Twitter | Search | |
Search Refresh
Cultura Tàrrega 17m
Si sou aficionats al basquet l’ exhibeix una mostra que posa de relleu com en plena postguerra els partits del bàsquet femení a Tàrrega van trencar estereotips. Exposició oberta fins al 22 de novembre amb entrada lliure.
Reply Retweet Like
AjTorelló 4h
Durant els propers tres caps de setmana, podeu veure al Museu de la Torneria l'espectacle 'Torneriejant'. Hi ha funcions previstes els dissabtes 16, 23 i 30 de novembre i els diumenges 17, 24 de novembre i 1 de desembre.
Reply Retweet Like
Parlament Europeu Nov 7
Aquest novembre vine a les Jorandes Lux de Cinema i gaudeix dels tres films finalistes del a la ! 🎥 📆 14/11: El Reino 📆 21/11: God Exists, Her Name Is Petrunya 📆 28/11: Cold Case Hammarskjöld 🎫 gratuïta ▶️
Reply Retweet Like
AjTorelló Nov 6
Aquest dissabte, 9 de novembre, s'estrena 'Torneriejant', un passeig teatral i musical pel Museu de la Torneria. Hi ha previstes vuit funcions, els dies 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30 de novembre i 1 de desembre. Aforament limitat.
Reply Retweet Like
Patronat d’Estudis Osonencs Nov 6
📅Divendres 8 de novembre 🕒A les 19:30h 📍Al Temple Romà ‼️📔Presentació del llibre "Joan Cadevall. Professor, botànic i geògraf ", publicat per la Fundació Torre del Palau. La presentació la farà l’autor del llibre, Àngel M. Hernàndez. 👀Més a
Reply Retweet Like
La Casa dels Entremesos Nov 6
SABIES QUÈ... els dies 15, 16 i 17 de novembre celebrem que fa 10 anys vam obrir les portes? Obriu l'agenda i anoteu les activitats que més us interessin!
Reply Retweet Like
F.Miquel Martí i Pol 2h
Aquest divendres: diàleg obert entre l'artista Mariona Millà i el professor Marià Dinarès. 📆15 de novembre ⏰a les 7 de la tarda 🏰Fundació Miquel Martí i Pol Parlarem sobre les claus per entendre l'art contemporani.
Reply Retweet Like
Patronat d’Estudis Osonencs Nov 8
Avui al vespre al Temple Romà no et perdis la presentació del llibre "Joan Cadevall. Professor, botànic i geògraf ", a càrrec del seu autor, Àngel M. Hernàndez.
Reply Retweet Like
Museu Joguet Cat Nov 11
🌞Dissabte, al , vam realitzar el taller Fes el teu sabó de síndria 🍉 a càrrec d' 👏 i mireu que ens diuen: "Donar-vos les gràcies per l’atenció rebuda. A les nenes i nens el hi agradat molt al taller!" + info a:
Reply Retweet Like
Aj Castelló d’Empúries 5h
Amants de la 🤖 robòtica,dissabte teniu una cita a . Celebrem la 24a Setmana de la Ciència! Activitat 📥gratuïta. Recordeu cal ☎️ 972 25 05 12.
Reply Retweet Like
Catalunya Religió 6h
AGENDA | Avui dimarts 12 - 5 ✅ 20h Introd. a l'evangeli de Mateu I ✅ 21h Renovacions eclesials amb el , amb +info a:
Reply Retweet Like
Catalunya Religió 6h
AGENDA | Avui dimarts 12 - 4 ✅ 19:30h Alegreu-vos-en i celebreu-ho ✅ 20h Atenció Psico-espiritual per a víctimes d’abusos sexuals +info a:
Reply Retweet Like
Catalunya Religió 6h
AGENDA | Avui dimarts 12 - 2 ✅ 18h Captació de fons a les entitats catòliques ✅ 18 Els joves i Déu. Josep M. Romaguera ✅ 19h El món i l'Església. José María Vigil +info a:
Reply Retweet Like
El escritor de un país sin librerías 6h
I també sobre escriptors i literatura! Us esperem dimecres (19.30h) al CCCB a l'estrena a Barcelona de "L'escriptor d'un país sense llibreries" A partir del 13 de desembre als cinemes!
Reply Retweet Like
EscenaFamiliar Nov 10
Una agran aventura! 🎭 Tom Sawyer detectiu - 📅 DG 10 ⏰ 18h 📍 Teatre La Gorga (Palamós) 🚸 8-13 🔗
Reply Retweet Like
JOAN SOLER SERAROLS Nov 9
Balconcert aquest diumenge 10N al migdia a la plaça 1 d'octubre.
Reply Retweet Like
Museu Joguet Cat Nov 8
Coneixes l’activitat familiar Explora el món dels Joguets? És un full gratuït que es lliura a l’entrada!👉Enrola't en aquesta expedició al món dels joguets🧸🔍Explora, investiga, observa, descobreix i resol els secrets i enigmes que et trobaràs. Que no t'ho expliquin!
Reply Retweet Like
Cultura Tàrrega Nov 8
Les agrupacions corals i instrumentals de Tàrrega s’apleguen en un concert col·lectiu de caràcter benèfic per homenatjar la patrona de la música, Santa Cecília. Diumenge 17 de novembre · 12h · Teatre Ateneu. Preu: 2 euros (a benefici de La Marató de TV3).
Reply Retweet Like
F.Miquel Martí i Pol Nov 8
Anoteu a l'agenda els tres espectacles del cicle «Amb veu pròpia. Crònica de demà», que combina poesia amb altres arts i vol apropar la poesia a nous públics: 10/11 | Tavèrnoles 16/11 | Roda de Ter 17/11 | Vic
Reply Retweet Like
CorDrassanes Nov 7
AVUI DIVENDRES: concert del al Col.legi carrer Montseny, 31 a Gràcia. A les18 hores amb repertori de pel.lícules de Disney. Vine!!!
Reply Retweet Like