Twitter | Search | |
Search Refresh
Lluis Fortuny Nov 16
Embolics, enamoraments i confusions. Tot plegat
Reply Retweet Like
Jofre Font Jan 23
Que atrevit Sanzol amb : Escriure en ple segle XXI com Shakespeare, fer-ho, aparentment, tramant guerra de sexes a aquestes alçades, mentre apel·la a la tendresa en temps actuals i tot això amb ganes de tenir èxit. Compte, ho pot aconseguir i ells en són còmplices⬇️
Reply Retweet Like
Javier Beltrán Jan 7
📸by 'Tender is the night lying by your side' latendresa d' Alfredo Sanzol🤘🌋 Estrena 20 de Gener al 🎆 en Teatre…
Reply Retweet Like
Anna Bertran Jan 21
Públic dempeus aquest vespre a l'estrena de d' Una comèdia romantica d'embolics a l'estil "Shakespearià" amb tocs hilarants i MOLT bones interpretacions. Impossible no riure i passar-ho bé. Llarga vida ! ( )
Reply Retweet Like
Toni Puntí Jan 21
Marta Pérez, de , regna com ningú a l'illa de . Un joc teatral ple de moments hilarants, un nou encert del gran Alfredo Sanzol i una companyia lluminosa. Llarga vida al !
Reply Retweet Like
Francesc Esteve i Tomàs 🏳️‍🌈🎗 Jan 19
Genial el treball dels actors a ...
Reply Retweet Like
Ivan Benet Jan 22
Ahir em vaig tronxar amb aquesta delícia de les i . A de l'Alfredo Sanzol vols pujar a l'escenari del i parlar com Shakespeare amb la Marta Pérez, en , la Laura Aubert, en , en i l'.
Reply Retweet Like
Diana LC Jan 22
está pasando ahora en Barcelona. Y ahí que ir a verla sí o sí. Un texto genial de . Una comedia de hartarse de reír al estilo . Un elenco de 10 tanto ellos como ellas. O sea, . En el . Pronto, en
Reply Retweet Like
Dagoll Dagom 28 Nov 18
Dagoll Dagom i ens hem enamorat de ... i tu també ho faràs! 😍 A partir del 19 de gener al :
Reply Retweet Like
Els experts Jan 16
🤢 CONFESSEU: Quin és el vostre menjar preferit... DE SÚPER❓❓ Patates barates❗ Salses insulses❗ Birres píriques❗ 👉 REGAL: dobles per anar DISSABTE al nou espectacle "" al . Bon dia des d' , oh, exquisits oients!
Reply Retweet Like
Anna Pruna Jan 20
No soc especialment fan de les comèdies però és tan maca, tan desternillant, tan necessària... No us perdeu per res del món aquesta meravella amb gust a Shakespeare i amb un elenc espectacular. Enhorabona a totxs
Reply Retweet Like
El Vendrell. Cultura Nov 13
L'aclamadíssima 'La tendresa', dissabte al TÀG
Reply Retweet Like
Carles Esteban Jan 20
Dolça, joiosa, simpàtica i esplèndida. Capaç de provocar (també en l'espectador) uns afectes ben especials. 🌋 , al : "Que els vostres dies tinguin sempre la companyia de la tendresa".
Reply Retweet Like
Lioba Serrano Feb 10
és la manera com l’amor s’expressa. Divertidíssima, gràcies per les entrades
Reply Retweet Like
Raquel Parera Jan 19
Gràcies per allargar-nos la vida amb , i ! He plorat de tant riure! "Tinc un pla!" 😂 Magistral Marta Pérez, tendríssim ... Em falten caràcters: enhorabona a TOTS!!!
Reply Retweet Like
Pili Redondo Jan 19
I avui he gaudit d’allò més de LA TENDRESA , d’Alfredo Sanzol , al . Només puc dir que és una autèntica MERAVELLA 😍. Correu a veure-la. Treball excel·lent , estan BRUTALS ❤️. MOLTES FELICITATS equip !!! I MOLTA M !
Reply Retweet Like
Fundació Vila Casas Oct 26
📅 Seguim amb ! Conscients del valor de les arts escèniques del país, la FVC patrocina l'obra , inspiradada en l’univers de les comèdies de William Shakespeare amb enginyós embolic romàntic. 📍 Demà 27/10 a les 18 h 👉
Reply Retweet Like
33 recomana Oct 2
Una comèdia d’equívocs com les de Shakespeare, però escrita el 2017 i guanyadora del Premi Max 2019 al millor espectacle de teatre. , al de , el 4 d’octubre
Reply Retweet Like
Biel Duran Jan 23
Dilluns vaig poder disfrutar de d'un repartiment meravellós al . Teatre ben fet per pixar-se de riure!
Reply Retweet Like
VN 3h
Hoy nos levantamos con la gran noticia de que el primer CD que grabamos en nuestro estudio, de ha recibido el premio del disco de recuperación en los está noche Enhorabuena!
Reply Retweet Like