Twitter | Search | |
Search Refresh
TULE-tietokeskus May 27
Nyt on erittäin tärkeää saada tätä tärkeää kuntoutuksen uudistusta eteenpäin hyvin sirpaleisessa kuntoutuksen järjestelmässä. Ministerit Kiuru ja Pekonen: Nyt on kuntoutuksen uudistuksen aika
Reply Retweet Like
Aila Pikkarainen 16 Nov 17
näillä mennään, ei kun hihat ylös ja töihin, nyt ei pudoteta rukkasia
Reply Retweet Like
Pirjo Saari May 27
Kuntoutus'ta uudistetaan, hienoa! Kun 'a suunnitellaan, toivottavasti huomioidaan myös , joiden työkyvyn tukeminen vaatii erityistoimia. Esim 'n kumppanuus usein puuttuu!
Reply Retweet Like
Niina Rissanen Jun 21
Hienoa että on taas nytkähtänyt käyntiin n toimesta! Mitenköhän työpajoihin on valittu jäsenet - halutaanko kuntoutuksen kokemusasiantuntijoita kuulla? Miten/missä?
Reply Retweet Like
Oili Alatorvinen May 27
Hienoa, että etenee. Täällä ruohonjuuritasolla uudistuksia on toki tehty koko ajan. Järjestelmätasolle nuo tavoitteet ovat erittäin hyviä. Kehittymistä vaatii ainakin kuntoutustarpeen tunnistaminen ja asiakkaiden systemaattinen ohjaaminen palveluihin.
Reply Retweet Like
Miia Ståhle May 27
Kuntoutuskokonaisuus otetaan kuntoutukseen, jotta se olisi toimintakykyinen nykyisessä toimintaympäristössään.
Reply Retweet Like
Riitta Työläjärvi May 27
vaikuttaa merkittävästi työllistymiseen, työssä pysymiseen ja työhön paluuseen. 👍🏻 Nyt hyvässä yhteistyössä toimeenpanoon ”Ministerit Kiuru ja Pekonen: Nyt on kuntoutuksen uudistuksen aika” - ⁦
Reply Retweet Like
Outi Töytäri May 27
Kuntoutuksen uudistamisen suunnittelu käynnistynyt . Erittäin tärkeää työtä! Hyvä, että sidosryhmiä kuunnellaan. Myös mukana työpajatyöskentelyssä
Reply Retweet Like
Sosiaali- ja terveysministeriö May 26
Ministerit ja : Nyt on kuntoutuksen uudistuksen aika. Tavoitteena on yhdenvertainen, kustannustehokas ja ohjattava järjestelmä, jolla vahvistetaan kuntoutujaa pärjäämään omissa toimintaympäristöissään
Reply Retweet Like
Minna Salonen May 27
Ovathan kuntoutujat mukana ksessa? Kokemusasiantuntijoilla on osaamista & näkemystä, mikä järjestelmässä toimii ja mitä on tarpeen yhdessä kehittää.
Reply Retweet Like
Milja Tiainen May 26
Reply Retweet Like
Kelan kuntoutus May 27
Tiekartan suunnittelu kuntoutuksen uudistukseksi on käynnistynyt . Kuntoutuksella on merkittäviä vaikutuksia työllistymiseen, työssä pysymiseen ja kotona selviytymiseen.
Reply Retweet Like
Oili Alatorvinen May 27
Jospa juuri nyt onkin se urheiluterminologiasta tuttu momentum, jolloin ottaa loikkia eteenpäin. Tarpeiden tunnistus, palveluohjaus, yhteistyömallit, tutkimus, kehitys, osaaminen, onhan tässä työsarkaa.
Reply Retweet Like
Nina Mellenius May 27
avaa mahdollisuuden rakentaa järjestelmä, jossa lapset ja heidän perheensä saavat varhaisessa vaiheessa tarvitsemansa avun!
Reply Retweet Like
Liisamari Krüger May 28
Kuntoutuskomitean uudistusehdotusten työstäminen alkaa👍🏻toivottavasti jatkuu myös konkreettisiin muutoksiin asti
Reply Retweet Like
Valtakunnallinen työpajayhdistys ry May 27
Hyvä: etenee! Työpajakentän mukaan tuentarpeet ovat koronan myötä moninaistuneet: tarve on yhä kokonaisvaltaisemmille palveluille. tarjoavat kuntoutuspalveluita, joissa keskiössä on psykososiaalinen vahvistuminen ja koulutukseen ja työhön tukeminen
Reply Retweet Like
Anne Korhonen May 27
Kuntoutuksella on merkittävät vaikutukset työllistymiseen, työhön paluuseen ja työssä jatkamiseen. etenee! Tämä on hienoa myös työeläkekuntoutuksen kannalta!
Reply Retweet Like
Taina Olkinuora May 28
Pelkkä sote-kentän huomioiminen ei riitä, vaan tulee huomioida myös varhaiskasvatus ja perusopetus. Meillä :n YHES-hankkeessa tärkeitä kokemuksia monialaisesta yhteisöllisestä toiminnasta!
Reply Retweet Like
Ismo Kainulainen May 27
Mainio uutinen ! Ainakin eläkepuolella tuntuu olevan paljon toiveita, mitä voitaisiin tehdä paremmin, vaikuttavammin ja tehokkaammin.
Reply Retweet Like
Christa Ahonen May 27
Päihdekuntoutuksen pyöreä pöytä tulee myös aloittamaan pohdinnan palveluiden sisällön ja rakenteiden uudistamiseksi👌 Ministerit Kiuru ja Pekonen: Nyt on kuntoutuksen uudistuksen aika
Reply Retweet Like