Twitter | Search | |
Search Refresh
Titi Apr 7
What Would Your Pet Read?
Reply Retweet Like
Suvi Asikainen Apr 5
Osatapa kirjoittaa tällaisia lauseita: "We want a sentence to be clear but not too clear, odd but not off-puttingly so, so that it can catch us off-guard and remind us that we are alive." Joe Moran: First You Write a Sentence
Reply Retweet Like
Jukka Fjäder 3h
Sanokaa, ettei tämä ole IHAN KOKONAAN totta, vai paheneeko vain.
Reply Retweet Like
Tuija Neuvonen🐟 11h
Kummallisia asioita oppii. Kiinassa opetettiin alakoululaisille kehtolaulua, jolla nukutetaan kielletty hukutettava vauva veteen ikiuneen.
Reply Retweet Like
Suvi-Anne Siimes Apr 4
Olipas rentouttavaa lukea pitkästä aikaa dekkari! Ja tää oli siis oikein mukiinmenevä tarina!
Reply Retweet Like
Oppian Apr 6
Uusi julkaisuluettelomme on ilmestynyt. Tulossa olevat kirjat kertovat koronapandemiasta, vastarinnan ja toivon äänistä Etelä-Amerikassa, Joe Bidenin elämästä ja monesta muusta kiinnostavasta aiheesta.
Reply Retweet Like
Miiinna🧣 Apr 5
Kuuntelin. En tiennyt kirjasta etukäteen mitään, yllätyin, että kirjoittaja olikin suomalainen ja että kirja oli omaelämäkerta. Ei huonokaan, mutta näissä tällaisissa tarinoissa kismittää hullun (sairaan, addiktin) miehen lisäksi myös naisen naiiviuus. Ei voi ymmärtää.
Reply Retweet Like
Crime Time dekkarit 3h
CrimeTime ja Elisa Kirja aloittivat yhdessä ääni- ja e-kirjojen tuottamisen Suomessa jo 10 vuotta sitten. Osallistu kanssamme juhlavuoteen tutustumalla huikeaan dekkarivalikoimaan ja rentoudu parhaan kotimaisen jännityksen parissa!
Reply Retweet Like
Joonas Riekkola 10h
Kirjafile - Susanna Hynynen & Dess Terentjeva: Neonkaupunki Onko tässä vuoden paras kirja?
Reply Retweet Like
Kirjarouvan elämää Apr 4
Replying to @Kirjablogit
Kirjavinkkejä. Luin tammi- maaliskuussa 56 kirjaa, joista lähes kaikki v. 2019 syksyn ja 2020 uutuuksia. Lista blogissa.
Reply Retweet Like
Tiina Airaksinen Apr 1
Mikä on meneillään olevan kirjasi sivun 55 ensimmäisen kappaleen ensimmäinen virke? "Mitä kykyjä tarvitaan uudessa verkostoituneessa työssä, jota ei voi ymmärtää paikan tai lopputuloksen pohjalta ja jota luonnehtii aika kestona?" (Jussi Vähämäki, Kuhnurien kerho)
Reply Retweet Like
Vesa Heikkinen Apr 3
Tasavallan presidentin myöntämä Somen Leijonan Ritarikunnan ilman kunniamerkkejä lämmittää mieltä. Suomeksi sanottuna välillä vituttaa, välillä naurattaa. Mutta hyvää materiaalia tämä on seuraavaan -kirjaani (työnimi). Ilmestyy 2021, jos ja kun...
Reply Retweet Like
Liina Hurri (pysyy kotona) Apr 2
Kirjakaupat, tässä erinomainen kehitysidea!
Reply Retweet Like
Jari Koiksniemi543210 Apr 6
Eihän täältä Hyvinkäältä löytynyt Kännön Runoilijaa. Laitoin tilaukseen. Jotain kuitenkin tarttui kouraan.
Reply Retweet Like
J.S. Meresmaa Apr 6
"Dodo on voimaannuttava ja valoisa kirja, jonka kaikista loppuratkaisuista nautin erityisen paljon." 🧡 Ensimmäinen blogiarvio! 🧡
Reply Retweet Like
Tiedonantaja Apr 7
Karl Marxin Pääoma mullisti perinteisen taloustieteen käsitykset ja ennakoi hämmästyttävän kaukonäköisesti globaalin kapitalismin kehitystä. Osta omasi Tiedonantajan verkkokaupasta:
Reply Retweet Like
Päivi Jussila Apr 4
Kirjan kansi vaikuttaa ainakin minulla aina tosi paljon siihen että nappaanko sen mukaan kaupasta tai kirjastosta. Tämä lähtee kyllä mukaan kunhan ilmestyy 👌
Reply Retweet Like
Jorma Rahkonen Apr 7
Lukusuositus. Kahdeksan vuotta sitten ilmestynyt Robert Pennin kirja on kiehtovaa luettavaa.
Reply Retweet Like
Pekka Taipale Apr 1
Replying to @TiinaAiraksinen
"Well, sir, you can imagine that it did not interest me very much to hear about the quarrels between a Lord and a Lady". (Arthur Conan Doyle, The Great Keinplatz Experiment)
Reply Retweet Like
Elina Mäntylammi Apr 5
Tässä yksi viime vuoden parhaista kotimaisista kirjoista, Monika Fagerholmin Kuka tappoi bambin?
Reply Retweet Like