Twitter | Search | |
Search Refresh
Mio & Mao Oct 20
___ 🇳🇱 Kan ik je ergens mee helpen? ____________________________ 🇬🇧 Can I help you with something? ____________________________ Follow @miomaokitties . .
Reply Retweet Like
Mio & Mao Oct 23
🇳🇱 Samen met mama eten. Een goed voorbeeld... ____________________________ 🇬🇧 Eating with mommy. A good example... ____________________________ Follow @miomaokitties . .
Reply Retweet Like
Mio & Mao Oct 24
___ 🇳🇱 Dus.... Hier moeten we uit drinken? ____________________________ 🇬🇧 So .... should we drink from this? ____________________________ Follow @miomaokitties . .
Reply Retweet Like
Tame Talks Jan 26
@Dierenbescherming Hint😊 Ik heb nog wel wat dozen en mandjes voor jullie! This Study Proves: Cats Are Less Stressed When They Have Access To Cardboard Boxes - I Can Has Cheezburger?
Reply Retweet Like
Dierenbescherming Nov 1
Sprits . Hij is een lenige kruising met een whippet. Onze springveer is ook een held op sokken en moet je echt leren kennen voordat hij zijn ware “ik” laat zien. Als hij je eenmaal kent is hij erg trouw en aanhankelijk.
Reply Retweet Like
Dierenbescherming Nov 15
Ripley . Ripley is in een slechte gezondheidstoestand bij ons asiel in Zuidwolde binnengebracht. Gelukkig gaat het nu heel goed met hem. Wij zijn voor Ripley op zoek naar een huisje zonder katten, maar met mensen met ervaring. Mag hij bij jou?
Reply Retweet Like
Dierenbescherming Nov 9
Coco . Deze speelse sportieve hond zoekt fijne baasjes die dagelijks fijne wandelingen met haar gaan maken. Buiten kan Coco argwanend reageren op nieuwe situaties en dingen, een andere hond kan haar steun geven om zich daarover heen te zetten.
Reply Retweet Like
Dierenbescherming Nov 4
Replying to @HeidyBremmer @GVerbaan
We helpen je graag met het vinden van nieuwe maatjes 😺 😺
Reply Retweet Like
Dierenbescherming Oct 26
Halfie . Ze is een lieve, aanhankelijke dame die veel van aandacht houdt en dat ook nodig heeft, anders raakt ze gefrustreerd. Halfie is dus geen kat voor een onervaren iemand. Wie heeft de tijd en aandacht om Halfie een fijn thuis te geven?
Reply Retweet Like
Cleo van Wijk 🌍 Oct 19
Werken . Collega Desiree is supercreatief geweest met het maken van schuildozen voor onze katten!
Reply Retweet Like
Dierenbescherming Oct 19
Partoe . Ze is gevonden en door de vinder naar onze opvang in Amersfoort gebracht. Partoe heeft een lange dikke vacht die flink wat onderhoud nodig heeft. We zoeken voor Partoe geduldige mensen, een ruim verblijf met een vriendje erbij.
Reply Retweet Like
asielgroningen Oct 16
Gezocht, ( gezellige knappe toffe stabiele reu met ) uitmuntende verzorgers voor lady Lilly !
Reply Retweet Like
Cleo van Wijk 🌍 Oct 12
Werken . We doen alles voor onze beestjes, ook in ongebruikelijke/onhandige houdingen op de koude vloer liggen om een wat schuchter katje gerust te stellen
Reply Retweet Like
Cleo van Wijk 🌍 Oct 5
Ja! Vanaf 11.00 uur Open dag ! Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat in een dierenasiel? Hoe een dierenambulance eruit ziet van binnen? We zijn tot 16 uur open!
Reply Retweet Like
asielgroningen Sep 29
Reply Retweet Like
asielgroningen Sep 18
Mooie berghond Aika , zoekt woonplek met omheinde tuin
Reply Retweet Like
avrxx Sep 10
Reply Retweet Like
Dik Nagtegaal Sep 9
Ik was al verrast omdat ik verwachtte, dat blijkt nu dus ook de juiste site te zijn. Evengoed heel .
Reply Retweet Like
DSRNL Aug 31
Inwoners van en omgeving. Er is vast een hele lieve baas of bazin voor deze mooie En uiteraard ook voor de andere dieren in andere asiels van Nederland. Gun ze ook een leuk en warm (t)huis ! RT
Reply Retweet Like
De bakker in toga 🍰 Aug 16
Gisteren heb ik een aantal katten die al lang in het asiel zitten in het zonnetje gezet. Vandaag waren de honden aan de beurt. Zoveel dieren zijn op zoek naar een goed thuis!
Reply Retweet Like