Twitter | Search | |
Search Refresh
Samuli Suonpää Nov 11
Kuusankosken kirkossa saa juhlia koulun päättymistä, mutta ei samaa sukupuolta olevien avioliittoa.
Reply Retweet Like
Veikko  Sorvaniemi Nov 10
Kun ollaan somen perusteella niin perkeleen uskonnollista kansaa, jolle kristilliset traditiot kuten pyhäpäivän jumalanpalvelus ovat tärkeitä niin kuinkas moni kävi tänään kirkossa ehtoollisella? Mahduitteko istumaan?
Reply Retweet Like
Kari Latvus Nov 11
Mitä kirkossa voi tehdä? Itä-Saksassa oli yhteiskunnallisen keskustelun paikka, kaatoi muuria. Nälkäisille ja perheille se sopii myös ruokapaikaksi. Lontoossa moni asunnoton nukkuu kirkossa. Kirkko on yhteisöjen koti. Tämä vain unohtuu liian usein ja ovet jäävät kiinni.
Reply Retweet Like
Markus Silvola Nov 8
Reply Retweet Like
Samuli Suonpää Nov 11
Muistatteko, kun kirkkoherra ei päästänyt Wimme Saarta kirkkoonsa joikaamaan? Wimmen olisi kannattanut sanoa kyseessä olevan koulun juhla.
Reply Retweet Like
Miikka Keränen Nov 11
Minä en usko, että Jumala asuu kirkossa. Mutta ei kirkko ole silti mikä tahansa rakennus. Se ei ole neutraali. Jos kirkossa on esimerkiksi kaupallinen konsertti, sinne pitäisi kirkon periaatteiden mukaisesti päästä myös maksutta esimerkiksi pienituloisten.
Reply Retweet Like
Veikko  Sorvaniemi Nov 9
Pitäisiköhän uskonnonopetusta lisätä nykyisestään? Nytkin iso luulee, että Jeesus liittyy jollain tapaa siihen, että koulujen syyslukukausi loppuu.
Reply Retweet Like
Jiri Keronen Nov 10
Jengi ulisee jostaki joulujuhlasta samaan aikaan, ku Suomessa on valtionkirkko. Aion pakottaa lapseni kirkkoon ihan vaan kostoksi kaikkia ulisijoita kohtaan. Teidän vika, että lapset saavat nyt uskonnollista aivopesua.
Reply Retweet Like
Arvid Ylermi Michael Wirtanen Nov 10
Ennen oli aina koulun päättäjäisjuhlapäivää edeltävänä päivänä kirkkopäivä. He, jotka eivät kuuluneet kirkkoon eivät osallistuneet. Kukaan ei kapinoinut. Nykymeiningillä meidän pitäisi siis hakeutua terapeutille ja uhriutua lapsuuden kokemuksista?
Reply Retweet Like
Valtteri Markula Nov 7
Oon ekaa kertaa kokouksessa, jossa saa lappujen sijasta ilmaista mielipiteensä painamalla nappia. Tää on niin jännää, että meinaan pakahtua. 🤭
Reply Retweet Like
Miikka Keränen Nov 11
Ei se ole maahanmuuttajat, jotka vaativat kouluilta neutraalia suhtautumista uskontoon. Se on pikemminkin ateistit ja muut vapaa-ajattelijat, kuten minä kristittynä ja kirkkovaltuutettuna: akutsutaan ihmiset kirkkoon omalla houkuttavuudella, eikä tuputeta.
Reply Retweet Like
Jarmo Kokkonen Nov 10
Tässä tapahtumien juuri. Väärin on toimittu, joulujuhla ja joulukirkko ovat eri asioita. Joulujuhla kirkossa kiellettiin, opettaja helpottui: ”Vahvasti uskonnollinen tapahtuma”
Reply Retweet Like
Kirkko ja kaupunki Nov 10
Kirkolla on kannanotoissaan kaksi ääntä, sanoo tutkija Tuomas Hynynen. Yksi on synkkä ja rajoittava, toinen lennokas ja innostava. Arvatkaa, kumpi liittyy seksuaalietiikkaan.
Reply Retweet Like
Maarit Korva Nov 11
Kun en tiedä, kysyn, ilman mitään kannanottoa: 1) Onko yleistä viettää 'a kirkossa? 2) Kuinka vapaamuotoista ohjelma 'ssa voi olla, esim. tonttuleikit?
Reply Retweet Like
Esa Talonen Nov 10
Nyt tässä taas olis paikka lähteä rakentamaan kristillistä tunnustusta opettavia kouluja! Se olisi mahtavaa!
Reply Retweet Like
Miikka Keränen Nov 10
Monihan pitäisi meidät homot (seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt) mieluiten kirkon ulkopuolella. Kirjaimellisesti. Tai esimerkiksi Rovaniemellä varsinainen sateenkaarimessu on edelleen vain haave. Onneksi on mm. ja .
Reply Retweet Like
Seppo Hänninen 19h
Parinkymmenen vuoden kuluttua alle 50% kuuluu kirkkoon. Se voi johtaa siihen että rakennukset joutuu uusiokäyttöön, ”Survival mission” ”Uskomaton HopLop”.
Reply Retweet Like
Päivi Vähäkangas Nov 11
Tuomas Hynysen väitöskirjasta nousee mielenkiintoisia havaintoja. 1) Kirkon kannanotot eivät vaikuta ihmisten eettisiin näkemyksiin vaan heidän näkemyksiinsä kirkosta. 2) Kirkolta odotetaan kannanottoja, mutta ei enää ota kantaa kirkkona.
Reply Retweet Like
Miikka Keränen Nov 5
Homo- ja transviha ei ole kristillistä vakaumusta, näkemystä tai uskoa. Räsäsen kirjoitus on vain osoitus hänen ahdasmielisyydestään ja systemaattisesta syrjinnästä vähemmistöjä kohtaan -- ei meidän kristittyjen arvomaailmasta. +
Reply Retweet Like
Harri Latvala Nov 8
En löydä yhdenkään piispan nimeä listasta!!! Eikö he kuulu kirkolliskokouksen edustajiin vai mistä se johtuu?? Tuo on todella hälyttävää, ettei YKSIKÄÄN piispa uskalla puolustaa Päiviä!
Reply Retweet Like