Twitter | Search | |
Search Refresh
Matti Rutonen 9h
Piekkala tuli tehtävään työnantajien leiristä. Ei siis ihme, että hän ei halua puuttua :-tunteihin. Valtakunnansovitelijalle poikkeuksellisen kovaa kritiikkiä – työntekijäleiristä väläytellään jo toiveita sovittelijan vaihtamisesta
Reply Retweet Like
GePoCo Dec 18
We proudly present more findings by our research project ⚡️⚡️⚡️ Congrats to and Miikaeli Kylä-Laaso for this timely article out in For Finnish speakers: it’s about 👇
Reply Retweet Like
Senni Malviina Moilanen Nov 18
pidensi naisten työaikaa 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Ylläripylläri! Mielipiteeni tästä: 💩
Reply Retweet Like
Niilo Simojoki Nov 7
Reply Retweet Like
Saska Saarikoski Dec 9
Kas, SAK:n pääekonomisti Ilkka Kaukoranta kiittää Sipilän hallitusta kilpailukyvyn parantamisesta.
Reply Retweet Like
Tim Linka Dec 3
One of the stranger (or hypocritical?) assertions is that Rinne is to blame for intervention in the labor markets. As if that was a novel thing. The contract came into being because the Sipilä gov threatened unions with more austerity.
Reply Retweet Like
Riitta Hankonen 🇫🇮 🇪🇺 🏳️‍🌈 🐟 Nov 7
Lakimies työpaikan kahvihuoneessa aamulla: Sipilä on työllistänyt meidät vuosiksi.
Reply Retweet Like
Tim Linka Nov 17
Replying to @TimRuhr
Looking at the numbers one could really get the impression that the underlying arguments for the competitiveness contract were wrong. Who knew *shrugs*
Reply Retweet Like
Vichia Vichious | BAZOTAO @CF14 | K9-ab Dec 21
I'm not good in tradi watercolor
Reply Retweet Like
JormaVirtanen Dec 14
Työmarkkinoilla työnantaja pitää kynsin hampain kiinni 6 minuutin päivittäisestä palkattomasta -talkootunnista, kun samaan aikaan tilastot kertovat tätä:
Reply Retweet Like
Thomas von Boguslawski Nov 10
In we had this strange thing called a few years ago 🧐
Reply Retweet Like
Jouni Sirén Nov 6
Kappas, -sekoilu taisikin olla lainvastaista. Tässä kohtaa pitää muistuttaa, että oli AINOA eduskuntapuolue, joka vastusti kikyä. Työajan pidennyksen ilman palkkaa hyväksyivät mukisematta mm. "Suomiduunarina" esiintyvät .
Reply Retweet Like
Anime lover 🇯🇵 アニメ好き Dec 6
Hi ♫ 🇯🇵 Thanks for the Follow!
Reply Retweet Like
Teemu Hankamäki Dec 9
kiukuttaa ja fakta on, että neuvotteluissa ei tehty palkankorotusesitystä ylemmille lainkaan. Outo tilanne, kun talous kasvaa 2019, sen ennustetaan kasvavan myös 2020-21 ja keväällä tehtiin pörssissä taas kerran osinkoennätys.
Reply Retweet Like
Aku Ahoniemi Nov 4
Samaan aikaan kun suomalaiset tekivät 6 minuuttia pidempiä kiky-päiviä: Microsoft meni ja testasi 4 päivän työviikkoa. Teknologiajätti sulki toimistojensa ovet perjantaiksi, jolloin työntekijät saivat ylimääräisen vapaapäivän. Microsoftin tuottavuus parani 40%.
Reply Retweet Like
Merja Niilola Dec 21
Olen saanut sovittua 'n auringon kanssa: Huomenna se sitten pitenee - päivä nimittäin. 🌞
Reply Retweet Like
Anna Elomäki Nov 19
-sopimuksen työajanpidennys jakautui epätasaisesti miesten/naisten ja julkisen/yksityisen kesken. Tarkoitus oli parantaa kilpailukykyä miesvaltaisessa vientiteollisuudessa, työaika piteni lähinnä naisvaltaisissa sote-palveluissa ja julkishallinnossa.
Reply Retweet Like
Laura Tuominen Dec 27
Ei kovin yllättävää, vaan ihan looginen seuraus siitä, kun elinkeinoelämän toiveesta luovutaan keskitetyistä työmarkkinaratkaisuista eikä ratkota edellisenkään keskitetyn ratkaisun eli 'n kohtaloa keskitetysti: "Joka pöydässä tapellaan samat asiat"
Reply Retweet Like
Minna Punakallio Jan 9
Työajasta on puhuttu viime päivinä paljon. Tiedättekö tätä? Kunnilta leikataan tänä vuonna 234 milj. euroa valtionosuuksia :ssä sovitun työajanpidennyksen ja sen tuoman "säästön" vuoksi. itse arvioivat v. 2018, että pidennys on tuonut noin 20 milj. euron säästön🧐
Reply Retweet Like
Hannele Vestola ❄ Dec 26
Replying to @HanneleVestola
Sipilän hallituksen sotkuisessa perinnössä riittää tutkivalle journalismille muutenkin pengottavaa pitkäksi aikaa.
Reply Retweet Like