Twitter | Search | |
Search Refresh
Sonja Soini 2m
Aina aikuiset eivät näe lapsen hätää ja siksi lapsille pitää olla omia kanavia. Mutta pelkkä kanava ei riitä, vaan sen jälkeen koko systeemin pitää toimia ja avun mennä perille.
Reply Retweet Like
Hanna Vesimäki 22h
asks if Europe will emerge more equal from crisis. Can scarcity create greater resourcefulness?
Reply Retweet Like
Johanna Tervanen May 26
Mikä lööppi 😍😍😍 Kerrankin.
Reply Retweet Like
Laura Tucker May 21
Oh, maybe they'll let 's child captives, Mihai & Maria out for the holiday.
Reply Retweet Like
Anne Ranta 22h
Sote-alat tarvitsevat kaikki ammatiryhmät toimiakseen: myös hoiva-avustajat! Eilen kuultu alustavia tutkimustuloksia SoteDialogit muutoksessa tutkimuksesta: lanseerattu "osaamisen hukkaputki -termi"
Reply Retweet Like
Reetta Pauni 23h
Täällä ollaan, ihan livenä Näinä aikoina erittäin jännittävää! Tulkaa kuuntelemaan, mitä meidän nuoret ajattelivat siitä, jos korona olisi ollut silloin kun itse oli ’n asiakkaana, tai olisi pitänyt olla. Mitä konkreettista apua olisi pitänyt saada?
Reply Retweet Like
Riikka Riihonen May 25
Toiveeni lapsille kesälle 2020: 1) maksuton lämmin ateria päivittäin 2) maksutonta harrastustoimintaa 3) jalkautuva sosiaalityö/nuorisotyö aktiivisesti läsnä+tavoitettavissa 4) digi-yhteydenottokanavat kunnallisiin palveluihin
Reply Retweet Like
Sari Hellsten 22h
tulee olla uusi normaali 'ssa, Tämä on myös osallisuushankkeemme toive!
Reply Retweet Like
Sari Hellsten 22h
'sta pitää puhua, jotta ennakkoluulot vähenee. hankkeessa aiomme kuulla, mitä vanhemmat aiheesta puhuvat.
Reply Retweet Like
Johanna Tervanen May 25
Sijoitettu nuori mietti miten suhtautua uuteen kouluun siirtymiseen: "Onko järkeä edes yrittää tsempata? Leima tulee, heti kun porukat saa tietää, että olen laitoslapsi". Tuntuu epäreilulta, varsinkin, kun nuori sijoitettu hänestä riippumattomista syistä 😔
Reply Retweet Like
Osallisuuden aika ry 23h
Seminaari käynnissä! Klo 10:45 kokemusasiantuntija Elina kertoo OA:n kehittäjäryhmä ajatuksia siitä, "mitä jos poikkeusaika olisi ollut silloin". Kannattaa tulla kuuntelemaan!
Reply Retweet Like
Reetta Pauni May 26
Vihdoin luen tätä. ❤️Kirjaa, joka vähintään kaikkien päättäjien, ehkä ihan kaikkien olisi syytä lukea.
Reply Retweet Like
Lastensuojelun Keskusliitto May 26
Tervetuloa seuraamaan Lastensuojelua poikkeusoloissa -webinaarin toista osaa tänään kello 9.00 alkaen🔆Tästä linkistä klikkaamalla pääset seuraamaan webinaaria, kirjautumista ei tarvita:
Reply Retweet Like
Hanna Hämäläinen May 26
Piti oikein eilen pysähtyä lukemaan tuo lööppi tarkkaan, että mitä erityistä on tapahtunut. Ei sen kummenpaa kuin yleensäkin: lastensuojelu auttaa lapsia ja perheitä, näin se vaan on! 😄
Reply Retweet Like
Minna Manelius May 26
Lapsiin sijoitettu raha kannattaa myös taloudellisesti
Reply Retweet Like
Sari Hellsten 21h
"Nyt tarvitaan saumatonta yhteistyötä yli sektorirajojen". Hyvä periaate aina, mutta erityisesti .
Reply Retweet Like
Reetta Pauni 20h
Meidän nuoret lastensuojelun kokemusasiantuntijat kokeneet paljon sitä, että -ilmoitusta selvittäessä kysytään vain vanhemmalta tai uskotaan vain vanhempaa.Jos esim. lapsi sanoo, että vanhempi on väkivaltainen, kannattaako uskoa vanhempaa, jos hän sanoo,että en ole?
Reply Retweet Like
Hanna-Leena Laitinen 22h
"Riittävästi saatavilla olevat lasten ja perheiden peruspalvelut & tulonsiirtojen riittävä taso tulee taata" -Mietin,että olemme toistuvasti 'ssa samojen kysymysten äärellä,miten pääsisimme eteenpäin?
Reply Retweet Like
Satu-Leena Juvonen May 26
Replying to @sannakatariina1
Onneksi olkoon 😍! osoittaa ammattitaitoa. Luottamussuhteen luominen, uskon valaminen ja toivon asettaminen vaatii korkeita vuorovaikutustaitoja, myötätuntoa, empatiaa, välittämistä ja lähimmäisen rakkautta.
Reply Retweet Like
Satu-Leena Juvonen 7h
Replying to @sosttseura
Vihdoin!!! Johan se kestikin. Kun vielä lapsivaikutusten arvioinnin lakeja myös viedään avattuna 'lakiin tarkemmin, saadaan aikaan ainakin paperille jotain. Sitten voidaan tutkia toteutuuko laki. WUhuuuu!!!
Reply Retweet Like