Twitter | Search | |
Search Refresh
AEH Les Franqueses 24h
Avui fem una altra mirada cap a la temporada 2014-15. Sabríeu dir qui són els jugadors i tècnics de la fotografia? Quina categoria jugaven?
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Aug 6
Seguim amb les fotos de la temporada 2014-15. Reconeixeu aquestes cares? Sabríeu dir qui són?
Reply Retweet Like
Montse Zamora / ❤️ Feb 14
📌Avui l’alumnat de 5è de primària de les escoles d' canvien les aules per practicar en la jornada escolar d’handbol! 🤾🏼‍♀️🤾🏼🤾🏻‍♂️ Fomentem i esportius!
Reply Retweet Like
CH Lleida Pardinyes Mar 7
✅Iniciem una nova jornada de la Lliga Escolar de Minihandbol 🤾🏼‍♀️🤾🏼‍♂️ del Segrià al 📍Pavelló Municipal de Pardinyes de Lleida. 💛🖤
Reply Retweet Like
BM Esparreguera Feb 1
Victòria! 6 - 10 Bona feina dels nois i noies de i Felicitats!
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Jun 26
DE QUIN ANY ÉS AQUESTA FOTO? Aquí tenim una altra fotografía d'un dels equips campions del club. Sabríeu dir què van guanyar, quina categoria era i a quin any es va fer?
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Jul 29
DE QUIN ANY ÉS AQUESTA FOTO? Ens arriba aquesta foto de l'actual equip juvenil Negre! Sabríeu dir de quin any és i quina categoria jugaven? I quins són aquests jugadors?
Reply Retweet Like
CH Sant Esteve Sesrovires Mar 7
☞ FINAL ⏰ Dissabte 07.03.2020 🏠 CEM Les Moreres 🏆 Campionat Catalunya, Nivell 2 😊💪 Aleví femení empata 8-8 (38-36) vs 👏👏👏😊 bon partidet d'ambdós equips, molta igualtat !!! 🔵⚪ 🤾‍♂️🤾‍♀️
Reply Retweet Like
AEH Les Franqueses Jul 15
El Cadet Femení Negre ja sap contra quins equips es jugarà l'accés a Lliga Catala! Les fases es jugaran entre el 25 i 27 de setembre contra el , el i l'! Molta sort!
Reply Retweet Like
Ajuntament de Guissona Feb 17
L' celebra el seu 40è coincidint amb la X trobada de i amb la presència del jugador 👉
Reply Retweet Like
cristina closa martinez Nov 23
No hi entenc un borrall de Handbol però moro d'amor amb els tres salts amb paradeta que fa la meva neboda abans de tirar a porta.
Reply Retweet Like
CH Sant Esteve Sesrovires Jun 18
➡️➡️➡️ un cop la ha donat per a finalitzades les competicions oficials 2019-2020 es tot un orgull pel haver gaudit dels seus quatre equips de els Barrufets, Benjamins i dos Alevins femení i masculí 😁👏👏👏 💙🤍
Reply Retweet Like
CH Sant Esteve Sesrovires Mar 4
➡️➡️➡️ ja podeu accedir al nou calendari del Campionat de Catalunya, Segona Fase, Nivell 1, del Benjamí mixte 8/9 anys del 👉 com disfruten amb el 💙🤍 😁💪
Reply Retweet Like
CE Baix Camp Feb 1
TROBADA JEEC MINIHANDBOL 🤾‍♀️🤾‍♂️ Gran ambient al pavelló d'esports de ajcambrils. Els/les participants gaudint del seu espor amb companys i les seves famílies. Som-hiii!!!
Reply Retweet Like