Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Àngela Llop Farré Nov 7
Reply Retweet Like
Puig Batet Jul 5
🏡✨☀️🍷 Visitar la nostra finca és venir a passar-ho bé i viure uns moments al voltant del nostre dia a dia. Molt agraïts que vingueu, ens feu molt feliços.
Reply Retweet Like
Àngela Llop Farré Sep 27
Reply Retweet Like
Museus del Penedès Jan 16
RT CarreteradelVi: Felicitats a tot l'equip del MuseusDeSitges per aquest reconeixement. El patrimoni cultural i artístic és una referència a . 🥳😀
Reply Retweet Like
Tasting Riedel Apr 30
Reply Retweet Like
Puig Batet Jun 21
👩🏻👱🏼‍♂️🐶 Visites amb la família al complet! Moltíssimes gràcies per venir i poder-vos mostrar la nostra feina, acurada, meticulosa, cuidada i sobretot, feta amb molt amor. 📸Enamorats amb la Ipa🐾
Reply Retweet Like
La Carretera del Vi Nov 22
😉🍷 Durant els 35 quilòmetres de , hi trobareu un patrimoni arquitectònic i cultural divers per conèixer en profunditat el territori. Els trobaràs al passaport de la ruta i a la web ➡️
Reply Retweet Like
Àngela Llop Farré Nov 8
Reply Retweet Like
La Carretera del Vi Nov 24
Des de tornem amb les piles ben carregades 💪🔋 i les copes a punt 🍷 per tornar a gaudir del vi amb tots vosaltres! 😉
Reply Retweet Like
La Carretera del Vi Nov 26
🍇 Plans per gaudir d'una experiència vitivinícola i de manera sostenible? 🔌 🚗 Reserva el teu vehicle elèctric amb i comença la ruta enoturística a ! ➡️ Un gran nombre dels nostres cellers diposen de carregadors elèctrics.
Reply Retweet Like
M.Rosa Cardona Jun 30
Tornem amb més ganes de compartir moments únics en companyia d'amics, família i bombolles! ¡Volvemos con más ganas de compartir momentos únicos en compañía de amigos, familia y burbujas!
Reply Retweet Like
La Carretera del Vi Nov 15
☝️📅🐔 Es presenta la propera edició de la ! Enguany l'esdeveniment s'apdata a les condicions actuals. ➡️ Consulta les activitats que se celebren als municipis de ! A la web o dona't d'alta a la nostra newsletter.
Reply Retweet Like
La Carretera del Vi Nov 18
🍇🧘‍♀️ El cicle de la arriba al seu punt més calmat. La tardor és el punt d'inici de l'època de repòs del cep. Les pàmpols cauen 🍂 i arriba l'època de la ✂️.
Reply Retweet Like
Mas Bertran Jun 1
🥂La mejor forma de disfrutar y conocer Mas Bertran es adentrarte en una de nuestras visitas. Una experiencia diferente, divertida donde aprenderás y disfrutarás de nuestros vinos y espumosos. ☝️Pronto podréis visitarnos!
Reply Retweet Like
La Carretera del Vi Nov 24
🥂😊 Brindem contents de poder tornar-vos a rebre als cellers! Els 13 cellers de som oberts per tornar a compartir amb tots vosaltres el nostre patrimoni vitivinícola. Us esperem! 😉👌
Reply Retweet Like
Puig Batet Aug 15
🍇🏡🍷📗 Avui hem fet una visita molt especial amb un grup genial a punt de finalitzar la ruta de La Carretera del Vi. Concerteu visita i aconseguiu el passaport de @lacarreteradelvi Us encantarà. Gràcies per venir🍷.
Reply Retweet Like
La Carretera del Vi Nov 24
🍇☝️🙂 De les 50 varietats ancestrals recuperades per , el ha centrat els esforços en 5 d'elles pel potencial enològic i la seva adaptació als nous reptes del . ➡️ 2015 va ser la 1a anyada de en sortir al mercat.
Reply Retweet Like
La Carretera del Vi 11h
⚠️ ATENCIÓ ENOTURISTES ⚠️ 😉👌 El de amplia la seva validesa 1 any més, fins als 3 anys des de la primera . 🤗🙌 A causa de les restriccions per fer front a la , s'amplia el termini per poder gaudir la ruta còmodament.
Reply Retweet Like
La Carretera del Vi Nov 17
🌱🤗 Sabies que va ser el 1r celler de l'estat en obtenir la certificació internacional ? ➡️ El celler treballa per transmetre a les generacions futures un entorn millor. 🍷♻️ Respectant la terra s’aconsegueixen vins amb personalitat.
Reply Retweet Like