Twitter | Search | |
Search Refresh
Gerard Arlandes Oct 17
L’Univers sancer s’expressà a través teu, en aquest moment. Que sigui amb pau i amor.
Reply Retweet Like
Lucia Gayon 11h
Vivir la paz Estar totalmente despiertos o vivos es vivir la paz. Cuando nos despojamos de los egos, de los pensamientos, de las superficialidades, es cuando más despiertos estamos, nos dejamos arbsolver por Dios y comenzamos a vivir en paz.
Reply Retweet Like
Gerard Arlandes Oct 16
Odiar és pendre’s un verí i esperar que la persona odiada mori.
Reply Retweet Like
Gerard Arlandes Oct 14
Permet que allò que fas o dius serveixi a la vida i preguntat: Els meus pensaments, el que dic i el que faig, enriqueix o empobreix la vida, la recolza o li fa la trabeta?
Reply Retweet Like
Gerard Arlandes Oct 13
Els que estimes són perfectes perquè coneixes perfectament les seves imperfeccions.
Reply Retweet Like
Gerard Arlandes Oct 15
Fer el que estàs fent en aquest moment de la millor manera possible et prepara molt millor per al següent moment i ens ajuda a tots.
Reply Retweet Like
Montse #LaForçaDeLaGent #JoSócTsunamidemocràtic🕊 Oct 19
..."y déjame.... los putos rollos...// vale... vale" .. Un psiquiàtre a la sala? O un mediador de conflictes? Ohmmmm... Mireu, a la propera els ensenyem una mica de , el mantra que pràctiquen és molt destroyer pel cor.
Reply Retweet Like
Montse Milian Oct 14
Demà hi haurà grup de meditació, com tots els dimarts, a les 19:00 hores. Demà, però, serà especial. Farem una sessió gratuïta per meditar per la pau i per enviar llum a tothom. Si hi voleu venir, reserveu la vostra plaça, perquè són limitades.
Reply Retweet Like
banjozsef Oct 19
Reply Retweet Like
CC JM Trias i Peitx Oct 15
Demà, 16 d'octubre a les 19:30h⁠ CICLE: AUTOCONEIXEMENT I MEDITACIÓ⁠ ⁠ A càrrec de M. Carmen Ruano, terapeuta.⁠ ⁠ Properes dates:⁠ *Dimecres 13 de novembre a les 19:30h⁠ *Dimecres 11 de desembre a les 19:30h⁠ ⁠
Reply Retweet Like
Biblioteca UPC VILANOVA Oct 15
S'acosten els , i us oferim un taller per dotar-vos de recursos per a l’autopràctica de la i la , ajudant-vos a reduir l’estrès, l’ansietat i la falta de concentració. Animeu-vos a participar-hi!
Reply Retweet Like
Fernando_AguilarV Oct 12
Reply Retweet Like