Twitter | Search | |
Search Refresh
マサ@(ヤマナシRY227)♑ May 24
Reply Retweet Like
Reza May 22
By Get it now (downloadable link) Soundcloud rezazulmi25 Terinspirasi dari : -Sering dengerin Musiknya -Sering nonton Visualnya .
Reply Retweet Like
Siagian 11h
Kita punya keinginan Tapi semesta punya kenyataan:)
Reply Retweet Like
BocahTuaNakal 13h
Kiro kiro ono ora iki sek sungkem karo njaluk ngapuro nek utang e njaluk di lunasi kwkwk
Reply Retweet Like
aku tipikal loss 17h
Ternyata benar,BUAH JATUH TAKJAUH DARI POHONYA. Bapak nom2 ane gondrong Saiki anak e enome ape gondrong Di gelengi,tapi gpp😂😂 Makasih teruntuk bapak e mas . . . .
Reply Retweet Like
Lhatheeph._ 23h
Belajar wae soko layangan pedot, Ra usah di kejar mergo neng adoh Ws onk seng siap ngenteni:)
Reply Retweet Like
santuy aja. May 24
Sakjane Kabeh perkoro iku gampang, sing gae ruwet iku ati & pikiranmu ora iso temoto. ~mbahku2020
Reply Retweet Like
マサ@(ヤマナシRY227)♑ May 24
乙女心症候群@ラジオ福島_JOWO_1098
Reply Retweet Like
Momoel May 24
" DOI KU BALIKAN KARO MANTAN " • Dedi kie kui kisah cinta ne aku, semogo bae biso di jukut hikmah he. • Aran ne bakalan aku ganti nganggo aran samaran, kecuali aranku.
Reply Retweet Like
Arif Vibez May 23
Arif Mulyono : - Urip iku obah, - Ora obah ora biso nguripake, - Ora obah okeh penyakite Iku bener tumrape gusti Yo bener kang sejati Menungso kudu biso ngugemi Yo ing ati ugo ing lathi.
Reply Retweet Like
Eli Mayliana Susanti May 23
Kulo ngaturaken sembah ngabekti dhateng panjenengan, ugi nyuwun pangapunten ing sadeleme manah dumateng sedaya agengipun kelepatanipun tindak tanduk ingkang katingal menapa mboten katingal. Mugi mugi Allah nglebur dosa kulo lan panjenengan ing dinten riyaya meniko.
Reply Retweet Like
ihsanul ma'arif May 23
Ngaturaken sedoyo kalepatan kulo rumaos tiang nem katah lepatipun kaleh panjenengan, mugo mugo gusti alloh sagedo lebar luar dalu wau dino iki, lantaran saking kulo cekap semonten..
Reply Retweet Like
Arif Vibez May 22
Biasane sinau tari-tari, latihan nembang, latihan musik, online ing facebook lan twitter, sinau english lan sinau boso arab, ugo moco-moco kamus lan liyo-liyane
Reply Retweet Like
Arif Vibez May 22
Ora ono wektu kanggo tumindak olo, yaiku wektu aku ing ngendi papan. Banjur wektumu nganti sakiki kanggo ngopo podo marang aku opo ora ?
Reply Retweet Like
santuy aja. May 22
Nek krungu suara takbiran rasane.... Yoopooo ngunu, seneng seneng Yo piye Yo ... Hahaha
Reply Retweet Like
Erik Kurniawan . May 22
Reply Retweet Like
santuy aja. May 22
Nek isok Bersyukur Urip kui tuwenang, mung Angel ngelakoni ne -mbahku2020
Reply Retweet Like
Tree sukmana May 21
Cerita pendek Judul "SIMBAH NESU" Putu : "Mbah.." Simbah : "Mboh" TAMAT
Reply Retweet Like
Yanuar YR7 May 21
Urip iku koyo roda kadang ing nduwur kadang ing ngisor
Reply Retweet Like
Gembel3lit May 20
Lebih baik ditertawakan karena belum menikah daripada tak bisa tertawa setelah menikah
Reply Retweet Like