Twitter | Search | |
Search Refresh
Ajuntament de BCN 22h
Verd 🌳 + passeig 🚶🏽‍♀️ + jocs infantils 🤸🏼+ esport 🏀 + espai per a gossos 🐶 = nou parc de . Te l'ensenyem 📺👀👇🏽
Reply Retweet Like
BCN_SantAndreu Apr 20
El nou parc de connecta amb la nova . Aquesta avinguda s'ha renovat entre el carrer Independència i Mallorca amb més espai per a vianants, i , zones d’estada i més verd.
Reply Retweet Like
Barcelona Mobilitat Apr 20
🚧🚊 El 25 d'abril torna a funcionar el entre les estacions de i Can Jaumandreu. 👀El dia 24, però, hi haurà un tall puntual de servei, de 20 a 00 h, entre Glòries i Sant Martí de Provençals. Es disposarà de servei de bus alternatiu.
Reply Retweet Like
Districte Sant Martí Apr 18
🚧🚊 Fins a finals d'abril el servei de entre les estacions de Glòries i Can Jaumandreu queda interromput per les de . 👉 Consulta les alternatives de :
Reply Retweet Like
BCN Esports Apr 15
Heu vist la nova zona de ? Combina verd 🌳 + zones de passeig 🚶🏽‍♀️ + jocs infantils 🤸🏼+ esport 🏀 + espai per a gossos 🐶! Mireu, mireu:
Reply Retweet Like
En bici x Barcelona Apr 14
Reply Retweet Like
BCN EcologiaUrbana Apr 14
Avui, últim dia per veure al nou parc de ! 🌱 ‼️ Fins a les 18h podràs aprendre tots els secrets del verd a Barcelona i de les persones que l’han fet créixer. 📍 Diagonal amb Cartagena (nova Rambla dels Encants) +info:
Reply Retweet Like
BcnEixample Apr 14
Has visitat el parc de ? Han acabat les obres i ha quedat obert a tothom amb més de 20.000 m2 de superfície verda 🌿🌳 jocs infantils 👧🤸‍♀️ àrea per a gossos 🐶 una zona esportiva 🏓⚽️🏀 i molts camins per on passejar-hi 🚶‍♂️ ℹ️👉
Reply Retweet Like