗦 𝗖𝗘𝗗𝗘𝗜𝗫 | Botiga de productes dietètics i consultes a
Reply Retweet Like