Twitter | Search | |
Search Refresh
Elematic Feb 18
Looking for a ? Check out our open positions for 's with skills of software, mechanical and automation engineering as well as mechanics: Let us hear from you by 1.3.2020.
Reply Retweet Like
Rekrytointi.com Feb 20
AVL is now hiring for their team in Graz a Usability Engineer. In this role you will create and improve user experiences for desktop and web products. Read more and apply today!
Reply Retweet Like
HAMK UAS Dec 30
"Nykypäivän insinöörin on yhä enemmän oltava työyhteisöihin solahtava hyvä tyyppi, joka taitaa ryhmätyön", sanoo sähkö- ja automaatiotekniikan koulutuspäällikkö Antti Aimo haastattelussamme.
Reply Retweet Like
Rekrytointi.com Feb 5
Would you like to work in an international company with innovative products? Innio is now looking for a Global Simulation Leader in Jenbach, Austria. Read more and apply today!
Reply Retweet Like
Jan Holmberg Jan 16
Sairaalassa työskentelevän insinöörin keskiarvopalkka on 4 122 € ja sairaanhoitajan 2 588 €. Onko tämä vertailu taas sitä populismia, josta minua on aiemmin syytetty näitä vertailuja esittäessäni?
Reply Retweet Like
Reetta Keisanen Dec 15
Viikon lopuksi: Nainen voi opiskella insinööriksi muttei silti pääse insinöörin palkoille
Reply Retweet Like
Lasse Laurikainen Dec 17
’en odotetaan toimivan itsenäisesti ja tekevän luovia ratkaisuja. Jos Luotto irtisanotaan mielivaltaisesti on yrityksen henkilöstön turvallisuus kadoksissa.
Reply Retweet Like
Saara Helimäki Jan 20
Meinasin tikahtua teekannulla kun oivalsin miten mme ohjeistavat kollegoitaan😅!
Reply Retweet Like
Pirkko Turunen Jan 15
On se hyvä että päiväkodin johtajalla on kätevä mies kotona; rikkimennyt nukensänky on kuin uusi ja jatkuu.
Reply Retweet Like
Mari Kivijärvi Jan 1
Rakastan sitä, miten kumppanini innostuu tiedonhankinnasta ja sen jäsentelystä. Nytkin se kartoittaa hintoja haaveilemallemme kesälomareissulle ja tekee siitä laskentataulukkoa. ❤️
Reply Retweet Like
Ulla Nissinen Dec 12
"Oikeustiedettä opiskelleen erottaa insinööriystävästä juuri se, että hän tietää mitä lakikirjalla tehdä" Kirjoittaa Ari Hirvonen kirjassaan Mitkä metodit? Miten mahtaa käydä oikeustiedettä opiskelevan insinöörin🤔 Miettii
Reply Retweet Like
Kenneth Karlsson Feb 6
käynnissä Jokiväylän kampuksella. Paljon yrityksiä ja yhteisöjä kertomassa uusimmista mittausalan teknologioista ja työpaikoista.
Reply Retweet Like
Topias Uotila Jan 13
Replying to @THUotila
Hieno ilta! -casen myötä saimme nostettua muutaman :n sykettä ja muisteltua yhdessä aikansa -järjestelmää ja sen sisaruksia. Hyvää yötä myös -, - ja muut . T. eli 2. Suurin -upseeriryhmä.
Reply Retweet Like
Markku Myllykangas Dec 22
Olen kuullut sanottavan, että ellei Renkoa olisi se olisi keksittävä. Olen samaa mieltä! Ja tuo sanonta ei ole puolustusvoimista kuultua.
Reply Retweet Like
Timo Sukupolvi Feb 11
Replying to @JohannaKukka
Näin ­nä tietenkin yltiöjärjestelmällinen germaani 💪
Reply Retweet Like
PVO-Vesivoima Dec 10
´n Infrapuolen insinööriopiskelijoita tutustumassa Raasakan voimalaitokseen sekä vesivoimatuotannon kuvioihin osana opiskeluun kuuluvaa Vesirakennus ja vesistöjen kunnostuskurssia.
Reply Retweet Like
Simo Marttinen Nov 30
Aika näppärään ratkaisuun on insinööri pesukadulla päätynyt. En olisi itse keksinyt.
Reply Retweet Like
Minna Kymäläinen Jan 20
Rakastan insinöörien kädenjälkiä, mutta en millään pysty ehdottamaan parasta keksintöä . Auttakaa!
Reply Retweet Like
Jari Isohanni Dec 10
Tänään tuli esitettyä ajatuksia ja muiden opiskelijoiden harjoittelun tärkeydestä. ja yhteispeli on äärimmäisen tärkeää, ja mahdollistaa niin ammattiin kasvamisen kuin jatkuvan oppimisen polun
Reply Retweet Like
Juhani Angelva Feb 6
LAPIN MITTAUSPÄIVÄT 6.2. Tapahtuma tarjoaa kohtaamispaikan opiskelijoille, yrityksille ja työelämän ammattilaisille maanmittauksen, metsätalouden ja maanrakennuksen aloilta.
Reply Retweet Like