Twitter | Search | |
Search Refresh
Laura Lafuente 24 Jan 18
Reply Retweet Like
Francesc Vilallonga 13 Nov 17
El vergonyós llistat de les estacions de l'AVE amb menys passatgers, liderat per Tardienta (Osca) amb...1,5 passatgers/dia.
Reply Retweet Like
Vedruna Immaculada Dec 13
Som una .♻️ Per això treballem per el alimentari 🥦, que en èpoques com aquesta es pot accentuar. A trobareu consells, eines i recursos que us poden ajudar a aconseguir un més . ✅
Reply Retweet Like
pancracieta 13 Dec 18
Sánchez es planteja ara enviar 1.000 «piolins» en lloc de 400 pel 21-D. I quedar-se a casa no s'ho ha plantejat? La provocació del gobierno ens costarà molt cara.
Reply Retweet Like
Dracosfera 25 Oct 17
RT Consorcibages RT residuscat: Consells per evitar el alimentari de SomGentdeProfit
Reply Retweet Like
Maria Nicolau 13 Apr 18
Replying to @e_sagrera
Prou 🤘
Reply Retweet Like
CREDA 16 Jul 18
1ª Reunió del Grup Consultiu de la "Guia per l'elaboració d'un Pla de Lluita contra les Pèrdues i el Malbaratament" Conclusió: la guia ha de ser una eina per ajudar a empreses i explotacions a lluitar contra el però també per visibilitzar el que ja s'estan fent.
Reply Retweet Like
Joan Fresno 18 Nov 18
Reply Retweet Like
Som Gent de Profit 23 Jan 18
El 5 de febrer el Restaurant Capicua acollirà un sopar solidari amb l'objectiu de conscienciar sobre el alimentari.
Reply Retweet Like
Agricultura Oct 4
🍅🥒Avui hem triat la idea guanyadora de la hackaton pagesa per reduir el alimentari. 🎖Un projecte de circuits curts per apropar productor i consumidor de l'Escola Agrària de ha quedat en 1 lloc. 👉La tria s'ha fet conjuntament amb membres del sector.
Reply Retweet Like
Terrícoles 22 Mar 18
Bona part del menjar que acaba a les escombraries se’ns ha fet malbé a casa. La cuinera ens dóna alguns consells a per evitar el malbaratament alimentari.
Reply Retweet Like
ZERO WASTE BCN Jun 18
Avui toca ? Doncs ahir a la nit vam trobar un contenidor PLE de fruita bona.En vam recuperar molta i de matinada la vam netejar,pelar,tallar i posar al foc amb una mica de sucre i agar.Avui tenim 12 l. de confitura...i molta son🤦🏻‍♀️
Reply Retweet Like
Food Coop BCN May 30
Durant tot el matí estem participant a "Reduir el malbaratament, alimentar el planeta", jornada on estem coneixent diferents iniciatives innovadores compromeses amb la reducció del alimentari i on estem treballant col·lectivament per a trobar solucions conjuntes 🍑
Reply Retweet Like
Josep Maria Tost🎗 15 Oct 18
L#DIAMUNDIALALIMENTACIÓ cal una seriosa reflexió; CAT importa la meitat dl k menja, i ens quedem sense pagesos. El una xacra. Avui "II Jornada per l’aprofitament dels aliments i la reducció d les pèrdues i el malbaratament. Cap a un sist. alimentari sostenible”
Reply Retweet Like
Som Gent de Profit 13 Mar 18
Hem anat al Mercat de la Sagrada Familia per trobar consells de profit. Vols saber quins ens han explicat? I tu, quin consell de profit donaries? cc
Reply Retweet Like
Campos Estela Nov 27
Més d'un centenar d'alumnes concentrats de diverses escoles treballant en equip per a un objectiu comú, desenvolupar un que doni resposta als i contribueixi a prevenir el alimentari a la
Reply Retweet Like
Josep Maria Tost🎗 1 Feb 18
Dia trist. Rebre la notícia de la pèrdua del Paco Muñoz. Amb ell vam aprendre i iniciar la lluita contra el .
Reply Retweet Like
Podem Ciutat de Lleida 4 Jan 18
Avui últim dia per gaudir de l’antiga Comissaria Mòbil de la Guardia Urbana de Lleida, ara la tenim “tunejada” com a Protecció Civil. El cost? 300.000€ de no res.
Reply Retweet Like
Pont Alimentari 23 Mar 18
El Pont Alimentari ha arribat avui als 500 seguidors a Twitter. El vostre interès ens ajuda a continuar treballant per reduir el . Moltes gràcies!!!
Reply Retweet Like
Càritas Barcelona 16 Sep 18
14.000 tones d’aliments aprofitables 🍗 es llencen, cada curs acadèmic, en els menjadors escolars 🍽 d'Espanya. Com podem evitar aquest ?
Reply Retweet Like