Twitter | Search | |
Search Refresh
Elina Pekkarinen May 31
Antakaa lapsille rauha. Heillä on oikeus turvalliseen kasvuympäristöön ja yksityisyyteen: kaikki sote-toimet ovat salassapidettäviä, jokaisella. Lastensuojelun tarve arvioidaan yksilöllisesti - ei julkisella huutoäänestyksellä.
Reply Retweet Like
Elina Pekkarinen Jun 1
Kukaan ei varmasti halua järjestelmää, jossa vanhempien ideologia, uskonnollinen vakaumus tai julkinen tahto toimii huostaanoton perusteena. Sen tarve arvioidaan yksilöllisesti kehityksen vaarantumisen, avohuollon tuen riittävyyden ja lapsen edun perusteella.
Reply Retweet Like
Suomen UNICEF – UNICEF Finland Jun 2
Syrjimättömyys on yksi sopimuksen keskeisistä periaatteista, mutta on valitettavan yleistä edelleen. Myös Suomessa. Niin kauan kuin minkäänlaista syrjintää tapahtuu, eivät toteudu täysin.
Reply Retweet Like
Lapsiasiavaltuutettu Jun 4
YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen mukaan lapsella on oikeus puhtaaseen ympäristöön. Myös lapsella on velvollisuus huolehtia parhaansa mukaan ympäristön puhtaudesta. Hyvää maailman 'ä 5.6.!
Reply Retweet Like
Suomen UNICEF – UNICEF Finland Jun 4
Hyvää ´ä! 🌍 Olemme täysin riippuvaisia luonnosta. Suojelemalla luonnon hyvinvointia suojelemme myös lasten hyvinvointia. 🐝🌳👶 Nyt on aika rakentaa uusi kestävä tulevaisuus. .
Reply Retweet Like
Satu-Leena Juvonen 18h
Replying to @NBCNews @pulkkamm @UN
Reply Retweet Like
Nea Vänskä Jun 2
Kaikki lasten ja nuorten liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneet, nyt kannattaa merkata kalentereihin 22.9 webinaari ja työpajat: Avaimia hyvään valmennuskäytäntöön.
Reply Retweet Like
Neurokirjolla Jun 3
Mikä on syy siihen, että lastensuojelun asiakkuudessa olevista asiakkaista on lapsia/perheitä ? Vanhemmat syyllistetään. "Vanhemmat eivät osaa kasvattaa lastaan." Vaikka mitään tukea, nepsyvalmennusta perhe ei ole saanut.
Reply Retweet Like
Reija Härkönen 🇪🇺🇫🇮 Jun 1
Kylmääkö tämä ketään muuta kuin minua? Lapsia on vihdoinkin saatu kotimaahan kestämättömistä olosuhteista terroristien keskitysleiriltä sotatoimialueelta. Nyt hallitus ja ulkoministeri keskittyvät selittämään, että hallitus EI AUTTANUT lapsia pois leiristä.
Reply Retweet Like
Hoitotyön tutkimussäätiö @HotusFI Jun 4
Tänään vietetään Kansainvälistä väkivallan viattomien lapsiuhrien päivää ja 'ä💙 👉🏻Lue lisää IG:sta:
Reply Retweet Like
Pirkko Selin-Grönlund Jun 4
Erään äidin kiitokset antoivat puhtia aamuun ”... kiitos, kun jaksat pitää meidän puolta.” Lämmittää, mutta samalla suututtaa: miksi meidän yhteiskunta ei tue eikä pidä huolta???Miksi lapsen kieliasia on taas rahasta kiinni?
Reply Retweet Like
Lapsiasiavaltuutettu Jun 4
. pohtii (23/2020) aikaa koronan jälkeen. "Toivon, että perheet pystyvät pitämään yllä toiveikkuutta ja uskoa, että asiat järjestyvät". Korona voi tuoda hyvääkin:"Ihmissuhteiden merkitys ja arvo ymmärretään varmasti paremmin kuin koskaan."
Reply Retweet Like
Reija Härkönen 🇪🇺🇫🇮 May 31
Olisikohan tiedotus mitenkään hoidettavissa siten, että äärioikeistolaiset raivo- ja vihapoliitikot eivät osaisi kerätä joukkojaan lentokentälle pelottelemaan perheitä ja etenkin lapsia?
Reply Retweet Like
Elina Pekkarinen Jun 3
Lapsiköyhyyden ehkäisy, nuorten tukeminen, mielenterveys- ja sosiaalityö, koulutuksen nivelvaiheet ja hyvä vapaa-aika - ⁦⁩ alleviivaa oleelliset asiat, lapsivaikutusten arviointia unohtamatta 🙋🏼‍♀️
Reply Retweet Like
Kirsi Pollari May 31
Etäyhteyksin toteutettavaa ’ta voitaisiin kehittää lähiopetuksen avuksi ja täydentäjäksi. Kirjoituksemme ⁦⁩ kanssa. ⁦
Reply Retweet Like
Mirka Soinikoski Jun 1
Suosittelen perussuomalaisille perehtymistä lastensuojelulakiin ja YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen.
Reply Retweet Like
Lastensuojelun Keskusliitto Jun 1
Tänään aloitamme uuden Pienten lasten turvallinen osallisuus -blogisarjan 😍Ensimmäisessä tekstissä viisi tärkeää asiaa lapsen osallisuudesta koronatilanteessa🌞
Reply Retweet Like
Suvianna Hakalehto Jun 4
Lapsen oikeudet kurssini ei ole millään mittarilla marginaalinen teema mutta sitä ei ole muissa oikiksissa tarjolla. Joka vuosi kurssilla ollut opiskelijoita (käsittääkseni) avoimen kautta. Tervetuloa kaikki kiinnostuneet!
Reply Retweet Like
Sanna Vesikansa May 31
Toivon todella lasten ja heidän äitiensä kanssa työskenteleville rauhaa ja tilaa tehdä työnsä. Ja loppua jopa kansanedustajien suusta kuuluvalle holtittomalle spekuloinnille.
Reply Retweet Like
Sanna Koskinen Jun 4
Kevään oli toisille lapsille ja perheille myönteinen kokemus, kun taas toisille erittäin vaikeaa. Kokemustiedon kerääminen ja sen hyödyntäminen syksyllä on todella tärkeää.
Reply Retweet Like