Twitter | Search | |
Search Refresh
Jakob Esmann 10h
Så der skal være fuldstændig kongruens mellem en borgmesters udtalelser og partitoppen på Chr.borg for at gøre politikken troværdig? Nej vel? Selvfølgelig skal der være plads til uenighed. Det gælder vel også i Dansk Folkeparti.
Reply Retweet Like
Maria Bjørn 14h
I morgen udkommer bogen “Mette Frederiksen - et politisk portræt” af Thomas Larsen. Ser frem til ENDELIG at “høre” -formanden indrømme, at lærernes OK13/lockout var 100%
Reply Retweet Like
Roskilde Kommune 19h
. vil alliere sig med miljøordførerne i for at sikre, at regeringen prioriterer kystsikringen af Jyllinge Nordmark så højt, at den vil presse på for at få den hurtigt igennem EU-systemet, hvis sagen havner der.
Reply Retweet Like
Jens Peter Hansen 19h
Tillykke til Færchfonden, der med har sikret sig den hel rette person til at løfte økosystemet omkring iværksætteri og vækst i det nordvestjyske til nye højder.
Reply Retweet Like
Anna B. Kristensen 20h
Ja tak, Østre Landsret! Hjemløse er fandme ikke utryghedsskabende. Landet, der ikke passer bedre på dem, er dog, og hvis nogen skal have en bøde, må det være den hjemløshedsskabende stat eller kommune selv.
Reply Retweet Like
Pernille Langgaard-L 22h
Rådgiverydelser skaber merværdi, og kommunerne kan ikke klare sig uden assistancen fra de private rådgivervirksomheder, skriver i Altinget. er helt enige - se her:
Reply Retweet Like
DI Rådgiverne 22h
"Rådgiverydelserne er ikke bare en flygtig udgift; men en klog investering, der skaber merværdi og udvikling", siger , tidl. teknisk direktør i Hvidovre Kommune. Vi kan ikke være mere enige - ekstern rådgivning giver værdi!
Reply Retweet Like
Torben K. Hollmann 23h
Derfor skal der laves en specialeplan, så vi sikre rette tilbud, med rette kompetencer. Til gavn for patienter og personale. VI må genoprette området og
Reply Retweet Like
Lasse Lyck Apr 22
Spændende undersøgelse! Det er det netop de ca. 10 % børn, som vi i idrætsforeningerne mangler, men derfor gerne vil tilbyde nye fællesskaber på trods af deres forældres ressourcer. @get2sport er én af vores initiativer.
Reply Retweet Like
Jacob Mouritzen 🇩🇰🇪🇺 Apr 22
En virkelig flot kampagne. Ros til konceptudvikler og strategen bag det her.
Reply Retweet Like
DragørPortal Apr 22
er dansk mester i langsom sagsbehandling.
Reply Retweet Like
FOA Apr 21
Ældreplejen har været gennem en fantastisk udvikling, fra fattighjælp til en værdig alderdom. Men kan det være rigtigt, at det nu skal gå nedad igen? Vi har brug for, at økonomien i velfærden følger demografien. Det gør den ikke nu.
Reply Retweet Like
Mads Keilberg Apr 21
Har lige overværet turist i fuld offentlighed på Havn give sin søn det, jeg idag vil kalde et overgreb, i gamle dage nok en røvfuld. Er i chok. Min kæreste råbte af ham. Alle andre gik. Hvad kan/skal/bør man gøre i sådan situation?
Reply Retweet Like
Casper Dall Apr 19
Replying to @CasperDall
Nyhedsreporter i Aabenraa: Vært/nyhedsreporter i Vejle: Nyhedsreporter I Aarhus: Nyhedsvært i Aalborg: Nyhedsjournalist i Odense:
Reply Retweet Like
FOA Apr 19
Trods tyve års løfter om det modsatte slås hjemmeplejen stadig med stramme skemaer og minuttyrani. Det er ikke værdigt. Hverken for de ældre eller de ansatte.
Reply Retweet Like
Mette With Hagensen Apr 19
Hurra for Forældrene flygter fra friskolen til folkeskolen - hvornår lander den overskrift på forsiden?
Reply Retweet Like
Københavns Professionshøjskole Apr 18
Lektor Ann-Karina Henriksen fra er i gang med et forskningsprojekt - finansieret af . Om sociale anbringelser i sikrede institutioner. Ann-Karina Henriksen er i med delkonklusioner i dag
Reply Retweet Like
Lasse Lyck Apr 18
Jeg er glad for træningsstationer☀️, men mange redskaber (ofte med for lav modstand) forstår jeg simpelthen ikke🙃 Spild af penge.
Reply Retweet Like
FOA Apr 17
Så skærer de på ældreplejen. Igen. Udgifterne følger ikke med det øgede antal ældre. I stedet dikterer nedskæringer, som rammer velfærden. Det er trist. Og det skal ændres.
Reply Retweet Like
Anders Ejbye-Ernst Apr 16
Efter tilsynsbesøg på Kofoedsminde konkluderer Socialtilsyn Øst, at eksterne vikarer og et øget hashforbrug blandt beboerne er med til at højne konfliktniveauet på den sikrede institution, der er drevet af Region Sjælland
Reply Retweet Like