Twitter | Search | |
Search Refresh
Esquerra la Selva del Camp 🎗 Dec 10
Ens veiem divendres a la propera trobada pel i els impactes a les a a 2/4 de 8
Reply Retweet Like
LANOVA Ràdio de Reus Dec 13
💨☀ Bona tarda! Acabem la setmana amb vent però amb alegria perquè juguem al 'Trivial del Carrer Major' des de 🎲: Fa uns anys, hi va haver un bar molt famós al municipi pel seu ambient festiu. Com es deia 🎉?
Reply Retweet Like
Ona la Torre 107.0FM Dec 12
🌥 Bona tarda! Comencem el dijous jugant al 'Trivial del Carrer Major' des de 🎲: Com es diuen «en selvatà» les golfes d’una casa 🏠?
Reply Retweet Like
Ràdio la Selva Dec 10
👋🏻 Bona tarda! Arranquem el dimarts des de jugant al 'Trivial del Carrer Major' 🎲: Com es diu popularment l'equip de futbol sala del municipi ⚽?
Reply Retweet Like
Ràdio la Selva Dec 9
☀ Bona tarda! Com ha anat el pont? Nosaltres comencem la setmana jugant al 'Trivial del Carrer Major' des de 🎲: L’artista selvatà Abel Ferrater tenia dues passions: li agradaven molt els arbres 🌳 i ....
Reply Retweet Like
Altafulla Ràdio Dec 11
💨 Bona tarda! Per alegrar un dimecres de fred i vent, què millor que jugar al 'Trivial del Carrer Major' des de ? 🎲 A la defensa agrària hi ha penjats retrats de presidents de la Generalitat. Quin d’aquests expresidents no hi és?
Reply Retweet Like
Josep Rufà Gràcia Dec 10
el organiza dins les conferències i debat sobre i els impactes a les a a 2/4 de 8
Reply Retweet Like
Ràdio Hospitalet Dec 9
📌 Ja ha obert la Residència d'Horts de Miró de 🏡 Al n'hem parlat amb la regidora i amb A. Mendoza, directora de la residència El Vilar de i , coalcalde d’ 👵🏼 🔊 Escolta-ho:
Reply Retweet Like
Ràdio la Selva Dec 9
🎙 La Residència d'Horts de Miró de obre avui les seves portes 🏡 En sabem més amb , regidora de Benestar Social a ; Alba Mendoza, directora de la residència El Vilar de ; i , coalcalde d’ 👵🏼👨🏻‍🦳
Reply Retweet Like
CDR La Selva del Camp Dec 5
🌭Aquest matí, vine a celebrar el amb nosaltres. Amb una bona BOTIFARRA!!!! A partir de les 10h, a la Plaça del Portal d'Avall de 😋💥
Reply Retweet Like