Twitter | Search | |
Search Refresh
Alfapla Oct 13
Everything that matters about our memories is stored in our brain and saved in our heart. The rest, we carry in our pocket. Here I’ll show you what I have inside
Reply Retweet Like
Llibreria Linguae 21h
Us recomanem: "Milkman" by Anna Burns. Winner of the Man Booker Prize 2018. Brilliant! Entertaining and thought-provoking and-yes, funny!
Reply Retweet Like
GRAÓ Oct 15
Esteu tots/es convidats/des a la nova presentació del "Ser maestr@ en el 0-3" de ! No us la perdeu! 📅 29/10/19 ⏰ 19:30h 🏙 () Org.: . Amb actuació de la coral de l'escola . 📗
Reply Retweet Like
Carme Renedo 🐥 Oct 11
No sé si Déu existeix però puc donar fe d’una Mare de Déu del i molt bonica. Ja triguem a fer una congregació mariana, uns goigs, una nova desamortització... alguna cosa! “En terra i cel missenyora vostre poder no és escàs. Dau-nos força llegidora i llibres a cabassats”.
Reply Retweet Like
Montserrat Sánchez 4h
Reply Retweet Like
M'agrada Llegir Oct 10
Aprofitant el dilema de , us fem la següent pregunta 🤔: 📚 Quin llibre salvarieu de cara a la posteritat❓ 📖 #MagradaLlegir#ElLlibre
Reply Retweet Like
Cristina Redondo 15h
“Ningú podia imaginar que eren amics o que,de fet, en una altra època havien estat alguna cosa més que amics” del meu compra'l a
Reply Retweet Like
Juan, Bookish Islander 💜📚 15h
LA MORT I LA PRIMAVERA By Mercè Rodoreda. @ Santa Cruz de Tenerife
Reply Retweet Like
VIA Empresa 16h
Com és l' pròspera? s'ho demana en el seu darrer
Reply Retweet Like
UOC Seu de València Oct 18
Más de 100 autores y 45 expositores independientes se dan cita en Festival del de se reúne en La Nau, del 24 al 27 de oct, a lo más granado del mundo de la edición contemporánea
Reply Retweet Like
Carme Navarro Oct 17
Aquesta vesprada, al de la , hem gaudit de la conversa amb Joanjo Garcia al voltant del “Heidi, Lenin i altres amics”. Tot un goig!
Reply Retweet Like
Rosa Sensat Oct 17
📚Atenció! Han arribat novetats a la i hem preparat una selecció amb lectures recomanades per posar-vos més fàcil la tasca de triar !
Reply Retweet Like
CNL L'Heura Oct 17
La campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ vol estimular els hàbits de dels infants de 6 anys, que descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al . Més informació:
Reply Retweet Like
Institut Amatller d'Art Hispànic Oct 16
Avui us presentem un resultat d’una de les diverses col·laboracions que l’Arxiu Fotogràfic del nostre Institut ha portat a terme al llarg dels anys. Es tracta del catàleg de l’exposició “Camins de mar. Fotografies de les Illes a l’Arxiu Mas, 1913-1928” (2005)
Reply Retweet Like
PAMSA Oct 15
«Parlar dels orígens no és fàcil, però necessari». La revista «Intervenció Socioeducativa» ressenya l «Per fi junts! Parlem d’adopció» d , T.Galligó i E.Requena, sobre el procés d’ x a famílies i professionals.
Reply Retweet Like
Confed.Sardanista Oct 15
⚠ AVÍS IMPORTANT! La presentació del 'El fill de l'italià' de Rafel Nadal [] prevista per demà dimecres queda posposada per dimecres 13 de novembre.
Reply Retweet Like
CEB Oct 15
Presentació del llibre “Teixint la història en roig i negre. Història de l’anarquisme a l’Alt Llobregat i el Cardener”. 📅 31 d'octubre 🕰 20:00 📌 Sala d'actes del Centre Cultural de 🗣 Miquel Gómez , l'autor del llibre, farà la presentació.
Reply Retweet Like
Joan Puig Oct 12
Reply Retweet Like
Confed.Sardanista Oct 12
El dimecres 16 d’octubre a les 19 h. a la Casa de la Sardana, Rafel Nadal presentarà el seu “El fill de l’italià”, el més venut per Sant Jordi. No us ho perdeu!
Reply Retweet Like
biblioteques de Sabadell Oct 11
La més enllà del !Et convidem a consultar els prestatges virtuals:
Reply Retweet Like