Twitter | Search | |
Search Refresh
kedahan 9h
Min pernah dulu masak megi dah masukan semua bahan, last pecahkan telur, telur busuk... 😭😭😭
Reply Retweet Like
kedahan 10h
Rekod dunia tuuu, sapa dah besa merasa naik Tree Top Walk ni?
Reply Retweet Like
kedahan Jun 2
Kalau mcmni minyak penuh ke kurang? Siap boleh pergi jenguk meter sebelah lagi.. πŸ˜‚πŸ˜‚ . Kredit: Muhammad Izat Amir Via : Siakap Keli Press
Reply Retweet Like
kedahan Jun 2
Sanitizer untuk di tangan, bukan di minum kepada tuan puan semua! πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈπŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈπŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈπŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ
Reply Retweet Like
Ramkumar Ravichandran 2h
Reply Retweet Like
kedahan 8h
Hampa hat mana satu dulu masa sekolah? Min hat pro tu ah. hahaha
Reply Retweet Like
kedahan Jun 4
KEDAH SEDIA MENGIKUTI KERAJAAN PERSEKUTUAN BERKENAAN ISU ARAK. Kerajaan negeri memandang serius berkenaan isu kemalangan jalan raya membabitkan pemandu mabuk.
Reply Retweet Like
kedahan Jun 4
Hari akhir rayuan BPN Ahad ini. Hari terakhir bagi orang ramai untuk mengemukakan permohonan rayuan Bantuan Prihatin Nasional (BPN) ialah Ahad ini.
Reply Retweet Like
kedahan Jun 3
"Kita galakkan tetapi bukan sesuatu yang diwajibkan. Jika ia diwajibkan, mesti terdapat dalam peraturan Akta 342." - Datuk Seri Ismail Sabri -
Reply Retweet Like
Ramkumar Ravichandran Jun 3
Reply Retweet Like
kedahan Jun 2
Sekali dia balas daaaaaaaaaa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.
Reply Retweet Like
π’œπ“π’Ύπ’» πΌπ“π“π“Šπ“ Jun 2
Saya bukakan facemask, swipe left😜✨ . .
Reply Retweet Like
kedahan Jun 1
Banyak komplen pun tak guna bila sikap sendiri yang sebabkan PKP masih belum dapat ditamatkan. Kredit : Artortoise
Reply Retweet Like
π’œπ“π’Ύπ’» πΌπ“π“π“Šπ“ Jun 1
Terima kasih bagi merasa untuk buat video dkt gaming room . . Credit background yang gempak amatjr . . @ Sungai Petani, Kedah Darul Aman, Malaysia
Reply Retweet Like
kedahan May 31
Pujian harus diberikan pada SELURUH RAKYAT MALAYSIA YG MEMATUHI SOP PKP & PKPB.. Terima kasih FRONTLINER!!
Reply Retweet Like
π’œπ“π’Ύπ’» πΌπ“π“π“Šπ“ May 31
Raya tahun ni beli baju selai ja, tu pun tk sampai lagi, tersangkut dekat rumah yolamirul7. Happy birthday muhammad_nazirul_ yang ke-23. Credit . . …
Reply Retweet Like
Ramkumar Ravichandran May 30
Reply Retweet Like
π’œπ“π’Ύπ’» πΌπ“π“π“Šπ“ May 30
Saya nak tengok awak ni, swipe left sat. πŸŒˆπŸ–€πŸ˜œ Cc amatjr___ . . @ Bukit Banyan Bubble Run
Reply Retweet Like
kedahan May 30
MR DIY akan dibuka di Padang Matsirat HAMPA β€ΌοΈπŸ€© .. Yang mana dok area sana tak payah jauh-jauh mai beli kat Langkawi Fair lepas ini .. 🀣
Reply Retweet Like
kedahan May 30
Soalan temuduga pra perkahwinan di negeri Kedah menggantikan kursus pra perkahwinan . Nampak senang , tapi main dengan ketaq nih πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Kredit- Basir
Reply Retweet Like