Twitter | Search | |
Search Refresh
Mika Laiti (Ásllat-Mihku Ilmára Mika) Sep 25
Reply Retweet Like
Pia Kauma Sep 26
Linda valmistui Hankenilta kauppatieteiden maisteriksi.
Reply Retweet Like
marjo oinonen Sep 23
Palvelukeskus Telakka luo palvelupolkua tilanteissa, jossa nuori ei käy koulua tai löydä koulutuspaikkaa. Valmennusta, tukea ja kumppanuutta sijais- ja jälkihuollon nuorille peruskoulun loppuun saattamiseksi ja/tai - ja työllistymispolun löytämiseksi.
Reply Retweet Like
Iiris Suomela Sep 26
. puhuu hyvin koulutusleikkauksia vastaan: ”Ajatelkaa millaisen panoksen opettajat ovat tehneet pitäessään koronan torjunnan eturintamassa huolta, että kaikki lapset pidetään mukana. Kiitoksena ei saa olla lomautus tai irtisanominen.”
Reply Retweet Like
Tiina Mikkonen Sep 23
Kaikki insinöörit tulisi kouluttaa kestävän kehityksen osaajiksi, sillä kaiken ihmistoiminnan on muututtava kiireellisesti kestävälle pohjalle. Me insinöörien ilmastorintamassa kutsumme korkeakoulut yhteistyöhön alan koulutuksen kehittämiseksi. 1/
Reply Retweet Like
Rediteq Sep 24
Reply Retweet Like
Asianajajaliitto Sep 25
Miten ennaltaehkäistä IT-toimituksiin ja -ulkoistuksiin liittyviä ongelmia jo sopimusvaiheessa? Vielä ehdit ilmoittautua!
Reply Retweet Like
Jarkko Paananen Sep 21
Ammatillisessa koulutuksessa hybriditoteutukset jo arkipäivää.
Reply Retweet Like
UNIFI Sep 25
Loppuyhteenvetojen aika! 📝 esittelee -pienryhmissä esiin nousseita ajatuksia. edistämiseksi tarvitaan ainakin: 1) keken integrointia & tietoisuuden lisäämistä 2) yhteistyötä 3) resursseja 4) sitoutumista
Reply Retweet Like
VIKES Finland Sep 24
Tulossa kansainvälinen koulutus nuorille toimittajille! Hae mukaan 11.10. mennessä! Lisätiedot, ohjelma ja hakuohjeet verkossa
Reply Retweet Like
Henkilöstöpalveluala Sep 22
Hei jäsenemme! Kurkista koulutuskalenteriimme ja ilmoittaudu mukaan omaa osaamistasi kehittäviin koulutuksiin. Mm. viime keväänä loistavan palautteen saanut Kehity haastattelijana -koulutus saa jatkoa nyt syksyllä.🍂
Reply Retweet Like
Ulla Kaukola Sep 25
Oppivelvollisuuden laajentaminen on yksi tärkeimmistä uudistuksistamme. Noin 16% nuorista jää vuosittain ilman 2-asteen tutkintoa. Se on aivan liian paljon.
Reply Retweet Like
Erno Heikkinen Sep 25
Hieno porukka kuntajohdon valmennuksessa ja saimme paljon uutta oppia ja pohdittavaa! Kiitos mielenkiintoisesta koulutuskokonaisuudesta & .
Reply Retweet Like
Kasvismafioso 🐟 Sep 26
Vaasan PS:n näyttää taas mitä 'lainen osaa. Tämän tyypin lähipiiriin kuuluu myös edim. kämyt ja sekä uusnatsi "".
Reply Retweet Like
Pekka Timonen Sep 25
Lahti kokosi viikossa vahvan työllisyys- ja elinvoimapaketin. Bussitehtaan sulkeminen ei lannista tätä kaupunkia. Kiitos kun tulitte . Tehdään tulevaisuus yhdessä!
Reply Retweet Like
Lounea Sep 22
Yrityksen tietoturvan perusteet -koulutus käynnissä Salossa. Kyberturvallisuuden myyntipäällikkö kertoo, mitä haittoja tietoturvaongelmat voivat yrityksille aiheuttaa. Ensi viikon koulutukseen Forssassa on vielä tilaa:
Reply Retweet Like
Infor Sep 23
Miten helppo sivuasi on käyttää ruuhkabussissa? Edullista -testausta on mahdollista tehdä myös itse. Lue lisää Digitaalisen viestinnän ​ohjelmaamme (DIKO) osallistuneen bloggauksesta! P.S. Seuraava DIKO alkaa ti 29.9.
Reply Retweet Like
L Ä H I S Sep 25
Reply Retweet Like
Elina Mattila-Niemi Sep 22
Miksi tykkään olla töissä : 🍏 Työllä on aina syvempi merkitys, ja 🍏 Minulla on joka päivä tunne, että minua arvostetaan ja minuun luotetaan. Toivottavasti voin myös itse välittää arvostusta ja luottamusta työkavereille. 1/2
Reply Retweet Like
Matti Rutonen Sep 22
Teemulla on 110-prosenttisesti täysin oikea lähtökohta: kun on lomautettu, sitten on lomautettu. Kuntapäättäjissä on todella paljon hölmöjä.
Reply Retweet Like