Twitter | Search | |
Search Refresh
Milos N. Mladenovic Jul 13
Berlin sets a good benchmark of how to ask surveys about
Reply Retweet Like
Marjo Ollikainen Jul 12
Ohitin hiljaisella Lahden motarilla Mersun. Kun aioin palata takaisin oikealle kaistalle ihmettelin, mihin se Mersu oli kadonnut. Ei näkynyt missään! Oman auton sivupeilin varoitusvalo kertoi, että sieltähän se tuli kuolleessa kulmassa oikealta mun ohi. Saatanan tunari!
Reply Retweet Like
Hjalmar Hardrada Jul 13
Reply Retweet Like
Matti Kahra Jul 9
Niin se vaan raskaskin liikenne sähköistyy. "Tavoitteemme on päästötön kuorma-autokanta vuoteen 2026 mennessä. Scanian akkukäyttöiset sähkökuorma-autot ovat tärkeä askel matkallamme kohti fossiilitonta kuljetusta"
Reply Retweet Like
Velogi 19h
Alkaa nämä ns. kestopäällysteet olemaan paikoin vaarallisessa kunnossa 😩
Reply Retweet Like
ELY-keskus 19m
Liikenteen asiakaspalvelu palvelee koko kesän. Ajalla 22.6.-9.8. puhelinpalvelumme 📞 on auki klo 9-15 ja chat klo 12-16. Palauteväylän kautta voi ottaa yhteyttä ympäri vuorokauden 📩 Käsittelemme viestejä arkipäivisin.
Reply Retweet Like
Petteri Sironen Jul 12
Tässä on muuten eräs oleellinen pointti ja merkittävä syy hyvään pyöräinfraan investoinnille ja rakentamiselle nyt ja tulevaisuudessa:Hyvä ja riittävä infra tarjoaa myös erityisryhmille aivan uudenlaisia omia itsenäisiä liikkumismahdollisuuksia
Reply Retweet Like
Olli Vesala 2h
Virossa ensimmäinen robottiauton ja normiauton kolari, jossa - yllätys yllätys - ihminen kaahasi kolmion takaa bussin eteen.
Reply Retweet Like
Helsingin poliisi Jul 12
Lahdenväylällä on sattunut liikenneonnettomuus. Onnettomuuspaikka sijaitsee Lahdenväylällä keskustan suuntaan Porvoonväylän liittymän kohdalla. Poliisi ja pelastuslaitos ovat paikalla ja poliisi ohjaa liikennettä.
Reply Retweet Like
Velogi Jul 12
Ohituskieltoalueiden viivat ovat alkaneet vaihtua valkoiseksi. Mitä muuta havaintoja uudesta tieliikennelaista? Onko vanhoja pyöräteitä merkitty jo kaksisuuntaisiksi?
Reply Retweet Like
Susanna Niinivaara Jul 12
Kolumnisti ja arkkitehti luovat kuvan Manhattanista, jossa autot ovat luovuttaneet kaupunkitilaa jalankulkijoille, pyöräilijöille, julkiselle liikenteelle. Innoittajana pohdinnalle koronan aikana hiljentynyt Lukusuositus!
Reply Retweet Like
Suvi Louhelainen 20h
Olipa harmittava kokemus eilen. Varoitin muuta liikennettä kolmen auton onnettomuudesta 54-tiellä. Kiitos heille, jotka hiljensivät ja huomioivat. Heitä, jotka eivät, en voi ymmärtää. Ihmisten välinpitämättömyys ja itsekkyys pöyristyttää. 🚘
Reply Retweet Like
LVM Jul 13
Kesä, kärpäset ja sähköpotkulautailu. Ota talteen ohjeet oikeaoppiseen sähköskuuttailuun! 👇 🛴 Aja pyörätiellä. 🛴 Huolehdi omasta ja muiden turvallisuudesta. 🛴 Jätä skuutti käytön päätteeksi paikkaan, jossa se ei ole muiden tiellä.
Reply Retweet Like
Heidi Kiiski 5h
HäSa 14.7. Liikennekulttuuri mietityttää. Tässä kolmen auton ketjukolari. 2 loukkaantui lievästi, yhteensä 10 henkilöä kuljetettiin sairaalaan. Jos joskus itse olet onnettomuuden uhri, toivoisit, että ihmiset pysähtyisivät auttamaan.
Reply Retweet Like
Turun Sanomat 9m
Jalankulkija menehtyi liikenneonnettomuudessa Salossa
Reply Retweet Like
Ilkka Manninen 1h
Kaduilla pitää olla tarkkana. Suurin osa jalankulkijan ja pyöräilijän kuolemaan johtaneista onnettomuuksista tapahtuu siellä. Autoilijat ottakaa nopeutta pois ja tarkkaavaisuutta kehiin!
Reply Retweet Like
Turun liikennekeskus 4h
Jyrsintä- ja päällystystyö Kalevanrampilla tänään 15.7. klo 9.00-13.00 ja huomenna 16.7. klo 9.00-14.00. Työ tehdään yksi ajokaista kerrallaan. Paikalla liikenteenohjaajat ja työkoneita liikkuu liikenteen seassa.
Reply Retweet Like
Saana Jaakkola 4h
Varovaisesti siellä lomaliikenteessä. Erityisesti liikenneympyröissä. "Mitenkäs tässä nyt ajettiinkaan? Suomalaisilla on suuria epäselvyyksiä siitä, miten liikenneympyrässä tulisi toimia"
Reply Retweet Like
Rikosuutiset 20h
Lapsi jäi auton alle Kuopiossa – onnettomuus sattui kerrostalon piha-alueella
Reply Retweet Like
Tomi Korkeamäki 21h
Kylläpä teki taas tänään eetvarttia kun adrenaliinit virtasi käsistä jalkoihin kääntyvän auton jarruttaessa puolen metrin päähän.
Reply Retweet Like