Twitter | Search | |
Search Refresh
En bici x Barcelona Feb 17
No ens cansarem mai de demanar-lo, perquè sobre una bici hi va una vida: 1’5m ——————————- () ・・・
Reply Retweet Like
Christof Damian Aug 13
Reply Retweet Like
Bicicleta | bacc.cat Feb 11
Reply Retweet Like
En bici x Barcelona Dec 6
Molts ciclistes aprofitaran el pont per rodar per carretera. Motoritzat si en trobes en la teva ruta recorda guardar les distàncies de seguretat. ・・・🚲🚲🚲
Reply Retweet Like
En bici x Barcelona Oct 17
Les inscripcions de la 24a Pedalada - Sitges es tancaran automàticament el dijous 8 de novembre a les 23:59 hores de la nit o a l'arribar al límit de 2.500 participants.
Reply Retweet Like
En bici x Barcelona Oct 13
Motoritzat, has sortit de ? Molts ciclistes també. A la carretera, a les viles i ciutats respecta les distàncies de seguretat.
Reply Retweet Like
Federació Catalana de Ciclisme Oct 9
Inscripcions ja obertes per la d'enguany, que celebrarà la seva XXIV edició el proper 18 de novembre, reivindicant la seguretat viària dels ciclistes a la carretera. 👉Notícia i inscripcions a la web:
Reply Retweet Like
Federació Catalana de Ciclisme Aug 13
En el següent vídeo podeu veure tots els parlaments de l'acte d'ahir diumenge a Riudoms. Gràcies famílies, ! 🎥 (gràcies a )
Reply Retweet Like
Xavier Florencio Aug 13
Aquí podeu veure l'acte d'ahir a Riudoms per entendre millor de que va! Aquí podéis ver el acto de ayer en Riudoms para saber de que va!
Reply Retweet Like
Jufré Cycling Aug 12
El nostre club Jufré Vic-ETB ha estat representat amb aquest matí a la nombrosa concentració del col·lectiu ciclista a Riudoms per a recordar les dues darreres víctimes a la carretera i reclamar més respecte i una llei més justa.
Reply Retweet Like
Riberabike Aug 12
Sentit homenatge del món del ciclisme als dos companys de Riudoms desapareguts la setmana passada. Un crit unàmim
Reply Retweet Like
Federació Catalana de Ciclisme Aug 12
Avui un gran nombre de ciclistes s'han concentrat a Riudoms per dir prou als homicidis i reclamar més respecte a la carretera pels col·lectius febles Crònica i galeria de fotos >
Reply Retweet Like
Josep Suñé Aug 12
Cap a Riudoms... concentració i de tot el col.lectiu per homenatjar els dos ciclistes del municipi atropellats fa una setmana, i reivindicar una reforma de la llei. Amb hi portem els micròfons de
Reply Retweet Like
Xavier Florencio Aug 10
Demà no es una Marxa Ciclista és molt més IMPORTANT, és una Concentració de tot el col.lectiu ciclista per homanetjar les 2 víctimas de Riudoms i reivindicar una reforma de la llei. No hi podeu falta! Tots sumem!
Reply Retweet Like
Albert Masana Aug 9
Fa uns mesos jo vaig tenir molta sort... Aquestes desgràcies s’han d’aturar! ➖➖➖➖➖➖ Hace unos meses yo tuve mucha suerte... Hay que parar estas desgracias! —————————-
Reply Retweet Like
Tarragona Ràdio Aug 9
Per la marxa lenta de de diumenge des de , els organitzadors volen deixar el màxim nombre de mallots vells al voral de la T-310, en una acció de record i homenatge a l'Iñaki i l'Esteban.
Reply Retweet Like
Tarragona21 Aug 8
Reply Retweet Like
Xavier Florencio Aug 7
En lugar de la Concentración es al lado de un Polígono Industrial, así que se podrá aparcar fácilmente para poder venir con familiares. Gracias por la difusión!
Reply Retweet Like
Tarragona Ràdio Aug 7
“Prou homicidis, més respecte” pels ciclistes
Reply Retweet Like
SantCugat C.Ciclista Aug 7
La Federació Catalana de Ciclisme convoca a tot el col·lectiu a una CONCENTRACIÓ CICLISTA aquest proper diumenge a Riudoms. Prou homicidis, més respecte! Ajudeu-nos a difondre-ho! > __________________________________
Reply Retweet Like