Twitter | Search | |
Search Refresh
Miranda's Boeken Corner 3m
De mooiste, grappigste en leukste avonturen van Ling en Luuk. De eenvoudige dagelijkse verhaaltjes voor kleine kinderen. (Deel 1, 2 en 3) Een genot om uit voor te lezen. Kijk op de website of in de online boekenwinkels. 👫
Reply Retweet Like
Laura van der Ploeg Sep 17
staan het hele jaar in the spotlights op ! In een schatkast kunnen de kinderen zich laten verrassen door verschillende thema's: oorlog, sprookjes, bijbelverhalen, klassiekers, gedichten en griezelboeken.
Reply Retweet Like
Marit van der Veer Sep 16
Wat een leuke en bruikbare tips van (tijdens het webinar van ) over de zinvolle (!) inzet van apps en digitale middelen bij het (voor)lezen aan kleuters.
Reply Retweet Like
Judith Nijssen Sep 17
Nog 2 nachtjes slapen en dan weten we de winnaar. Bram heeft nog niets verklapt 🤐
Reply Retweet Like
Stichting Lezen Sep 17
Komende dinsdag wordt er een nieuwe aflevering van de De Grote Vriendelijke Podcast opgenomen. Met Mark Janssen, die onder andere vertelt over zijn prentenboek, 'Altijd dichtbij'. Luister je ook?🎧De aflevering staat woensdag of donderdag online!
Reply Retweet Like
Maranke Rinck Sep 18
Lequ! Een gloednieuw kinderboeken tijdschrift. Met volop Bob Popcorn in deze eerste editie. Aanrader voor in de klas!
Reply Retweet Like
booksbyani Sep 12
Happy Saturday! 🍒Our new press page is online! Link in bio to read the stories and to get in touch with us for press inquiries!
Reply Retweet Like
BoekStart Sep 15
H o e r a ! Op wat misschien wel de laatste écht warme dag van de zomer van 2020 is, maken we met veel plezier de winnaar van onze Zomerwedstrijd bekend! 🎉 We kregen honderden voorleesfoto's binnen. 👉
Reply Retweet Like
Krimwijk Sep 17
19 . Bij zullen extra boeken aanwezig zijn. zijn herkenbaar met sticker.
Reply Retweet Like
Boeken over Boeken 3h
Reply Retweet Like
ECP Sep 11
Hoe zorgen we voor een en inspirerende omgeving voor kinderen? kunnen een rol spelen. Benieuwd hoe? Luister nu de met o.a. en .
Reply Retweet Like
Onderwijs van Morgen Sep 16
Heb jij onze lees special al gezien? Bekijk nu alle tips!
Reply Retweet Like
Marit van der Veer Sep 17
Klinkt leuk, ik ben nieuwsgierig! Maar waarom kan ik als niet-school geen abonnement afsluiten, ? Dit is ook interessant voor leesbevorderaars, RT'ers, leesspecialisten, dyslexiepraktijken, ... En voor liefhebbers.
Reply Retweet Like
De Grote Vriendelijke Podcast Sep 16
Dinsdag nemen we onze 31ste op. Onze gast: Mark Janssen over zijn nieuwe ‘Altijd dichtbij’ dat eind deze maand verschijnt bij ! Er is nog meer om over te praten, want hij maakte ook een Sinterklaasliedjesboek.
Reply Retweet Like
Onderwijs van Morgen Sep 15
De komende weken staan weer in het teken van lezen, met de Boekenweek voor Jongeren en de Kinderboekenweek. Bekijk nu onze lees special!
Reply Retweet Like
Boeken_Lezen Sep 15
Reply Retweet Like
Miranda's Boeken Corner Sep 13
Ling en Luuk kinderboeken 📚 Spaar ze alle drie. De eenvoudige dagelijkse verhaaltjes voor kleine kinderen. Kijk in de online boekenwinkels of op de website 🧸
Reply Retweet Like
cecilesfotos Sep 12
Naar park geweest om vitrinekast in bibliotheek te vullen met blaadjes, takjes en eikels, als decoratie bij de herfstkinderboeken
Reply Retweet Like
Richard Thiel - weet alles over kinderboeken Sep 12
Hoe divers zijn de boeken die Griffels en Penselen wonnen in 2020? Ik vergeleek de diversiteit in deze 45 boeken met de diversiteit in 667 boeken uit 2019.
Reply Retweet Like
Algemene Boekhandel Sep 12
Hiep hoi! Wat een feest met ! Er wordt veel geknuffeld en gezwaaid en soms krijgt Nijn zelfs een voorzichtig kusje 💕😍
Reply Retweet Like