Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Astrid Ottenheym Nov 20
Reply Retweet Like
Benjamin Dalle Nov 19
Laat het weer je niet tegenhouden: blijf buitenspelen! ☃️🌧🌦
Reply Retweet Like
Kinderrechtencommissaris Nov 20
Reply Retweet Like
Drjude Nov 26
Replying to @Drjude6
Dat is zo’n moment dat ik ben voor hoe goed we het in Nederland hebben. Maar ook moeite heb met het Nederlandse beleid rondom vluchtelingen. Ik gun dit kind (en met dit kind zoveel meer kinderen) een toekomst met perspectief, in vrijheid. 🙏🏻
Reply Retweet Like
Astrid Ottenheym Nov 21
Gestart praten met 140 kinderen van de 25 KinderAdiesRaden! Voor kind gerichte zorg!
Reply Retweet Like
Marije Jeltes Nov 20
Het is vandaag de Internationale dag van de rechten van het kind. Vandaag 31 jaar geleden werd door de Verenigde Naties het Internationale verdrag inzake de rechten van het Kind (IVRK) aangenomen.
Reply Retweet Like
Simone Goosen Nov 19
Een mooi initiatief wint de 2020 Award in Rotterdam ! Helaas actueler dan ooit .
Reply Retweet Like
Eveline Meylemans Nov 22
"Mijn zusje begreep niet dat ik haar broer was" - tijd om het recht om samen op te groeien te verankeren in de wet. Zo belangrijk vr jongeren in , maar ook bij echtscheidingen. Straf en nodig werk van !
Reply Retweet Like
Via Almata Nov 20
Internationale dag van de Vandaag filmt het ⁦⁩ bij ons. Vanavond op tv. Kijken!
Reply Retweet Like
Wij Zij & Ik Nov 20
Vandaag Internationale Dag vd Rechten van het Kind. Zo belangrijk dat er stem wordt gegeven als deze rechten geschonden zijn. Daar zet ik mij voor in.
Reply Retweet Like
Defence for Children Nov 24
Gefeliciteerd directeur van en voormalig president van Defence for Children Internationaal met de benoeming tot lid van het VN-Kinderrechtencomité
Reply Retweet Like
Via Almata Nov 20
bij Almata heeft alles deze week in het teken gestaan van de @Vanavond zijn we bij het
Reply Retweet Like
Uit De Marge Nov 20
Samen met vragen we aandacht voor kinderen in kwetsbare situaties. Onzichtbare kinderen. Kinderen die met hun gedachten ergens anders zijn en zich zorgen maken. 👉 Deel mee hun verhaal:
Reply Retweet Like
Defence for Children Nov 27
Uitnodiging: 10 december online uitreiking achtste Jaap Doek Kinderrechtenscriptieprijs die en Defence for Children jaarlijks organiseren. Zes genomineerden presenteren tijdens dit event hun scriptie.
Reply Retweet Like
Bart Verbeek Nov 20
Kinderrechten. Op een dag als vandaag is het nodig om daar nadrukkelijk aandacht aan te besteden (net als elke andere dag trouwens)
Reply Retweet Like
Manolito Schutz(🏡) Nov 20
Replying to @Autismo_Sevilla
👵👼💚❤️💚😘😘😘🚜🚒💟⚽🚗🚂 Gracias amigitos que tengáis un muy feliz Viernes y Fin de semana cargado de momentos magicos y que todos los niños sean muy felices Feliz día internacional del niño millardes cariñitos y besitos 💚❤️💚
Reply Retweet Like
Annemie Wortelboer Nov 19
Beschermer van recht op onderwijs èn op ontwikkeling, is de nieuwe mantra van , . Dat is net zo geloofwaardig als dat China zich profileert als hoeder van . Nog niet meegemaakt dat Lpa/RMC daadwerkelijk iets bijdraagt (behalve ouders opjagen).
Reply Retweet Like
Katrien Schryvers Nov 20
Zeker tijdens 1ste coronagolf stonden onder druk, zo bleek ook uit het jaarverslag vd . In de aanbevelingen vd coronacommissie die woensdag in het Vlaams Parlement werden goedgekeurd, staat daarom het kindperspectief centraal:
Reply Retweet Like
Johanniter-Unfall-Hilfe e.V. Nov 20
Heute ist int. : Vor 31 Jahren wurde die von der verabschiedet. Eine Verankerung von im Grundgesetz würde die aktive Umsetzung der Kinderrechtskonvention bedeuten. Unsere Stellungnahme:
Reply Retweet Like
Ugbaad Hassen Kilincci Nov 20
Vandaag, 20 november, is het de Internationale Dag van de Rechten van het Kind (Universal Children’s Day). We moeten ervoor zorgen dat elk kind gelijke rechten krijgt om een betere wereld te maken❤️
Reply Retweet Like