Twitter | Search | |
Search Refresh
Anja Hoffmann 4h
Ping til alle i som i de seneste år har investeret i halleluja-kurser i Silicon V. Genfind kritisk sans, hvis I mistede den, imens I stod med armene over hovedet til techshow orkestreret af toptrænede scenefolk. Meget inspiration at hente i SV, men tilsæt sund fornuft.
Reply Retweet Like
René Tvile 7h
Vi rådgiver og tilgår vores opgaver ud fra fakta - Hvad siger din mavefornemmelse om det?
Reply Retweet Like
Jette Ditlev 54m
Ja, fordommene lever: der er (så vidt jeg ved) intet belæg for disse synspunkter 🙄😢 Og så på en dag, hvor ikke kan mønstre én eneste kvinde i en omorg ledelse... Kilde: Børsen 20.08.19
Reply Retweet Like
Liselotte Bjerkvik 16h
Ingen ansatte er "All That". Og ingen er uerstattelige. Vel, dersom ledelsen ikke har gjort jobben sin er de nettopp det: Uerstattelige.
Reply Retweet Like
Om ledelse Aug 19
Se kort video og få styr på mest centrale begreber og ideer bag tankesættet Ny Syntese
Reply Retweet Like
Duuoo 4h
Duuoo inviterer til en spændende dag med fokus på Future of Work og hvordan organisationers konkurrenceevne er afhængig af at kunne tiltrække de rigtige kompetencer. Vi glæder os til at se dig! Tilmelding:
Reply Retweet Like
Jette Ditlev 4h
Diversitet er ikke rigtigt slået igennem hos ........ Mon ikke der findes talent i en af landets største banker udover hankøn? Jyske Bank i stor ledelsesrokade
Reply Retweet Like
Mona BO Hauge Aug 19
Reply Retweet Like
Handelshøyskolen BI Aug 19
All lederkommunikasjon som omhandler resultatoppnåelse bør understreke at det viktigste er hvordan resultatene er oppnådd. om bunnlinjementalitet
Reply Retweet Like
Anja Hoffmann 15h
Hvil i fred, Lars Larsen: Det er en forpligtelse, man har, at når man har haft succes, at man også betaler sin skat og med glæde. Det er det, der skal bære hele samfundet fremadrettet. i (tech)virk: Mit mod og købmandskab i et samfundsperspektiv?
Reply Retweet Like
Jette Ditlev 3h
Kvalificeret arbejdskraft - hvordan? I dagens udgave af kan du få bud fra Jonathan Løw, og jeg selv herpå. Måske du lige skulle kigge med.....?
Reply Retweet Like
Patrick Agergaard Aug 14
Reply Retweet Like
Finn Majlergaard Aug 19
Alle kan kopiere jeres produkt, men ingen kan kopiere jeres kultur. Book et foredrag eller workshop om hvordan i skaber den vindende virksomhedskultur.
Reply Retweet Like
cregagh44 Aug 16
No thanks, we're not for sale, aghast Greenland tells Trump. Kære Grønland. Jeg vil foreslå, at du køber De Forenede Stater, men under dens nuværende ville det være en dårlig
Reply Retweet Like
Susanne Ingemann Aug 12
Interessante perspektiver at tænke ind i den fremtidige organisering og
Reply Retweet Like
Handelshøyskolen BI Aug 12
Trumps kommunikative stil representerte et dramatisk brudd med «best practice» innen effektiv overtalelse og retorikk. Forskning fra Mads Nordmo Arnestad viser at ledere bør forsøke å fremstå forsonende og inkluderende.
Reply Retweet Like
Anja Hoffmann 14h
Replying to @systemaddict
Tak for din familiehistorie og dine tanker om købmandskab. Der er ofte for meget overflade og for lidt dybde i . Vi hylder superstjerner, sprint og hastighed uden en dyb forståelse for, hvad vi vil opnå og i farten glemmer vi at sande succeser er et livslangt marathon.
Reply Retweet Like
LederNytt Aug 14
Legendarisk et lederansvar! For å betjene kunden effektivt, må virksomheten skape og opprettholde en servicekultur.
Reply Retweet Like
LederNytt Aug 17
Er du en raus leder? Tar du vare på menneskene rundt deg, eller blir det mest fokus på arbeidsoppgavene? En raus leder tør å vise sårbarhet.
Reply Retweet Like
Patrick Agergaard Aug 13
Reply Retweet Like