Twitter | Search | |
Search Refresh
Teemu Laajasalo Jan 19
Saarnasin katolisessa messussa. Pyhän Henrikin päivän viettäminen Roomassa on osoitus ystävyydestä ja yhteydestä. Ja ykseyden kaipuusta. Sanojeni koskettavuudesta en ole varma. Maailman parhaan poikakuoron Cantores Minoresin laulun taivaallisuutta kukaan ei voi epäillä.
Reply Retweet Like
Miikka Keränen Jan 19
Iso laiva kääntyy hitaasti ja muut kliseet. Mielestäni kirkon ei tarvitse kuitenkaan keksiä pyörää uudelleen tai ihquinta insta-filtteriä, vaan sen pitää kaataa rahanvaihtajien pöydät, ja mennä köyhyyden ja vääryyden pariin ja auttaa. Koska se on kirkon tehtävä.
Reply Retweet Like
Matias Uusisilta Jan 19
Jyri kirjoittaa jälleen täyttä asiaa. Itsekin uskon, että mikäli kirkot haluavat pysyä relevantteina nykyajan ihmiselle, on niiden 1) otettava sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymykset paremmin huomioon sekä 2) löydettävä kristinuskon mystinen traditio uudestaan.
Reply Retweet Like
Laura Leverin Jan 19
Kirkolliskokousvaalit ovat 11.2.2020. Muista äänestää! Äänesi on tärkeä! Olen Helsingin hiippakunnan pappisehdokkaana Tulkaa Kaikki - listalta no.76, Hiippakuntavaltuusto no.24
Reply Retweet Like
Kirkon alat Jan 16
Kirkon johtamisforumissa pohditaan yhteiskunnan muutosta. Uskon maasto ei ole koskaan ollut seesteinen, kirkko ja usko elävät aina kriisissä.Tarvitaan luottamusta, tarvitaan uskoa. Tarvitaan ihmisläheistä johtajuutta!
Reply Retweet Like
Minna Jan 15
Vihdin kirkko on kaunis, kuva eiliseltä iltakävelyltä kirkonkylällä
Reply Retweet Like
Torsti Luotonen 11h
Posti toi Töölön seurakunnan jäsenkortin. Pääsen sillä Temppeliaukion kirkkoon ilmaiseksi, myös turisteille varattuun aikaan. Saan ottaa mukaan seuralaisen
Reply Retweet Like
HommaMedia Jan 16
🇫🇷 Ranska: ­ssa on pidätetty , joka vandalisoi ­a mm. kirjoittelemalla islamilaisia tekstejä seinille. Samanlaista toimintaa on esiintynyt kaupungissa aiemminkin. Erilaiset kirkkoihin kohdistuvat iskut ovat Ranskassa hyvin yleisiä.
Reply Retweet Like
Pasi Riepponen Jan 18
Tänään aloitettiin riparimatka päivärippikoulun kanssa Sammonlahden kirkossa. Hyvä fiilis jäi ryhmästä. Fiksun ja mukavan oloisia nuoria.
Reply Retweet Like
Marjukka Manninen 6h
Erinomainen idea! Haapaveden seurakunta ryhtyy järjestämään yhteisöllisiä aterioita kerran kuussa
Reply Retweet Like
Markus Silvola 8h
Tänään keskusteltiin hiippakuntien edustajien, keskuksen ja lähetysjärjestöjen kanssa kirkon sta ja sen haasteista. Mistä haluaisit että kirkon lähetystyössä keskusteltaisiin? olemus on missio.
Reply Retweet Like
Jouko Kokkonen 12h
Turun kirkkopäivillä lausuttua. Yhteistoiminta valtion kanssa, mikäli (se) ei ole tullut kirkolle sorroksi, on ollut kansalle hyväksi. Savonmaa 20.1.1920
Reply Retweet Like
Jouko Kokkonen 16h
Köpenhaminaissa juhlittu Suomen kirkon vapautusjuhlaa. Savonmaa 20.1.1920
Reply Retweet Like
ESS 17h
Kokevatko Joutjärven ja Salpausselän kirkot Lahden puukirkon kohtalon?  "Uskomatonta, että on nimenomaan ajateltu purkamista" (tilaajalle)
Reply Retweet Like
Heikki Blåfield Jan 19
Replying to @Jrvinen_J
Jep, on se turvaverkko jota tämä maa tarvitsee ja lisäksi pitävät kauniita kirkkoja yllä kaiken muun hyvän lisäksi. Mielelläni maksan sen prosentin. 30%:n kanssa on nihkeämpää. Siitähän toki maksetaan myös osa kirkolle, kun muutkin kuin jäsenet haudataan verovaroin.
Reply Retweet Like
Matti Hernesaho Jan 19
Meillä oli tänä viikonloppuna Raamattu alusta loppuun -tapahtuma, jossa kävimme koko Raamatun läpi. Opetin itse Luukkaan evankeliumista. Takaan, että kerroin koko tapahtuman paskimman läpän. Punchline aukeaa linkistä.
Reply Retweet Like
Ari Reinikainen Jan 19
Reply Retweet Like
Ari Reinikainen Jan 19
#visitfinland#visithelsinki @ Paavalin Kirkko
Reply Retweet Like
Ari Reinikainen Jan 19
Reply Retweet Like
Espoon tuomiokirkko Jan 19
Hieno essee siitä, miten kirkossa pitäisi suhtautua uuteen uskonnollisuuteen ja miten kenties päästä eteenpäin.
Reply Retweet Like