Twitter | Search | |
Search Refresh
Museoliitto 1h
Vuoden tärkein museotapahtuma, Valtakunnalliset & Suomen museoliiton 97. vuosikokous, järjestetään Espoossa 13.-15.5.2020. Tänä vuonna Museopäivien ohjelma rakentuu paikallisuuden ja rohkeuden ympärille. Katso ennakkotiedot ohjelmasta:
Reply Retweet Like
Museoliitto 5h
MuseoProssa nyt: "Osallisuus on meille keskeinen strateginen valinta." Museoviraston pääjohtajana 1.4.2020 aloittava pohtii osallisuuden merkitystä museotyössä. Kolumni on julkaistu aiemmin MUSEO-lehdessä 4/2017.
Reply Retweet Like
AboaVetus&ArsNova Feb 20
Interesting lecture coming up next week! Hannelore Fobo (Berlin) lectures "Of War and Peace. Leningrad’s New Artists in the Late Soviet Period". The lecture will be in English and admission is free!
Reply Retweet Like
Tiina Merisalo 21m
julkaisi kolme vuotta vanhan kolumnini. Ehkä ei ole ihan kokonaan vanhentunutta tekstiä? Jutussa mainittu Berliinin kaupunginmuseon Humbodt-forumin hanke on tosin tällä välin saattanut kehittyä noista pohdinnoista, se avattaneen syksyllä 2020.
Reply Retweet Like
Jorma Rahkonen 3h
Jyväskyläläistä urheiluhistoriaa Keski-Suomen museossa. Valtavasti muutakin nähtävää remontoidussa museossa.
Reply Retweet Like
Museoliitto 3h
MUSEO-lehti 1/2020 ilmestyy ylihuomenna 28.2.! Lehdestä voit lukea muun muassa toimittaja n tekstin uudesta suomalaisesta museoarkkitehtuurista. Kuva: Sodan ja rauhan keskus Muisti
Reply Retweet Like
JärvenpäänTaidemuseo 8h
Etsitkö elämäsi tilaisuutta, kultakauden kulttuuria ja loistavia työtovereita? Tässä se on! Työn ohella pääset tutustumaan Venny Soldan-Brofeldtiin, Juhani Ahoon, Eero Järnefeltiin ja Jean Sibeliukseen, joten olet mainiossa seurassa koko kesän.
Reply Retweet Like
Tuomas Ravea 8h
Tässä mahdollisuus päästä työskentelemään keskellä kulttuurin kehtoa, järven rannalla ja mitä parhaimmassa työyhteisössä.
Reply Retweet Like
Tuomas Ravea 20h
Kannattaa käydä katsomassa. Hieno kokonaisuus.
Reply Retweet Like
Lahden museot 2h
Miten televisionkatselu on muuttunut? haastattelussa televisiosta on keskustelemassa Radio- ja tv-museo Mastolan amanuenssi Helena Peippo. Mielenkiintoisen haastattelun pääset kuulemaan tästä:
Reply Retweet Like
Kimmo Antila 6h
Hei kaikki uudet ja uusitut upeat suomalaismuseot: mm. Kannustan hakemaan eurooppalaisia museopalkintoja. Haku on avoinna 27.3. asti.
Reply Retweet Like
Katja Koskela 24h
Tätä odotan niin paljon. Onnea hienosta näyttelyteosta!
Reply Retweet Like
Visit Espoo Feb 25
Yhden aikamme arvostetuimman nykytaiteilijan, Tacita Deanin, näyttely on juuri avautumassa EMMAssa.
Reply Retweet Like
Satu Savia Feb 25
Vielä 1.3.2020 saakka 1939-1942 -näyttely. Mukana 'sta Väinö Nuuttila: Talvinen Sturenkatu 1941. 'ssa näyttely 30.8.2020 asti. @helsinginkaupunginmuseo
Reply Retweet Like
Museoliitto Feb 24
Museoliiton pääsihteeri listaa Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen blogissa seitsemän toimenpidettä, joilla humanistien koulutus saadaan vastaamaan paremmin työelämän tarpeita.
Reply Retweet Like
Museoliitto Feb 24
Vielä on viimeinen viikko aikaa äänestää Aikakausmedian EDIT-kilpailussa Museo-lehden kansi yleisöäänestyksen voittoon! Äänestä täällä ja levitä sanaa 😍
Reply Retweet Like
Tiina Merisalo Feb 24
Kirjastojen ja museoiden suosio näkyy myös verkossa, hyvähyvä! 'n aineistot 3. suosituimpia! Aineistoomme pääsee helposti tutustumaan ja -palveluissa.
Reply Retweet Like
Lahden museot Feb 23
Replying to @TuijaSoikkeli
Hauskaa, että tykkäsit näyttelystämme! Meillä on muuten tulossa myös Gösta-aiheisia luentoja 8.3. ja 5.4., puhumassa leevien alkuperäisjäsen Risto Paananen, kirjailija Timo K. Forss ja toimittaja/radiojuontaja Tero Liete. Lisätietoja:
Reply Retweet Like
Mikko Teräsvirta Feb 21
Vierailin Mikkelin taidemuseossa, museon toimipiste sijaitsee ostoskeskuksessa. Häiriköt-päämaja -näyttelyyn liittyen museo jakoi oheisia tarroja. Virikekanalat ovat kammottavia😢Museo ottaa tässä aika vahvasti kantaa.
Reply Retweet Like
Pekka Äänismaa Feb 21
Kaupunginjohtaja avajaisissa: monipuoliset ja laadukkaat kulttuuripalvelut ovat välttämätön osa kasvavaa ja menestyvää kaupunkia.
Reply Retweet Like