Twitter | Search | |
Search Refresh
Hilkka Kemppi 11h
Kerrassaan mielenkiintoista seurata Aurinkovuoren koulun lasten tunnemittsuksia poikkeusolojen ajalta. Opettajien kova työ näkyy!
Reply Retweet Like
Pasi Artikainen 22h
Sedussa tehtiin läpileikkauskysely opiskelijoille etäopetuksen onnistumisesta. Kyselyyn vastasi yli 1100 opiskelijaa ja saimme paljon uusia kehitysideoita. Hyviä esimerkkejä etäopetuksen toteuttamisesta on mm. robotiikan osalta.
Reply Retweet Like
PTCServices Oy 13m
PTCS tarjoaa maksuttoman webinaarin “Valmiuslaki ja hankinnat”. Webinaarissa käsitellään julkisiin hankintoihin liittyviä kuumimpia kysymyksiä, jotka ovat pandemiatilanteen myötä nousseet esiin. Webinaari pidetään 17.4. Ilmoittaudu mukaan
Reply Retweet Like
Tanja Remes Apr 6
Yhteinen viesti Suomen yliopistoilta ja tieteentekijöiden ja professorien liitoilta. Tutkijat ja tutkimus ovat osa koronakriisin ratkaisua. Tukea tarvitaan kriisin jälkeen myös uuden nousun rakentamiseen!
Reply Retweet Like
Tanja Risikko Apr 6
Tutkimuksen ja osaamisen merkitys on nyt entistäkin suurempi.
Reply Retweet Like
Harri Hietala 17m
Monet ammattikorkeakoulut ja yliopistot ovat avanneet avoimen puolen opetuksen kaikille! Kannattaa hyödyntää, jos aikaa osaamisen päivittämiseen on esim. lomautuksen vuoksi...
Reply Retweet Like
Hallintoakatemia 18h
Tässä koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi, mitä erityisen tuen tarpeen arvioinnissa on otettava huomioon. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.4. osoitteessa !
Reply Retweet Like
Pasi Artikainen Apr 3
Ensi viikolla Sedun verkko-opinnot näkyvät isosti. Sitä siivittää Sedun hyvän tahdon ele - kun haet tai aloitat opinnot ammattitutkintoon 31.5.2020 mennessä, Sinulta ei veloiteta osallistumismaksua.
Reply Retweet Like
Harjoittele.fi 20h
Oletko saanut Harjoittele.fi-koodin esim. koulukampanjamme kautta ()? Näin otat sen käyttöön ja pääset aloittamaan treenaamisen.
Reply Retweet Like
Jukka Kola Apr 5
Nyt on paljon kiinnostavia tehtäviä tarjolla uuteen teknilliseen tiedekuntaamme ⁦⁩. Tervetuloa hakemaan!
Reply Retweet Like
LeaDo - CouluSystems 14h
LeaDo Taitosiru on monipuolinen ja helppo ratkaisu etäopetuksen yksinkertaistamiseksi. Hae heti pilottiluokaksi täyttämällä hakemus! 😊👋
Reply Retweet Like
Karvi 29m
Replying to @fineec1
Esimerkiksi joissain kouluissa ja oppilaitoksissa käytössä olevan huolinapin avulla on mahdollista nimettömänä ilmaista huoli esimerkiksi kaverista, jonka ongelmat painavat oppilaan mieltä.
Reply Retweet Like
Telma Rivinoja 31m
”Jos elämän rajallinen pituus ei riitä uusien tietojen ja taitojen opetteluun, pitää ottaa käyttöön sen koko leveys. Tämä ajatus on taustalla elämänlaajuisen oppimisen käsitteessä.” Tässä kollegoiden oiva blogiteksti siitä, kuinka opimme jatkuvasti!
Reply Retweet Like
Wistec 58m
Pidä mökkihöperyys loitolla ja vahvista osaamistasi uusilla taidoilla. Tutustu tarjontaan ja tule mukaan, enemmän tai vähemmän kammattuna :)
Reply Retweet Like
Perho LTO 1h
Reply Retweet Like
Harri Hietala 2h
Opiskelu | Miikka Blommendahlin piti suorittaa näyttö­tutkinto Korona-baarissa, mutta toisin kävi – korona­kevät vaikeuttaa opiskelijoiden valmistumista. HS
Reply Retweet Like
Mari Alén 2h
Tabella-pääkäyttäjille tarjoillaan koulutusta jatkossa myös etänä. 👩‍💻🧑‍💻
Reply Retweet Like
Marjo Huhtala 3h
Huomenta ☀️ Tänään etävalmennan hankkeen partneriyrityksen team leadereita ICT-alalla. Aiheena on johtaminen ja etäjohtamisen systematiikka — rautainen ote projektien ja ihmisten johtamiseen. Oivaltamisen iloa päivään kaikille!
Reply Retweet Like
Riikka Tähtinen 14h
KYS kouluttaa. Yhteistyössä Erityisen hienoa nähdä SoTeVi-hankkeen tulokset laajemmassa käytössä.
Reply Retweet Like
Turun kesäyliopisto 21h
Maksuton yleisöluento 15.4. ajankohtaisesta aiheesta, asiantuntijana Susanna Uittomäki. Tervetuloa osallistumaan etänä! Ilmoittaudu osoitteessa:
Reply Retweet Like