Twitter | Search | |
Search Refresh
Anna Nyrhinen Feb 10
Viime vuonna eduskunnan oikeusasiamiehelle lasten itsensä tekemistä kanteluista noin 90% johti toimenpiteisiin. eivät kantele turhista!
Reply Retweet Like
Iiris Suomela Feb 12
Yksikään lapsi ei ole valinnut kohtaloaan, ja jokainen lapsi on yhtä arvokas. Siksi toivoisi olevan itsestäänselvää, että sodan ja muiden kriisien jalkoihin jääviä lapsia on autettava. Sisäministeri on oikeilla linjoilla - heikoimpien puolella.
Reply Retweet Like
Elina Seppälä Feb 9
Reply Retweet Like
Marjo Ollikainen Feb 14
Ei voi sanoa kuin hyvää päivää, että tällaista valmennustapaa puolustellaan. Jos ilman tätä ei pääse huipulle, niin mikä se huippu tässä sitten on
Reply Retweet Like
Leonardo da Vinkki 12h
Muksu innostui uistinten teosta.
Reply Retweet Like
Olli-Pekka Heinonen Feb 9
Hienosti toteutettu esimerkki ’n ’ssa: ”Iltapäivisin koulun sen sijaan halutaan olevan lasten ja nuorten käytössä. Ja mikä tärkeintä, maksutta ja niin, että harrastuksia voi tulla kokeilemaan sitoutumatta heti mihinkään.”
Reply Retweet Like
päivi lindberg 35m
Varhaiskasvatuksesta ja sen laadusta tulisi keskustella nostaen esiin lasten ja perheiden erilaiset tarpeet
Reply Retweet Like
Silja Kosola 13h
Pohjoismaiden ’a kuvaavat , ja . Pienet lapset tarvitsevat auktoriteetin, koska ovat vasta rakentumassa. on elinikäistä, siksi ja tarvitsevat , eivät kiirettä!
Reply Retweet Like
Jukka Niemelä Feb 14
Mitähän pitäisi ajatella? Molemmille täysi-ikäisille lapsille sanonu, että tunnen paljon ihmisiä ja voin vinkata jos haluaa töitä. Kummallekaan ei ole apu kelvannut. Itse ovat työnsä hakeneet ja saaneet.
Reply Retweet Like
Jukka Mäkinen 16h
Lähdimme vaimon koululle liikkumaan, koska ulkona myrskyää. Kamat levitetty, niin lähdettiin piirtämään - aina sama juttu.
Reply Retweet Like
Panu Huuhtanen 🇫🇮 Feb 13
Tuossa 'n ohjelmassa sanotaan, että menevät naimisiin mieluiten 13-15-vuotiaiden :en kanssa. Eipä ihme, että Suomessakin nimenomaan lapsia.
Reply Retweet Like
MLL Feb 13
tuo avun nuoren ja vanhemman luo. MLL avaa digitaalisen Nuorisoneuvolan vanhemmille – murrosikäisten tarvitsevat enemmän tukea.
Reply Retweet Like
Nermin Hairedin Feb 15
3v: Osaatko laskea miljoonaan? Minä: Tietenkin😊 3v: Laskisitko, jooko. M: Menee niin pitkä aika. Aamulla vasta päästäisiin miljoonaan. (nukutus menossa) 3v: No aloita 20:stä niin ei tarvitse laskea kaikkea. M: 😳😂 Ihanaa aikaa, toivottavasti teilläkin!
Reply Retweet Like
Laura Korkeila 17h
Mielenkiintoinen . Jään odottelemaan kokeilun pitkän aikavälin kokemuksia ja tuloksia. Psykologin ja kuraattorin palveluita jo 0-5-vuotiaille – päiväkodeissa kokeillaan, voisiko siitä olla apua
Reply Retweet Like
Teija Österlund 8h
Meillä on velvollisuus ja mahdollisuus puuttua hellyydellä toinen toistemme elämään. 
Reply Retweet Like
Johanna Koskela 9h
3-veetä harmittaa sängyssä: "Mä en halua vielä nukkua yhtään!" 45 sek. myöhemmin: Zzzzzz 😴
Reply Retweet Like
Mikael Niku 10h
Kyllä tekee lapsesta aikuiSEMMAN, jos on siihen asti ollut vanhempien helmoissa. Siellä oppii toimimaan erilaisten ihmisten kanssa haastavissa oloissa. Usein jotain johtamisestakin. Mutta onhan se täysihoitola. Lapsesta tekee aikuiSEN oma , omat .
Reply Retweet Like
Soili Laakso 10h
Istun täällä metsän keskellä hiljaisuudessa. Pikku käsi koputtaa olkaan ja kun käännyn, lapset seisovat selän takana kirkkain silmin. -Äiti, meitä ei nukuta yhtään. -Ei yhtään?! -Ei yhtään. vahvistaa toinen. 🤷‍♀️
Reply Retweet Like
Jussi Luomajärvi 15h
Mielenkiintoisia ideoita kestävyysvajeen korjaamiseen Tila-auto ja verovapaus, jos teet tarpeeksi lapsia – Nóra Kiralyn kaltainen suurperheen äiti on Unkarin ratkaisu väestökatoon
Reply Retweet Like
Neurokirjolla 15h
hallitusohjelmaan 19 000 kodin ulkopuolella 400 ´ilmoitusta/päivä 90% sijaishuollosta yksityisillä "Jos 16-vuotiaan nuoren lastensuojelun ENSIMMÄINEN toimenpide on kiireellinen sijoitus, yhteiskunta on epäonnistunut." / MT/1.2.2020
Reply Retweet Like